توصیه های طب سنتی به افراد کم خون برای روزه داری

مصرف یک لیوان شیر همراه با یک قاشق غذاخوری شیره انگور و یک قاشق مرباخوری بادام پوست کنده و آسیاب شده هم هنگام خواب یا قبل از سحر برای بیماران مبتلا به کم خونی بسیار مفید است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

توصیه‌های طب سنتی به افراد کم خون برای روزه‌داری


مصرف یک لیوان شیر همراه با یک قاشق غذاخوری شیره انگور و یک قاشق مرباخوری بادام پوست‌کنده و آسیاب‌شده هم هنگام خواب یا قبل از سحر برای بیماران مبتلا به کم‌خونی بسیار مفید است.

یکی از علت‌های ابتلا به سردرد در ماه رمضان، ابتلا به کم‌خونی است. اما بیماران مبتلا به کم‌خونی هم، از نظر طب سنتی می‌توانند با رعایت شرایط خاص و اصلاح الگوی غذایی خود، روزه‌هایشان را بگیرند.

 

دکتر مریم مقیمی، متخصص طب سنتی می‌گوید: بیماران مبتلا به کم‌خونی می‌توانند در طول ماه مبارک رمضان، روزی 2 استکان شربت عسل با عسل و آب جوش تهیه و هنگام سحر و قبل از خواب شبانه آن را میل کنند.

 

ضمن اینکه مصرف روزی 3 لیوان شربت شیره انگور رقیق‌شده با آب، همراه با سحری، افطاری و در نیمه شب هم برای این بیماران بسیار مفید است.

 

وی می‌افزاید که افراد مبتلا به کم‌خونی می‌توانند در ماه رمضان برای پیشگیری از تشدید بیماری خود، هفته‌ای 2 مرتبه و هر بار حدود 1.5 کیلوگرم استخوان راسته گوسفندی را بدون گوشت و مغز حرام  به‌ همراه نمک، پیاز و زردچوبه حدود 8 تا 10 ساعت بجوشانند. سپس عصاره گوشت را صاف کنند و بعد از افطار، هنگام سحر و در نیمه‌های شب، هربار یک استکان از آن را گرم کنند و بنوشند یا حتی در طبخ غذا از این عصاره مقوی کمک بگیرند.

 

بیماران مبتلا به کم‌خونی می‌توانند در طول ماه مبارک رمضان، روزی 2 استکان شربت عسل با عسل و آب جوش تهیه و هنگام سحر و قبل از خواب شبانه آن را میل کنند


این متخصص طب سنتی خاطرنشان می‌کند: مصرف یک لیوان شیر همراه با یک قاشق غذاخوری شیره انگور و یک قاشق مرباخوری بادام پوست‌کنده و آسیاب‌شده هم هنگام خواب یا قبل از سحر برای بیماران مبتلا به کم‌خونی بسیار مفید است.

 

مقیمی در نهایت این را هم گفت که برای پیشگیری از سردرد ناشی از کم‌خونی در ماه رمضان می‌توان حدود یک قاشق چای‌خوری پودر سبوس گندم یا برنج به‌ازای هر نفر به غذای خود اضافه کنید.

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

منبع: سلامانه

 

مطالب مرتبط:

درمان کم خونی با طب سنتی
رفع عطش در ماه رمضان با طب سنتی
تقویت معده با طب سنتی
درمان آفت و تبخال با طب سنتی
خواب آورهای طب سنتی
توصیه های طب سنتی در زخم معده
درمان نفخ و ترش کردن معده با طب سنتی

در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت