تجلیل از خادمان قرآن کریم با حضور وزیر ارشاد
بیست و سومین آئین تکریم خادمان قرآن کریم شامگاه دوشنبه 29 بهمن 97 با حضور وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای انجمن خادمان قرآن کریم در هتل پارسیان انقلاب برگزار شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ :
سه شنبه 1397/11/30 ساعت 08:44
در این مراسم عبدالهادی فقهیزاده؛ معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه دوشنبه (۲۹ بهمن) در بیستوسومین آئین تکریم از خادمان قرآن کریم که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعی از فعالان و حافظان قرآن کریم در هتل پارسیان انقلاب برگزار شد، با تبریک به خادمان برگزیده قرآن، اظهار کرد: آیا برگزیده شدن به عنوان خادمی را آغاز خدمت به ساحت قرآن قلمداد کنیم یا انجام خدمت؟ بدونشک برگزیده شدن به عنوان خادم قرآن آغاز خدمتگزاری با اخلاص و بدون چشمداشت و خدمت به ارزشهای متعالی دین و خدمت به نماز و عدالت است.
وی با تاکید بر این مطلب که خادم قرآنی، خدمتگزاری خالصانه و بدون چشمداشت را در نظر دارد، گفت: عدالت و نماز بهعنوان دو شاخصه اصلی حکومت اسلامی مطرح میشود و یکی از برگزیدگان قرآنی در سال ۹۷ در یکی از آثار هنریاش به این موضوع پرداخته بود. ما نیز به عنوان یک کشور اسلامی باید این دو موضوع را مدنظر قرار بدهیم. ما بر این میبالیم که قرنها پیش قرآن به عنوان یک آموزهای برای زندگی، بر پیامبر اسلام (ص) نازل شد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به حدیثی از امام رضا (ع)، گفت: بر اساس احادیث دینی، وظیفه دلدادگان قرآن کریم، عرضه شایسته معارف قرآن به جهانیان است. چه آنهایی که سرسپرده قرآن هستند و چه آنهایی که شاید از نظر ظاهر خیلی نسبت به موضوعات دینی اهتمام نداشته باشند.
فقهیزاده یادآور شد: ما باید مبلغ قرآن و معارف اهل بیت (ع) باشیم. این معارف را از خرافات و اضافات دور نگه داریم و به آنچه که عرضه میکنیم ببالیم و اثبات کنیم که عملاً خادم قرآن هستیم. معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد به عنوان نماینده دولت در تجلیل از خادمان قرآنی همواره کوشا بوده است. تعداد خادمان قرآنی بسیار بیشتر از آن چیزی است که تجلیل از آنها در توان ما باشد. ما وظیفه خود میدانیم که این عزیزان را معرفی و از آنها تجلیل کنیم.
وی گفت: پس از دریافت عنوان خادمی قرآن باید عهدی با خدا ببندیم که در جامعه عمل به قرآن را پیاده کنیم و عملاً جامعهای داشته باشیم که الگوی قرآنی در آن بهصورت عملی دیده شود و آموزههای قرآن در زندگیها تجلی داشته باشد.
یک مؤسسه قرآنی برتر و ۱۲ خادمالقرآن سال ۹۷ معرفی شدند
در ادامه این مراسم و با حضور سیدعباس صالحی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالهادی فقهیزاده؛ معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد و مجید مجیدی، از ۱۳ چهره فعال در عرصه قرآن که اسامی آنها به شرح زیر است، تجلیل شد.
۱. محمدرضا حکیمی؛ چهره ماندگار قرآنپژوه
۲. امیر آقایی در رشته حفظ کل قرآن کریم
۳. حسین آیات در رشته خوشنویسی و کتابت قرآن کریم
۴. محمدعلی باشه آهنگر در رشته کارگردانی قرآنی
۵. اکبر خاکساری در رشته مدیریت قرآنی
۶. رحیم خاکی در رشته قرائت قرآن کریم
۷. هادی قبادی در رشته مدیریت قرآنی
۸. حسین علمی در رشته آموزش قرآن کریم
۹. علیاکبر ملکشاهی در رشته قرائت قرآن کریم
۱۰. نسرین نافذ کلام در رشته آموزش قرآن کریم
۱۱. فتحالله نجارزادگان در رشته تحقیق و پژوهشهای قرآنی
۱۲. سیدیحیی یثربی در رشته ترجمه قرآن کریم
۱۳. سیدمرتضی نیکزاد، مدیر انتشارات مؤسسه قرآنی روشندلان در بخش ناشر برتر قرآنی
همچنین در این مراسم با حضور وزیر ارشاد از سامانه جامع قرآنی کشور رونمایی شد؛ این سامانه برای ایجاد همافزایی و خدمت مناسبت در حوزه قرآنی راهاندازی شده است.
در ادامه این مراسم سید عباس صالحی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان «خادم قرآنی» از سوی جامعه قرآنی معرفی شد و لوح خادمی قرآن کریم به وی اهدا شد.
مطالب مرتبط مجموعه : اخبار موسسه
آخرین مطالب سایت