راههای کاهش اسپاسم معده
اسپاسم عضلانی را به طور طبیعی با انار تسکین دهید
مانند بسیاری از میوههای دیگری که میشناسیم، انار چیزی بیش از یک طعم دوست داشتنی و شیرین به شمار میآید. بر اساس یک مطالعه منتشر شده، توانایی این میوه در تسکین اسپاسم عضلات، به ویژه عضلات صاف، نشاندهندهی پتانسیل آن برای درمان بیماریهای مرتبط با اسپاسم عضلات، همانند اسهال میباشد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ :
دوشنبه 1397/08/07
استفاده از نوشیدنیهای آرامبخش همانند چای بابونه، نه تنها سبب بروز احساس آرامش میگردد، بلکه موجب آرام کردن معده خواهند شد. نوشیدن چای گرم عامل مؤثری خصوصاً در برابر گاز خواهد بود
محققان برای تعیین سمیت این عصاره از یک مدل موش استفاده نمودند. آنها دریافتند که این عصاره تا دوز 100 میلیگرم بر کیلوگرم امنیت داشته و در دوزهای بالاتر و بالای 1000 میلیگرم بر کیلوگرم میتواند آسیب رسان باشد.
درمان اسپاسم معده
اسپاسم در معده یکی از رایجترین انواع اسپاسم عضلانی صاف است و این عارضه ممکن است به دلیل عوامل متعددی رخ دهد که در ذیل به چند مورد از آن اشاره میگردد:عفونت: کولیت (ورم مخاط روده بزرگ) عفونتی است که در رودهی بزرگ رخ میدهد و میتواند به دلیل فعالیت چندین گونه از باکتریها، از جمله Clostridium، Salmonella و E. coli رخ دهد.
یبوست: در هنگام یبوست، فشار زیادی در شکم ایجاد میشود و باعث ایجاد گرفتگی عضلات روده و اسپاسم میگردد.
فشار عضله: این عارضه زمانی اتفاق میافتد که عضلات شکم بیش از اندازه فعالیت و کار میکنند.
گاز: بدن انسان تلاش میکند تا خود را از حداکثر مقدار گاز اضافی بدن رهایی بخشد، اما این میتواند منجر به بروز اسپاسم در روند این کار گردد.
از دست دادن آب بدن: از دست دادن الکترولیتها میتواند باعث سوء عملکرد در عضلات و بروز اسپاسم گردد. این عارضه نه تنها در عضلات اسکلتی رخ داده، بلکه عضلات صاف را نیز تحت تأثیر خود قرار میدهد.
بیماری التهابی روده: بعضی از بیماریها، از جمله بیماری کرون، میتواند باعث التهاب رودهای شود که میتواند منجر به اسپاسم گردد.
بیشتر بخوانید
آب و الکترولیتها: اگر علت اسپاسم کمبود آب بدن باشد، افزایش مصرف آب موجب بهبود علائم اسپاسم خواهد شد. همچنین نیاز به تأمین دوبارهی الکترولیتها وجود دارد، برای این کار به جای خرید نوشیدنیهای ورزشی، سعی کنید از موز استفاده نمایید. این میوه دارای الکترولیتهای لازم مانند پتاسیم است اما به مراتب از میزان شکر کمتری برخوردار است.
گرما: اعمال حرارت به شکم کمک خواهد کرد که ماهیچههای این بخش آرام و احساس راحتی را به انسان ارائه دهد. این کار به خصوص برای عضلات شکمی با کارکرد زیاد بسیار مفید خواهد بود.
ماساژ: انجام ماساژ، آن هم در مناطق نزدیک به بخش متأثر از اسپاسم، میتواند به عنوان تسکین و کاهندهی درد عمل نماید.
چای: استفاده از نوشیدنیهای آرامبخش همانند چای بابونه، نه تنها سبب بروز احساس آرامش میگردد، بلکه موجب آرام کردن معده خواهند شد. نوشیدن چای گرم عامل مؤثری خصوصاً در برابر گاز خواهد بود.
استراحت: بدون در نظر گرفتن اینکه اسپاسم به دلیل عفونت رخ میدهد و یا به دلیل فعالیت و کارکرد زیاد عضلات، استراحت زیاد و مناسب میتواند اثرات شگفتآوری را در برابر اسپاسم معده داشته باشد.
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت