از توصیههای این عالم الهی به حجگزاران ؛ توبه از گناهان فقهی (محرمات شرعی و واجبات ترک شده) و معرفت و توجه به امام غائب ارواحنا فداه به عنوان امیر الحاج اشاره شده است.
تربیت فرزندان بهطورکلی باید همراستا با نقش آنها در آینده باشد. پسران در آینده نقش مسئولیتپذیرانه دارند و دختران نقش همسرانه و مادرانه. تربیت فرزند دختر نسبت به پسر، سختیها و ظرافتهای بیشتری دارد، به همین دلیل در روایات، اجر و ثواب تربیت دختران از پسران بیشتر است. اگر نسبت به تربیت فرزند دخترتان دغدغهمند هستید، با ما همراه شوید.
دروغسازی، حربهای است که دشمنان اسلام، اعم از دشمنان برونمرزی و منافقان داخلی، از دیرباز تا امروز برای ضربه زدن به حکومت اسلامی از آن استفاده میکنند. خداوند در آیاتی از قرآن، روش مقابله و شیوه درست مواجهه با چنین موقعیتی را بیان کرده که در نوشتار حاضر مرور میکنیم.
ادعای زبانی شيعه بودن نمی تواند ما را در جرگه پيروان راستين آن امامان هدايت قرار دهد و لازمه اين كار پيروی عملی از آموزه های آنان كه همان آموزه های قرآنی و پيامبر است می باشد.
زیاد شنیدهایم که سلام، سلامتی میآورد اما قرآن از سلامی میگوید که برکت میآورد.این فراز از آیهی 61 سوره نور را بخوانید: «...وقتی وارد خانهای شدید به خودتان سلام کنید که این سلام، درودی مبارک و پاکیزه از جانب خداست» این سلام، دو خاصیت پیدا میکند: یک. برکت آور است؛ دو. گواراست.
اجل، سرآمد زمانی یا اتمام مدّت هر پدیده، کار یا موجود است و در علم کلام، مدت عمر انسان و زمان فرارسیدن مرگ انسان را نیز اجل گویند. اجل مسما یعنی اجل معین در نزد خدا که دستخوشِ تغییر نمیشود و اجل غیر مسما آن اجلی است که در لوح محو و اثبات نوشته شده است. در انسان همان عمر طبیعی ساختمان بدن اوست که حتمی نیست و ممکن است اجل آدمی به دلیل بروز موانعی پیش از رسیدن به حد طبیعی فرا رسد.
حجاب از مسائل اصلی و مشترک میان ادیان آسمانی بوده و هست، چراکه امری الهی و فطری است. بهطورکلی هر سه دین الهی زنان را ملزم و موظف به پوشش کردهاند و حفظ نگاه و کنترل چشم را به مردان و زنان خود گوشزد نمودهاند؛ پس هیچگاه تجویز کننده حکم حجاب، اسلام نبوده، بلکه حدود آن در اسلام دقیق بیان شده است.
امام هادی عليهالسلام به مردی از اهالي ري فرمودند: كسی كه قبر عبدالعظيم را در ری زيارت كند مانند كسی است كه قبر حسين علیهالسلام را در كربلا زيارت كرده.است.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله میفرماید:
علی جان! اگر خداوند فقط یک نفر را به دست تو هدایت کند، همین برای تو از دنیا و هر آنچه در آنست، بهتره.
(کافی، ج ۵، ص ۳۶)