برای درمان سینوزیت چه کنیم؟
یک متخصص گوش، حلق و بینی با اشاره به این که سینوزیت یکی از شایع ترین بیماریهای سیستم تنفسی است، گفت: مصرف زیاد مایعات گرم موثرترین راه درمانی سینوزیت است.
بازدید : 2563
زمان تقریبی مطالعه : 2 دقیقه
تاریخ : يکشنبه 1397/10/23 ساعت 11:23
![برای درمان سینوزیت چه کنیم؟](https://img.tebyan.net/big/1397/10/209220218154614811196359922712416220212731.jpg)
وی افزود: سینوسها حفرات خالی در درون استخوانهای صورت هستندکه سطح داخلی آنهابا غشای مخاطی پوشیده شده و هر یک با مجرایی به بینی راه پیدا میکنند.
این متخصص گوش، حلق و بینی سینوزیت را یکی از شایع ترین بیماریهای سیستم تنفسی عنوان کرد و گفت: عفونتهای موجود در سینوسها ممکن است در حد التهاب مخاطی باقی بماند یا منجر به تشکیل چرک و تجمع ترشحات شود.
بیشتر بخوانید
مهمترین عامل سینوزیت و عوارض آنسینوزیت؛ دلایل، علائم، پیشگیری و درمانچگونه سرماخوردگی و آنفلوآنزا را از یکدیگر تشخیص دهیم؟
وی ادامه داد: ممکن است ابتلا به این نوع سینوزیت باعث تورم در ناحیه اطراف چشم و صورت شود و دردهای شدیدی را در این نقاط به همراه اورد.
این پزشک متخصص با اشاره به این که سینوزیت حاد عمدتا ناشی از سرماخوردگی و آلرژی است، خاطرنشان کرد: این بیماری معمولا در مدت ۷ تا ۱۰ روز درمان میشود.
این متخصص در ادامه به سینوزیتهای مزمن اشاره کرد و گفت: سینوزیت مزمن فرم بهبود نیافته بیماری سینوزیت حاد است که مدت ابتلا به آن بیشتراز ۸ هفته است.
بیشتر بخوانید
6 توصیه برای به سلامت سپری کردن زمستاندلایل و درمان سردی پاها9 نشانه کمبود آهن بدن10 بیماری شایع در زمستان
تقوی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم در راستای درمان سینوزیتهای بهبود نیافته عدم خود درمانی و مراجعه به پزشک است.
وی با بیان این که راهکارهای پیشگیری از سینوزیت به هنگام سرماخوردگی یا حملات آلرژی استفاده از داروهای ضد احتقان به مدت کوتاه است، خاطرنشان کرد: شستشوی بینی بامحلولهای کلرور سدیم رقیق، مرطوب نگهداشتن هوای تنفسی، دوری از دود سیگار، نوشیدن مایعات زیاد و گرم از دیگر اقدامات پیشگیرانه این بیماری است.
تقوی اولین اقدام برای درمان سینوزیت حاد را رفع ارگانیسم ایجاد کننده دانست و بیان کرد: اگر در شخص علائم عفونت باکتریال وجود داشته باشد استفاده از آنتی بیوتیک مناسبترین کار است و در صورت عدم بهبودی شستشوی سینوسها ضرورت مییابد.
وی در پایان گفت: برای درمان سینوزیت مزمن در ابتدا بکاربردن آنتی بیوتیکها و در صورت عدم رفع بیماری استفاده از اسپریهای استروئیدی،آنتی هیستامینها و در مواردشدید عملهای جراحی لازم است.
منبع: ایسنا
![مشاوره](https://img.tebyan.net/ts/persian/QuestionArticle.png)
عدد زیر را وارد کنید