عناصر تزیینی و اشکال کاربردی در مدارس (14)

نمونه دیگری از کار با کاغذ و تا و برش را که بسیار کاربردی و زیباست ، با هم انجام می دهیم . ما این کار را با کاغذهای رنگی مختلف اجرا می کنیم تا علاوه بر این که خود یک روش جدید است، شما نیز تفاوت کار را بر رنگهای مختلف ببینید . ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

عناصر تزیینی و اشکال کاربردی در مدارس (14)

آنچه در گذشت خواندید....

نمونه دیگری از کار با " کاغذ و تا و برش " را که بسیار کاربردی و زیباست، با هم انجام می دهیم. ما این کار را با کاغذهای رنگی مختلف اجرا می کنیم تا علاوه بر این که  خود یک روش جدید است، شما نیز تفاوت کار را بر رنگ های مختلف ببینید.

در ابتدا چهار تا از کاغذها را به شکل مربع، هم اندازه هم می بریم و به هم می چسبانیم تا یک مربع بزرگ به دست بیاوریم.

درست از روی خط تقارن های مربع یعنی خطوط مرزی بین کاغذهای رنگی کاغذ را تا می کنیم.

با همان مرکز تای دیگری به کاغذ می زنیم.

همان طور که می بینید کاغذ به شکل مثلث می شود.

حال طرح را روی کاغذ می اندازیم.

سعی کنید برزگی و کوچکی طرح متناسب با اندازه کاغذتان باشد. اندازه طرح باید طوری باشد که اگر تای کاغذ را باز کنید، طرح خیلی ریز یا خیلی درشت نباشد. ما از نقوش و بندهای اسلیمی استفاده کرده و سعی کرده ایم که بندها از پهنای خوبی برخوردار باشند.

حالا طرح را با دقت و ظرافت کامل  برش می زنیم.

مثل همه طرح هایی که با کاغذ و تا انجام می دهیم، از یکی از خواص  آن که فضای منفی کار است استفاده می کنیم. یعنی قسمت برش خورده را که در حقیقت دور ریز کار است، باز می کنیم.

می بینید که شبیه یک قاب کامل است. از این طرح ها می توان برای قاب بندی و طراحی برد های کلاسی استفاده کرد. کافی ست کاغذ برش خورده مان را روی یک مقوای رنگی یا سفید بچسبانیم. در ادامه مسیر داخلی طرح را که روی مقوای دوم ( زیرین) می شود، دور گیری کرده و به روش هایی که در قسمت های قبلی گفتیم آن را تزیین می کنیم.

 

 

مرکز یادگیری سایت تبیان - تهیه: گروه باران

تنظیم: سمیرا بادامستانی

 

مطالب مرتبط مجموعه : صبحگاه و زنگ های تفریح
آخرین مطالب سایت