با طب سنتی به جنگ لکه های پوستتان بروید

لکه های صورت، همان چیزی است که با کلی لوازم آرایشی هم به طور کامل پوشیده نمی شود و زیبایی شما را تحت تاثیر قرار می دهد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

با طب سنتی به جنگ لکه های پوستتان بروید

لکه های صورت، همان چیزی است که با کلی لوازم آرایشی هم به طور کامل پوشیده نمی شود و زیبایی شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

فرآوری: زینب عشقی_بخش زیبایی تبیان


طب سنتی امروزه آنقدر فراگیر شده و اعتماد انسان ها را جلب کرده که در این مطلب می خواهیم با کمک گرفتن از طب سنتی به سراغ لکه های پوستمان برویم.
لکه های پوست که بر اثر تابش خورشید، گذشت زمان، خورد و خوراک نامناسب، استفاده از لوازم آرایشی به وفور و عوامل دیگر، روی پوست شما جا خشک کرده است، می تواند با راه کارهایی برگرفته از طب سنتی درمان شود و پوستی زیبا و شاداب به شما هدیه دهد.
استفاده از ماسک های ساده
استفاده از ماست ترش، راهی ساده است. این درمان لکه های ناشی از آفتاب است. به این صورت که می توان ماست را با زردچوبه مخلوط کرده به مدت 5 تا 10 دقیقه روی پوست قرار داده شود.
مخلوط جو و دوغ نیز به عنوان حلال لکه های پوستی به شمار می رود که باعث لایه برداری ملایم پوست می شود. استفاده از آبلیمو را به دلیل داشتن اسید سیتریک، روشن کننده پوست می باشد. مخلوط گلاب، آب خیار و آبلیمو به صورت روزانه پوست را شفاف می کند حتی مصرف آبلیمو با عسل نیز توصیه می شود.
مصرف بادام هم توصیه می شود، بادام سرشار از ویتامین E است که به حذف لکه های قهوه ای پوست کمک می کند.
مصرف آلوئه ورا نیز برای رفع لکه پوست و روشن کننده پوست موثر است.
همچنین مصرف شیر نیز توصیه شده اما بهتر است قبل از استفاده از شیر، پوست با آب گرم شسته شود و برای اثرگذاری بیشتر، می توان شیر را با عصاره بابونه یا بومادران مخلوط کرد.
ماسک آرد برنج همراه با شیر که می توانند, یک قاشق مرباخوری برنج با دو قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنند و بر صورت استفاده کنند.ماسک برنج همراه با شیر یک جلا دهنده پوست است و تا حدی لک ها را برطرف می کند.

ماسک کتیرا نیز برای رفع لک صورت مفید است.افراد می توانند به اندازه یک بند انگشت کتیرا را در آب بریزند چرا که کتیرا حجم پیدا می کند, براین اساس از این کتیرای خیس خورده در آب به اندازه یک قاشق غذاخوری با شیر مخلوط کنند و به صورت ماسک استفاده کنند.

ابتدا در نقطه ی کوچکی از پوست، آن را امتحان کنید و اگر قرمزی و خارش مشاهده نمودید، بدانید به آن ماده حساسیت دارد و نباید آن را استفاده کنید، این قانون درباره ی ماسک های گیاهی هم وجود دارد.

در نظر داشته باشید که باتوجه به مقاومت لک پوست افراد زمان ماندن ماسک بر پوست متفاوت است. بهتر است که افراد از ماسک های گیاهی ابتدا مدت زمان کوتاهی بر پوست باشد و به تدریج زمان ماندن ماسک بر پوست را اضافه کنند.
دقت کنید که در ماسک های گیاهی و به طور کل در استفاده از تمام مواد آرایشی و بهداشتی، ابتدا در نقطه ی کوچکی از پوست، آن را امتحان کنید و اگر قرمزی و خارش مشاهده نمودید، بدانید به آن ماده حساسیت دارد و نباید آن را استفاده کنید، این قانون درباره ی ماسک های گیاهی هم وجود دارد.
نکات فراموش شده
شرایط مزاجی شما هم بسیار مهم است. یبوست یا نگه داشتن ادرار هم باعث باقی ماندن سموم در بدن می شوند. هرچه این سموم در بدن بیشتر بمانند احتمال بازجذب آنها در بدن بیشتر وجود دارد. بدن این مواد اضافی را در نقاطی که خطر کمتری دارند مانند پوست، بافت های عضلانی و مفاصل نگه می دارد و مثلا در پوست باعث ایجاد لک می شود. پس یبوست تان را درمان کنید و ادرارتان را نگه ندارید.
درست غذا خوردن می تواند صورت شما را از لک پاک کند. برای این کار باید غذا سر وقت و منظم خورده شده و خوب جویده شود. اگر گاهی ناهار می خورید و گاهی نه یا ساعت مشخصی برای غذا خوردن تان ندارید، باید منتظر لکه ها باشید.
بهتر است ساعت مشخصی برای غذا خوردن در سه وعده غذایی صبحانه و ناهار و شام در نظر بگیرید. مثلا اگر ساعت 8 صبح از خواب بیدار می شوید صبحانه را بین 10 تا 20 دقیقه بعد از بیدار شدن میل کنید و نگذارید 1 یا 2 ساعت دیگر.این برنامه زمانی را برای ناهار و شام هم داشته باشید؛ حتی در روزهای تعطیل و مسافرت ها. بهتر است سر سفره به یک غذا اکتفا کنید و چند نوع غذا را با هم نخورید.
از حرکت و سکون نباید گذشت که فاکتور مهم و تاثیرگذار بعدی بر پوست و لک های آن است. ورزش کردن و عرق ریزی باعث خروج سموم بدن می شود و نمی گذارد پوست لک پیدا کند. اگر تحرک و ورزش کمی داشته باشید یا در روزهای گرم سال مدام جلوی کولر بنشینید و عرق نریزید، مواد اضافی که باید دفع شوند در پوست باقی می مانند و باعث کدر شدن آن و ایجاد لک می شوند.
این نکته را هم اضافه کنیم که طب سنتی منکر استفاده از کرم ضد آفتاب برای جلوگیری از لکه ها نیست، و مصرف آن توصیه می شود.



منابع: فارس،تسنیم، پارسی طب

در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط مجموعه : آلبوم تصاویر
آخرین مطالب سایت