اندروید با طعم کیت‌کت!

این نامگذاری، به صورت ضمنی این امر را تداعی می‌کند که نسخه بعدی اندروید یک آپدیت بزرگ و اساسی خواهد بود. گوگل پیش از این اعلام کرده بود که نام نسخه ۴٫۴ اندروید،Key Lime Pie خواهد بود. اما حالا طرح تبلیغاتی نظرش را عوض کرده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

اندروید با طعم کیت‌کت!


این نامگذاری، به صورت ضمنی این امر را تداعی می‌کند که نسخه بعدی اندروید یک آپدیت بزرگ و اساسی خواهد بود. گوگل پیش از این اعلام کرده بود که نام نسخه 4,4 اندروید،Key Lime Pie  خواهد بود. اما حالا طرح تبلیغاتی نظرش را عوض کرده است.

البته گوگل اعلام کرده است که هیچ کدام از طرفین، یعنی نستله و گوگل، بابت این کار، مبلغی به هم پرداخت نخواهند کرد. بلکه این کار نوعی تقویت برند، بدون هزینه کردن پول است. مدیر بخش مشارکت‌های جهانی اندروید -جان لگرلینگ- گفته است این کار غیرمنتظره و مفرح است.

البته کارشناسان تبلیغات عقیده دارند که این نوع مشارکت‌ها، بی‌خطر نیستند، چون با این کار یک برند، نامش با برند دیگر عجین می‌شود و بناراین اگر یکی از آنها بلغزند و یا شهرت بدی پیدا کنند، برای برند دیگر هم موضوع گران تمام می‌شود. برند نستله مخصوصا در خاورمیانه، برند خوشنامی نیست و تلقی خوبی در مورد این شرکت، البته از نظر سیاسی، وجود ندارد.

در سالیان اخیر، آپدیت‌های عمده اندروید، از ترتیب حروف الفبا تبعیت می‌کردند: Cupcake و Donut و Eclair و Froyo و Gingerbread و Honeycomb و Ice Cream Sandwich و Jelly Bean. می‌بینید که نوبت به حرف K رسیده است

جدای از این مسئله، نستله در سالیان اخیر، یک بار زمانی که پودر شیر برای شیرخواران در کشورهای در حال توسعه توزیع می‌کرد با انتقاد روبرو شد، یک بار هم غذای سگ این شرکت در آمریکا بعد از نگرانی‌هایی در مورد آلودگی با باکتری سالمونلا مرجوع شد.

باگ‌های احتمالی نسخه جدید، هم احتمالا به نام کیت کت نوشته خواهند شد و مثلا این تیتر را خواهیم دید: دو باگ جدید در کیت کت!

در سالیان اخیر، آپدیت‌های عمده اندروید، از ترتیب حروف الفبا تبعیت می‌کردند: Cupcake و Donut و Eclair و Froyo و Gingerbread و Honeycomb و Ice Cream Sandwich و Jelly Bean.

می‌بینید که نوبت به حرف K رسیده است، همان طور که اشاره شد، نخست قرار بود از پای لیمو یا key lime pie برای نامگذاری نسخه تازه اندروید استفاده شود، اما گوگلی‌ها به این نتیجه رسیدند که افراد کمی هستند که عملا این طعم را چشیده باشند، اینجا بود که ناگهان به فکرشان رسید چرا از «کیت کت» استفاده نکنند!

زمانی که این ایده به فکر لگرلینگ رسید، به اعتراف خودش، اصلا نمی‌دانست که کیت کت را چه شرکتی تولید می‌کند، ولی او این ایده را پی گرفت و به شرکت نستله رسید. تماسی با شرکتی که آگهی‌های این شرکت را در انگلیس مدیریت می‌کرد، گرفته شد، روز بعد شرکت سوئیسی نستله او را به همایشی دعوت کرد و در فاصله زمانی چندساعته، مذاکرات انها نتیجه داد و طرفین به توافق رسیدند.

یک ملاقات مخفی هم بین سران نستله و گوگل در همایش جهانی موبایل در بارسلونا در ماه فوریه انجام شد، بر اساس توافق نستله قصد دارد 50 میلیون قطعه کیت کت را با نشان اندروید در 19 بازار جهانی به فروش برساند.

سته‌بندی کیت کت‌های جدید در دو ماه اخیر، ساخته شده‌اند، دو شرکت در این مدت، این توافق را پنهان نگه داشته بودند. حتی در داخل خود شرکت هم ، همچنان به نسخه بعدی Key Lime Pie می‌گفتند، تا اینکه سرانجام نشان بزرگ روبات اندروید با کالبدی شبیه به کیت کت در بیرون محوطه گوگل در مانتین ویو در کالیفرنیا نصب شد و موضوع علنی شد.

کیت کت در ایران مثل سایر نقاط جهان بسیار محبوب است.

کیت کت یک شکلات ویفری است که اولین بار توسط یک شرکت شیرینی و شکلات سازی بنام رونتری مکینتاش در یورک انگلستان تولید شد، اما امروزه این شکلات ویفری توسط شرکت نستله که در سال 1988 شرکت رونتری را از آن خود کرد تولید و در سراسر دنیا عرضه می‌شود. البته در ایالات متحده آمریکا کیت کت توسط شرکت هرشیز (یکی از مهمترین تولید کنندگان شکلات در آمریکا) و تحت لیسانس نستله تولید می‌شود. کیت کت به شکل بار بوده که 2 تا 4 (بسته به سایز) قطعه انگشتی شکل متصل را شامل می‌شود و از سه لایه ویفر تشکیل شده که لایه بیرونی آن را شکلات پوشانده است.

استفاده از اسم کیت کت برای محصولات غذایی به قرن 18 میلادی بر می گردد. در آن زمانها نوع خاصی از پای به کیت کت مشهور بود که در جلسات سیاسی خاصی در لندن سرو می شد. ولی اصلیت نامی که امروزه به عنوان کیت کت می شناسیم به سال 1920 و شرکت رونتری بر می گردد که در آن زمان شکلات های جعبه ای را به نام کیت کت به بازار وارد کرد. این قضیه تا سال 1930 نیز ادامه یافت ولی شرکت تمرکز خود را از روی برند کیت کت به روی 2 برند دیگر یعنی بلک مجیک و دیری باکس تغییر داد و نهایتا سبب قطع تولید کیت کت شد.

پیشینه کیت کتی که امروزه به شکل بار و 4 قطعه انگشتی وجود دارد، به سال 1935 برمی‌گردد، یعنی زمانی که یکی از کارکنان شرکت رونتری ایده شکلاتی که افراد بتوانند آنرا در جیب خود حمل کنند و به سر کار ببرند ارائه کرد، این شکلات بعدا یعنی در سال 1937 به کیت کت تغییر نام داد.

 

بخش دانش و زندگی تبیان


منبع: یک پزشک

مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت