تبیان، دستیار زندگی

علت گریه کردن در هواپیما چیست؟

اما هواپیما و استفاده از آن به دلایل مختلف می تواند باعث تغیرات زیادی در بدن ما شود. اتفاقاتی که در حین پرواز در بدن ما می افتد، باعث تغییرات روحی و جسمی می شود که اثرات خود را به شکل های مختلف نمایش می دهد. یکی از واکنش های بدن ما به این تغییرات، گریه کردن است!
بازدید : 434
زمان تقریبی مطالعه : 4 دقیقه
علت گریه کردن در هواپیما چیست؟


امروزه هزاران نفر به شکل روزانه با  اطلاع از ارزان ترین قیمت بلیط پرواز  
و خرید ارزان قیمت ترین بلیط بخش اکونومی، مسافرت خود را آغاز می کنند. به امید اینکه سفری راحت و بدون هیچ گونه مشکلی پیش رو داشته باشند. اما هواپیما و استفاده از آن به دلایل مختلف می تواند باعث تغیرات زیادی در بدن ما شود. اتفاقاتی که در حین پرواز در بدن ما می افتد، باعث تغییرات روحی و جسمی می شود که اثرات خود را به شکل های مختلف نمایش می دهد. یکی از واکنش های بدن ما به این تغییرات، گریه کردن است! شاید تعجب کنید اما این موضوع برای بعضی از افراد در هنگام پرواز اتفاق می افتد. دلایل مختلفی  را می توان در مورد علت گریه کردن در هواپیما برشمرد. در ادامه به بررسی این موضوع می پردازیم. همراهمان باشید.

علل روحی و روانی گریه کردن در هواپیما

وقتی می گوییم محیط هواپیما یک محیط عمومی است، یعنی با افرادی از قشرهای مختلف جامعه مواجه هستیم که هر کدام خصوصیات و ویژگی های خاص خود را دارند. همسفران ما در هواپیما ممکن است کسانی باشند که مبتلا به بعضی از اختلالات یا بیماری های خفیف روانی باشند. گرچه شاید خود ما نیز در عین بی اطلاعی، مبتلا به یک اختلال روحی باشیم.
این موضوع چیز عجیبی نیست! بر اساس تحقیقات، افراد در هر رده سنی و بدون توجه به مذهب و نژاد و پیش زمینه هایی دیگر، ممکن است به اختلالات روانی ساده ای مثل، ترس از محیط بسته، گوشه گیری اجتماعی، ترس از مکان های شلوغ، اختلالات اضطراب و حتی افسردگی های خفیف تا شدید مبتلا باشند. تمامی این موارد می تواند باعث رفتارهایی خاص ار افراد در هواپیما شود.به خصوص که باید به این موضوع نیز توجه داشت که فضای هواپیما و حرکت آن در آسمان نیز شرایط خاصی را ایجاد می کند.

علل روحی و روانی گریه کردن در هواپیما

 حتی قبل از پرواز نیز استرس های مرتبط با رسیدن به فرودگاه و طی کردن مراحل سوار شدن به هواپیما، هر کدام می تواند برای مسافران تنش زا باشد؛ به خصوص اگر در این راه با مشکلی روبرو شوند. حال فرض کنید که با تمام این پیش زمینه ها و مشکلات احتمالی پیش آمده، باید با یک عده از افراد ناشناس هم سفر شوید و تمام طول پرواز را با آنها بگذرانید. حال اگر توانایی ارتباطی خوبی نداشته باشید، در ساعات پرواز ممکن است با مشکلات زیادی مواجه شوید. تمام این فشارها می تواند منجر به یک تخلیه ناگهانی احساسات منفی به وسیله گریه کردن شود.
 به این ها اضافه کنید که علت سفر و مسایل پیرامون آن نیز می تواند باعث تغییر حال روحی مسافران باشد. مثلا اگر برای مهاجرت پرواز می کنید، به مقصدی ناشناس سفر می کنید، برای اولین بار ازخانواده خود جدا شده اید، اتفاقات و مشکلات خانوادگی قبل از سفر برای شما رخ داده است و... همه اینها نیز می تواند دلیلی برای به گریه افتادن شما در حین پرواز باشد!

بیشتر بخوانیم: قیمت بلیط قطار برای هر نفر و عوامل موثر بر آن


علل جسمی گریه کردن در هواپیما

علل جسمی گریه کردن در هواپیما

آنچه از علل روحی گریه در پرواز گفته شد، در مورد افراد و شرایط فردی آنها بود. اما شرایط پرواز تقریبا برای همه مسافران یکسان است. به گفته کارشناسان: چینش فشرده صندلی ها در هواپیما، فضای کم برای دست ها و پاها و تراکم جمعیتی، به خودی خود می تواند باعث افزایش سطح اضطراب شود. در کنار این ها، باید به موضوع مهم فشار هوا در کابین هواپیما نیز اشاره شود. افزایش و کاهش فشار هوا در هواپیما، رابطه مستقیمی با ارتفاع از سطح زمین دارد. این افزایش و کاهش فشار هوا در بسیاری از افراد، باعث تجربه حالتی از هیپوکسی (کمبود اکسیژن در بدن) می شود.
هیپوکسی تاثیرات متفاوتی بر روی هر فرد می گذارد.  ممکن است در شخصی باعث خواب آلودگی شود. فرد دیگر ممکن است احساس ناراحتی و غم کند. بعضی افراد حتی ممکن است دچار توهم و حالات خاص روحی شوند. در این شرایط کنترل کمی بر خود و اطرافمان داریم و ممکن است بدون اراده گریه کنیم. بعضی از کارشناسان، معتقدند تماشای فیلم های احساسی در پرواز هم می تواند باعث تغییر وضعیت روحی افراد شود.
شاید در ابتدا که با موضوع این مطلب روبرو شدید، لبخندی تعجب آمیز بر لب داشته اید. اما حالا با مطالعه آنچه از علل گریه در پرواز گرفته شد، جور دیگری به این موضوع نگاه خواهید کرد.




0 نظر - 0 پاسخ
UserName
عدد زیر را وارد کنید
کد تایید
نظرات کاربران ( انتشاریافته:0 ,در حال بررسی :0 )
بیشتر