
مبارزه با دشمنان موبایلی
اغلب مردم علت اصلی کند شدن تلفن همراهشان را ویروسی شدن آن میدانند وعدهای دیگر معتقدند شارژ کردن گوشی با کابل از طریق کامپیوتر یا لب تاپ باعث انتقال ویروس به گوشی میشود؛ درحالیکه این عوامل ارتباطی با ویروسی شدن گوشی ندارد بلکه پای عوامل دیگری در میان است که در ادامه به آنها میپردازیم.

شب یلدا دور یک موبایل جمع شویم
شب یلدا بهانه خوبی برای دورهمی های خانوادگی و جمعهای دوستانه است. در میان جمعهای فامیلی افرادی هستند که مدام سرشان درگوشیهایشان است و از مهمانی هیچچیز متوجه نمیشوند اما ما با پیشنهادیهای جذاب و هیجانانگیز میخواهیم با کمک همین وسیله شب یلدای خاطرهانگیزی را برایتان رقم بزنیم.

بهترین و ارزانترین بستههای اینترنت کدام است؟
این روزها اینترنت به عضوی از خانواده بدل شده است که با قطع آن، جای خالیاش حس میشود؛ اکثر خانوادهها بخشی از هزینه خود را صرف خرید بستههای اینترنت میکنند و از آنجاییکه عدهای اوقات زیادی از روز را در اینترنت میگذرانند به دنبال راههای مختلفی برای دسترسی به اینترنت پرسرعت و مقرونبهصرفه هستند؛ عده دیگر هم به دلیل استفاده محدود از اینترنت میخواهند بدانند چه مقدار حجم اینترنتی برایشان کافی است؛ این دو گروه یک سؤال مشترک دارند و آن این است که چرا حجم اینترنتشان خیلی زود تمام میشود؟

ربات جراح ایرانی چگونه رقیب داوینچی آمریکایی شد؟
تحولات فناوری پزشکی اکنون به مرحلهای رسیده است که ربات بجای انسان جراحی میکند. در ایالات متحده 95% جراحیها توسط ربات انجام میشود. در ایران نیز به همت شرکت نوآوران رباتیک و پزشکی سینا، اولین ربات جراح با نام «سینا» در مرحله سپری کردن تستهای فنی و بالینی برای ورود به بازار بوده و ایران دومین کشور صاحب این فناوری است.

شرکتهای دانشبنیان چگونه تحریمها را دور زدند؟
روز سه شنبه(16 مهر) شرکتهای دانشبنیان از محصولات خود در حضور رهبر انقلاب رونمایی کردند. یکی از چهرههای ویژه این نمایشگاه، دکتر «سلمان اخوت» سازنده دستگاه همودیالیزی بود که با او به گفتگو پرداختیم.

اپلیکیشن اربعین
نذر خود را در قالب نیات مختلف به موکبها برسانید.

کنار قدمهای جابر، همگام با تکنولوژی
این روزها اپلیکشنها با زندگی ما گره خورده. برای هر کاری نرمافزاری ساخته شده و هر نیازی که داشته باشید میتوانید اپلیکیشنی پیدا کنید تا کارتان راحتتر انجام شود. با توجه به استقبال ایرانیها از پیادهروی اربعین در سالهای گذشته عجیب نیست که تعداد زیادی اپلیکیشن در این زمینه ساخته شده باشد. در این متن با بعضی از کاربردیترین نرمافزارها آشنا میشوید.

چگونه اعتیاد به گوشی را ترک کنیم؟
اعتیاد تنها وابستگی به مواد مخدر نیست؛ گاهی حتی یک گوشی هوشمند هم میتواند آدم را معتاد کند. این معتادان هم مانند معتادان به مواد، بهمرور توسط خانواده و اطرافیان طرد میشوند. اگر شما نیز در خانه، دانشگاه، محل کار، مهمانی، مترو، هنگام رد شدن از خیابان و بهطورکلی در هر موقعیتی نمیتوانید چشم از صفحهی موبایل بردارید، در این دام افتادهاید. اگر به فکر ترک هستید اپلیکیشنهای زیر میتواند به شما در ترک اعتیاد به گوشی و کنترل استفاده درست از آن کمک کند.

درمان در منزل
رزرو دکتر، هزینه رفت و برگشت و نشستن در صف انتظار برای نوبت و... از دردسرهایی است که معمولاً افراد را از دکتر رفتن پشیمان میکند. این روزها اپلیکشنهای پزشکی معتبری وجود دارند که به شما این امکان را میدهند از راه دور بهصورت تلفنی و یا حتی پیامکی با متخصصان در زمینههای مختلف پزشکی ارتباط برقرار کنید یا نتیجه جواب آزمایش خود را بررسی کنید.

چگونه کولر ماشین را خنکتر کنیم؟
یکی از مهمترین تجهیزات رفاهی ماشین، کولر است که همزمان با گرمتر شدن هوا، نیاز به آن بیشتر از پیش احساس میشود اما این روزها با وجود گرمای طاقت فرسای هوا لازم است به دنبال راهی برای خنکتر شدن کولر ماشین باشیم؛ در این متن راهکارهایی برای افزایش قدرت و کیفیت کولر ماشین را آوردهایم.

گمشدهی دیجیتالی
دزدیدن و گم کردن تلفن همراه آن هم در این گرانی بازار موبایل یکی از اتفاقات بد و ناگوار این روزها است اما اگر چنین اتفاقی برای شما پیش آمد، برای پیگیری سریع و جلوگیری از به سرقت رفتن اطلاعات گوشی چه اقدامی باید انجام دهید؟

با زیر سه میلیون تومان چه گوشیهای باکیفیتی میتوان خرید؟
عرضه مدلهای متنوع گوشی و افزایش قیمت ارز که درنهایت منجر به گران شدن موبایل شده است، باعث شده تا خریداران تلفن همراه نسبت به انتخاب گوشی حساستر شوند در این گزارش میخواهیم به ارائه نکات مهم در خرید گوشی هوشمند بپردازیم و بهترین و باکیفیتترین گوشیهای زیر سه میلیون تومان را معرفی کنیم.

آرایشگاه را به خانه بیاورید
دور، دور اپلیکیشنهای خدماتی است. اپلیکیشنهایی که آمدهاند تا زندگی روزمره را برای ما راحتتر کنند. در این میان خدمات آرایشی آنلاین یکی از جدیدترین و جالبترین این اپلیکیشنهاست. در این مطلب فقط اپلیکیشنهایی که تیم پشتیبانی قابلاعتماد دارند و مجوزشان را از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال گرفتهاند، معرفی میشوند.

عکسهایتان را با ناسا به اشتراک بگذارید
امروز ۲۲ آوریل مصادف با ۲ ادیبهشت روز زمین است و این بار ناسا از شما میخواهد تا این روز را با این سازمان جشن بگیرید.

دستگاهی که هزینههای قبض برق را کاهش میدهد
برای نخستین بار در کشور سیستم سرمایشی گرمایش جدید، با قابلیت ذخیره سازی انرژی و کاهش 92 درصدی مصرف برق در اوج مصرف تابستانی توسط مهندسین ایرانی که پنجمین دهه از عمر خود را طی می کنند ساخته شد. دستگاهی که با حمایت و ورود آن به چرخه زندگی های پرهزینه امروز، موجب صرفه جویی 40 تا 50 درصدی در هزینه های تمام شده و نیزکاهش 52 درصد هزینه در قبوض آب و برق می شود.

عکس از سیاهچاله تا چه حد واقعی است تا چه حد کامپیوتری؟
21 فروردینماه 1398 بود که دانشمندان عکس و خبر «اولین عکس واقعی از سیاهچاله» را رسانهای کردند.

شنیدن صدای هیچ!
شنیدن صدای خلا یکی از رهیافتهای دانشمندان برای گوش دادن به صدای اعماق فضا است. اگر این امر تحقق یابد، میتوانیم بسیاری از اتفاقات کوچک و بزرگ را در فضا رصد کنیم.

بی دغدغه شکلات بزن!
خوردن شکلات به کند شدن روند کم شنوایی در افراد میانسال کمک میکند.

موشها مانند انسان درد در دیگران را حس میکنند
دانشمندان متوجه شدهاند که موشها به دلیل داشتن نورونهای آینهای میتوانند درد در دیگران را حس کنند، درست شبیه انسانها!

اولین عکس واقعی از یک سیاهچاله
دانشمندان پس از مدتها تلاش با استفاده از مجموعه ای از تلسکوپها توانستند برای نخستین بار در تاریخ علم بشر از یک سیاهچاله تصویری واقعی ثبت کنند.