نصب 21 تابلو با دستان رهبری

به راستی مقام معظم رهبری از نصب این تابلوها چه منظوری داشته اند؟
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

نصب 21 تابلو با دستان رهبری

نوروز هر سال نقطه آغازی برای تحول جدید است، همانطور که ما در دعای سال نو می خوانیم و از خداوند می خواهیم تا حال ما را به بهترین حال تغییر دهد. اما خارج از این تحول معنوی ودرون فردی نقطه آغاز سال یک نقطه تحول است برای جامعه ایران که آنهم با نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری صورت می گیرد.

 کشور برای دست یابی به فردای بهتر و مقصد نهایی خود نیازمند راهکار می باشد رسیدن به این مقصد مطلوب و مهم بدون راهنما کاری دشوار می نماید و ایران اسلامی برای نیل به این هدف نیازمند به رهنمودهای این راهنما می باشد. از راهکارها و رهنمودهای مقام معظم رهبری علاوه بر توصیه ها و بیانات مداوم و پر اهمیت ایشان، اقدام  به معرفی نام و وشعار برای هر سال می باشد که این شعارها بسان تابلوهایی می ماند که ملت و مسئولین را به سمت طلیعه ی ایرانی بهتر رهنمون می سازد.

این نام گذاری از سر تشریفات و یک رسم هر ساله نمی باشد بلکه عملی است که با تدبر انجام گرفته و در پس هر کدام ازاین نام ها دریایی از مفاهیم و کلیدی برای حل مشکلات کشور و راهی برای نیل به سمت پیشرفت نهفته می باشد. همانطور که مقام معظم رهبری در بیانات امسال خود در مشهد مقدس هم بیان فرمودند و به این مسئله اشاره داشتند که: ((شعارهای هر سال، نمایشی و تشریفاتی نیست و طبعاً همه مشكلات را هم حل نمی‌كند بلكه انگشت اشاره‌ای است كه راه و روش را نشان می‌دهد كه امسال نیز با توجه به اهداف بلندتر ملت و كشور، باید همتی برتر فراهم آورد و كارهای بیشتر و جدی‌تر انجام داد)).

نکته قابل توجه درباره شعار ها این است که هر کدام از این نام ها عمری به اندازه طول حیات یک ملت و توانی به اندازه تلاش انان برای رسیدن به پیشرفت دارد و تنها نتقطه آغازی است که با یک سال کار پیرامون آن به نقطه مطلوبی نخواهیم رسید و در صورت رسیدن به نقطه های مطلوب در آخر یک سال به این حد نباید قانع شد و این روند و راهکار طلایی را باید ادامه داد تا نتایج اصلی آن هر چه بیشتر برای مردم ملموس باشد و حس شود و آیندگان دچار مشکلاتی که نسل های گذشته بودند، نباشند.

این نام گذاری از سر تشریفات و یک رسم هر ساله نمی باشد بلکه عملی است که با تدبر انجام گرفته و در پس هر کدام ازاین نام ها دریایی از مفاهیم و کلیدی برای حل مشکلات کشور و راهی برای نیل به سمت پیشرفت نهفته می باشد

برای پیشرفت یک کشورما به عنوان پرچم دار اسلام راستین در جهان که نقاط مورد نظر خود را در پیشرفت داریم ومقصود ما پیشرفتی است که مشکلات کشورهای توسعه یافته غربی را در آن مشاهده نکنیم و بتوانیم از راه میانبر به توسعه ای مطلوب و سودمند برای بشر برسیم و بتوانیم ان را برای تمام جهانیان به ارمغان بگذاریم. برای حل و رفع این مشکلات باید به دقت به شعارهای  هر سال  گوش سپارد و به این اکتفا نکرد بلکه پیرامون ان تدبر و تامل کرد و برای آن برنامه ریزی نمود و آن سال را خط شروع  برای عملی کردن و رواج و نهادینه کردن آن در آینده کرد.

اکنون بیست و یک سال است که از آغاز رهبری آیت ا لله خامنه ای می گذرد و ایشان با توجه به عمق بینش، آینده نگری واطلاعات جامع ای که درباره با مسائل مختلف کشور و سایرعلوم دارند، شعارهایی را تعیین کردند و آن را راه حلی برای حل مشکلات کشور معرفی میکنند.

اما مسئله قابل توجه این است که سالهای سال از این شعارها می گذرد ولی هنوز برخی از مسئولان آنها را تنها به عنوان موضوع نطق سخنرانی، پلارکاردهای تبلیغاتی،هدف یکساله که با پایان سال تمام می شوند می نگرند که این همان برداشت ناثواب از نامگذاری سال هاست. این روند همان روندی است نه تنها باعث می شود راه به جایی برده و از مشکلات ما کاسته نشود بلکه برخی به دیده منفی به این نام گذاری و پیام ها بنگرند و آنها را غیر مفید بدانند. در حالی اگر در طول این سال ها به طور عمیق بر روی هر شعار کار شود، پیرامون ان برنامه ریزی و تامل صورت گرفته ، درکنار شعار سال های بعد روی انان هم مانور داده شود و این اهداف به دستفراموشی سپرده نشده  وآنها از مرحله حرف به عملی و عملیاتی شدن نزدیک کنند تا کنون باید بسیاری از این مشکلات راه های خوبی را در جهت بهبود طی کرده باشند .

سال هشتاد و نه نقطه آغاز خوبی است تا در کنار همت و کار مضاعف در تمام بخش ها و پیرامون مسائل مختلف؛ برای تحقق یافتن هر چه ببیشتر راهکار های رهبری برای حل مشکلات و دستیابی به پیشرفت کشور، تلاش و همتی مضاعف انجام گیرد

مقام معظم رهبری در بیانات نوروزی خود درحرم رضوی دراین رابطه پیرامون شعار سال گذشته با اشاره به برخی اقدامات و تحقیقات مسئولان در سال گذشته برای اصلاح الگوی مصرف، اینگونه بیان داشتند: (( تا تحقق این هدف، فاصله فراوانی داریم اما مهم این است كه این شعار اساسی را دنبال كنیم چرا كه تا الگوی مصرف اصلاح نشود، مشكلات همچنان وجود خواهد داشت)) این همان نکته نابی است که توجه مسئولان به آن بسیار حائز اهمیت می باشد که به پیگری و هدف گذاری هر ساله با توجه به تلاش های صورت گرفته در جهت احقاق این راهکارها  و شعار ها در سال های گذشته بپردازند و به حد انجام شده کفایت نگرده و تلاش خود را در راستای کمتر شدن مشکلات و رسیدن به پیشرفت مضاعف کنند.

سال هشتاد و نه نقطه آغاز خوبی است تا در کنار همت و کار مضاعف در تمام بخش ها و پیرامون مسائل مختلف؛ برای تحقق یافتن هر چه ببیشتر راهکار های رهبری برای حل مشکلات و دستیابی به پیشرفت کشور، تلاش و همتی مضاعف انجام گیرد و این بیانات را بیش از انچه بدان اشاره شد به عنوان مسئلی یکساله نگاه نکرده و برای رسیدن به مقصد نهایی که همان اعتلای کشور عزیزمان ایران می باشد و عدم سردرگمی و سرعت بیشتر در دستیابی به این امر به هر چه بیشتر به این شعار ها که مانند تابلوهایی ما را برای راحت تر رسیدن به نقطه مورد نظر کمک می کند، دقت شود.

عطاالله باباپور

گروه جامعه و سیاست

مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت