فواید اوقات غذا خوردن خانواده ها با هم
خانم میریام استاپرد در متن زیر، با کلماتی محدود چند نکته درمورد غذاخوردن رو شرح میده. این متن برای مادران نوشته شده اما خوندنش رو ما به همه توصیه میکنیم.
با هم غذا خوردن از فعالیتهای عمدهی اکثر خانوادهها و یکی از بهترین روشهای جمع کردن خانواده به دور یکدیگر و آموزش چگونگی تعامل با یک گروه به کودکتان است، اما باید مراقب باشید هیچ گاه اوقات غذا خوردن به میدان جنگ یا هرجومرج تبدیل نشود. آداب به حد معینی رعایت گردد و این گونه نباشد که اعضای خانواده صرفا سر غذا بیایند، چیزی را بردارند و با عجله بخورند.
مسئلهی مهم، غذا خوردن سر ساعات مشخصی است زیرا اینکار به ایجاد نظم در زندگی خانوادگی کمک میکند. به مرور زمان که فرزندان من بزرگتر شدند و به مدارس متفاوتی رفتند و من و شوهرم نیز ساعات کاری مختلفی داشتیم، جمع شدن سر میز صبحانه باعث میشد باز هم احساس «با هم بودن» کنیم. این همان زمانی بود که همگی ما روز را با هم شروع میکردیم و برای این کار مجبور بودیم زمانی بیدار شویم که با فرزندی که زودتر از همه از منزل خارج میشد، صبحانه بخوریم. روزی نبود که همگی با هم صبحانه نخوریم و این کار به ما احساس نشاط فراوان و امنیت خاطر میداد. من معتقدم هنگام غذا خوردن باید بر رفتارهایی خاص اصرار ورزید تا به واقعهای توأم با آرامش و هماهنگی برای تمام اعضای خانواده تبدیل شود.
منبع:کتاب همه کودکان تیزهوشند اگر …، میریام استاپرد، مترجم: سهراب سوری، نشر دانش ایران