تا کنون بیش از پانصد مقاله و پایان نامه به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است

مدیر کمیته علمی نخستین جشنواره بین المللی آخرین منجی ارایه موضوعات بکر و متناسب با سال نوآوری و شکوفایی را یکی از شاخصه های داوری پایان نامه ها، و مقالات عنوان و تاکید کرد...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تا کنون بیش از پانصد مقاله و پایان نامه به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است

مدیر کمیته علمی نخستین جشنواره بین المللی آخرین منجی ارایه موضوعات بکر و متناسب با سال نوآوری و شکوفایی را یکی از شاخصه های داوری پایان نامه ها، و مقالات عنوان و تاکید کرد: کلیه علاقه مندان به مباحث مرتبط با منجی، آخرالزمان، و مهدویت از طریق مراجعه به نشانی اینترنتی www.LSF.ir و یا تماس با شماره 22166416 می توانند در این جشنواره شرکت نمایند.

ابوالفضل فیروزی، مدیر مرکز مطالعات علوم انسانی بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران، و مسئول کمیته علمی نخستین جشنواره بین المللی آخرین منجی با اشره به قرآن و عترت به عنوان دو ریسمان نجات دهنده انسان گفت: بین ثقل اکبر یعنی قرآن و ثقل اصغر یعنی ائمه اطهار (ع) نمی توان تفکیک قایل شد. مفسران واقعی قرآن اهل بیت هستند، و بدون آنها نمی توانیم به حقیقت قرآن دست پیدا کنیم. به اعتقاد شیعه حضرت حجت (عج) وارث علوم اجدادش است و فقط ایشان می تواند قرآن را احیا کند.

وی توجه به مهدویت را توجه به قرآن دانست و اظهار داشت: امروز این وارث خدا، مهدی موعود (عج) در زمین است که روزی از پس پرده غیبت می آید و کتاب خدا را احیا می کند.

رئیس مرکز مطالعات علوم انسانی بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران، انجام فعالیت های مهدوی را گامی موثر برای کسب معرفت به امام زمان (عج) و مهیا کردن مقدمات ظهور حضرت  و تحقق اهداف حضرت یعنی احیای قرآن عنوان و تصریح کرد: نهادها و مراکز متولی انجام برنامه ها و فعالیت های مهدوی چون ستاد جشنواره بین المللی آخرین منجی باید پتانسیل های فعال مهدوی را شناسایی و با هماهنگی و تعامل زمینه گسترش فعالیت ها در این زمینه را فراهم کنند تا به شناخت واقعی از ا مام عصر (عج) دست پیدا کنیم.

فیروزی تبیین جایگاه امام به عنوان عامل مهم خودسازی، خوباوری، رشد، بالندگی، نوآوری و شکوفایی، شناخت کامل حقوق متقابل امام و امت و آشنایی منتظرانبا وظایف خود در عصر غیبت، تبیین و تبلیغ اهمیت تفکیک ناپذیری قرآن و عترت، دفع تهاجمات، تحریفات و رفع شبهات و القائات غلط دشمنان و

دوستان در موضوع مهدویت و تبیین و تبلیغ نقش مقام خلیفه اللهی امام عصر را از جمله اهداف بخش علمی جشنواره آخرین منجی برشمرد.

مدرس انجمن ادبی و هنری بسیج دانشجویی استان تهران افزود: تبیین جایگاه و نقش امام در عالم هستی و استمرار وجود ایشان و نحوه ارتباط با امام در عصر غیبت و عصر رهایی و ظهور ، تبیین جایگاه و نقش انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی و رهبر فرزانه انقلاب در قبال مسئله مهدویت و تعجیل ظهور، ایجاد روحیه نشاط و طراوت و رفع روحیه یاس و ناامیدی و افسردگی و برطرف کردن گرفتاری های دینی و دنیوی با کسب معرفت و ارتباط با امام عصر (عج)، آماده کردن جامعه برای تحقق ظهور حضرت، ایجاد معرفت و تلاش برای رفع موانع و ایجاد تعجیل در شرایط ظهور و ایجاد موج نوین فرهنگی و اعتقادی در جامعه از دیگر اهداف بخش علمی این جشنواره است.

فیروزی با اشاره به ارسال بیش از پانصد اثر به زبان های فارسی، عربی و انگلیسی در قالب پایان نامه و مقاله در موضوع مهدویت به دبیرخانه جشنواره بین المللی آخرین منجی گفت: آثار ارسالی به جشنواره در سه مرحله داوری می شود؛ در مرحله اول داوری، رعایت اصول مقاله نویسی مدنظر قرار می گیرد و در مرحله دوم نیمی از مقالات بر اساس داوری محتوایی انتخاب می گردد، و در نهایت در مرحله آخر 14 اثر به عنوان اثر برگزیده انتخاب می شود و به پنج نفر برتر هدایای ویژه مادی و معنوی اهدا می کردد.

وی پیرامون شرایط انتخاب آثار ارسالی به جشنواره گفت: اولین شرط انتخاب این است که آثار باید منطبق با موضوع، بکر و جدید باشند.

وی ادامه داد: داوران علمی این دوره از جشنواره باید خود مولف آثار مهدوی باشند. همچنین داوری آثار ارسالی با همکاری موسسات و استادان مهدوی انجام می شود.

 

روابط عمومی موسسه تبیان

مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت