۵ اپلیکیشن رایگان برتر ۲۰۱۷ برای اندروید

در پلی استور می‌توانید اپلیکیشن‌های مختلف را در انواع و اقسام دسته‌بندی‌ها بیابید. از انواع اپلیکیشن اندروید می‌توانیم به اپلیکیشن‌های پیام‌رسان، اشتراک‌گذاری عکس، خرید، مدیریت گوشی، پخش ویدیو و بسیاری از موارد دیگر اشاره کنیم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
در پلی استور می‌توانید اپلیکیشن‌های مختلف را در انواع و اقسام دسته‌بندی‌ها بیابید. از انواع اپلیکیشن اندروید می‌توانیم به اپلیکیشن‌های پیام‌رسان، اشتراک‌گذاری عکس، خرید، مدیریت گوشی، پخش ویدیو و بسیاری از موارد دیگر اشاره کنیم. هر سال در هرکدام از این گروه‌ها، شاهد ارائه‌ی اپلیکیشن‌های موفقی هستیم. سال ۲۰۱۷ هم از این امر مستثنا نبود. در این سال اپلیکیشن‌های جذاب و موفقی عرضه شدند. به همین خاطر، تصمیم گرفتیم ۵ اپلیکیشن اندروید برتر ارائه‌شده در سال ۲۰۱۷ را انتخاب کنیم.

اپلیکیشن اندروید Datally

این اپلیکیشن جدید گوگل برای مدیریت مصرف داده‌ی گوشی طراحی شده است. هرچند برای این کار ابزارهایی در خود سیستم عامل اندروید تعبیه شده، اما با استفاده از اپلیکیشن Datally، مدیریت چنین کارهایی راحت‌تر می‌شود. همچنین این اپلیکیشن از مشخصه‌های جذاب دیگری هم بهره می‌برد.
بعد از نصب Datally، این اپلیکیشن کل مصرف داده‌ی گوشی شما را زیر نظر می‌گیرد و به‌سرعت اطلاعات مفیدی را ارائه می‌دهد. این اپلیکیشن مصرف داده‌ی اپلیکیشن‌ها را بررسی می‌کند تا ببیند کدام‌یک از آن‌ها بیشترین مصرف را دارند. قدرتمندترین ویژگی Datally، نسخه‌ی پیشرفته‌تر مشخصه‌ی «صرفه‌جویی در مصرف داده» (data saver) است. این ویژگی در تنظیمات گوشی‌های اندرویدی هم وجود دارد ولی کمتر کسی از آن استفاده می‌کند.
برای جلوگیری از مصرف بیش از حد داده، کافی است گزینه‌ی data saver را فعال کنید. با انجام این کاری، Datally جلوی مصرف داده‌ی اپلیکیشن‌های پس‌زمینه را می‌گیرد. البته اپلیکیشن‌های در حال استفاده همچنان می‌توانند داده را مصرف کنند، اما از طریق یک آیکون حباب شناور، می‌توانید از میزان مصرف داده‌ی اپلیکیشن مورد نظر خبردار شوید. همچنین اگر اپلیکیشن‌های خاصی حجم زیادی از داده را مصرف می‌کنند، می‌توانید مصرف داده‌ی اپلیکیشن‌های مذکور را مسدود کنید. Datally رایگان است و تنها ۶ مگابایت حجم دارد.

اپلیکیشن اندروید Notification History Log

اندروید از لحاظ نوتیفیکیشن‌ها همیشه عملکرد خوبی داشته و این عملکرد در طی مرور زمان بهتر هم شده است. با این وجود، اگر تصادفا یک نوتیفیکیشن مهم را پاک کنید، چه کاری از دست شما برمی‌آید؟ برای چنین موقعیت‌هایی، می‌توانید روی اپلیکیشن Notification History حساب کنید. این اپلیکیشن ساده نه‌تنها می‌تواند انواع نوتیفیکیشن‌های گوشی شما را آرشیو کند، بلکه در مقایسه با اپلیکیشن‌های مشابه، از ویژگی‌های جذاب‌تری هم بهره می‌برد.
Notification History علاوه بر آرشیو کردن نوتیفیکیشن‌ها، متن‌های پیوست شده به آن‌ها را هم ذخیره می‌کند. این اپلیکیشن اجازه‌ی دسترسی به اینترنت را ندارد و برای همین لازم نیست که نگران نقض حریم خصوصی خود باشید. همچنین می‌توانید حداکثر تعداد نوتیفیکیشن‌های ذخیره‌شده را مشخص کنید تا میزان این نوتیفیکیشن‌های ذخیره‌شده از حد معمول فراتر نرود. علاوه بر این، می‌توانید این اپلیکیشن را طوری تنظیم کنید که نوتیفیکیشن‌های اپلیکیشن‌های مورد نظر شما را آرشیو نکند.
در محیط Notification History، می‌توانید محتوای نوتیفیکیشن‌ها و اطلاعات مربوط به اپلیکیشن تولیدکننده‌ی نوتیفیکیشن‌ها را مشاهده کنید. البته تمام ویژگی‌های این اپلیکیشن رایگان نیستند و برای خدمات پیشرفته‌تر باید مبلغ ۳٫۴۹ دلار را از طریق پرداخت درون برنامه‌ای بپردازید.

لانچر Lawnchair

گوشی‌های پیکسل گوگل از لانچر پیکسل بهره می‌برند؛ لانچری که طرفداران بسیار زیادی دارد. اگر شیفته‌ی این لانچر هستید ولی به گوشی‌های پیکسل دسترسی ندارید، می‌توانید از Lawnchair استفاده کنید. لانچر Lawnchair همین امسال عرضه شده و کاملا رایگان است.
همانند پیکسل، در این لانچر برای مشاهده‌ی «اپ دراور» (app drawer) کافی است به سمت بالا سوایپ کنید. نوار جست‌وجوی موجود در صفحه‌ی اصلی، چندین «تم» (Theme) مختلف و دکمه‌ای برای دسترسی به دستیار هوشمند گوگل اسیستنت دارد. آیکون‌های اپلیکیشن‌ها، داک و بسیاری از عناصر این لانچر را می‌توان شخصی‌سازی کرد. برای دسترسی به Google Feed و امکانات آن، ابتدا لازم است که افزونه‌ی مربوط به آن را نصب کنید و سپس با سوایپ به سمت چپ، می‌توانید به این بخش هم دسترسی داشته باشید.
این لانچر متن‌باز است و به همین خاطر می‌توانید انتظار انواع و اقسام به‌روزرسانی‌ها را داشته باشید.  Lawnchair کاملا رایگان است و هیچ تبلیغی در آن دیده نمی‌شود.

اپلیکیشن اندروید Motion Stills

اپلیکیشن Motion Stills، یکی دیگر از اپلیکیشن‌های جذابی است که در سال ۲۰۱۷ از طرف گوگل عرضه شد. این اپلیکیشن در ابتدا یک پروژه‌ی تحقیقاتی محسوب می‌شد ولی نتیجه‌ی نهایی آن‌قدر خوب بود که گوگل تصمیم گرفت آن را در قالب یک اپلیکیشن عرضه کند.
با این اپلیکیشن می‌توان در دو حالت Motion Still و Fast Forward به ساخت ویدیوهای کوتاه و GIF پرداخت. یک ویژگی مهم این اپلیکیشن، لرزش‌گیر آن است که لرزش تصاویر را کاهش می‌دهد تا نتیجه‌ی نهایی نسبتا نرم و بدون لرزش باشد. این اپلیکیشن هم مانند دیگر اپلیکیشن‌های معرفی شده در این مطلب، کاملا رایگان است.

اپلیکیشن اندروید Firefox Focus

با وجود این که مرورگرها از امکانات متنوعی بهره می‌برند، ولی توجه زیادی را نسبت به موضوع حریم خصوصی نشان نمی‌دهند. در این میان، مرورگر Firefox Focus عرضه شده که تمرکز آن بیش از هر چیزی معطوف به حریم خصوصی است. این مرورگر تمام تبلیغات و ردیاب‌های اینترنتی را مسدود می‌کند که منجر به بالا رفتن سرعت باز شدن صفحات و ایمن‌تر شدن حریم خصوصی می‌شود.
وقتی که این مرورگر را باز می‌کنید، تنها چیزی که مشاهده می‌کنید یک نوار برای تایپ آدرس سایت است. در هنگام استفاده از آن، می‌بینید که سایت‌ها سریع‌تر از دیگر مرورگرها باز می‌شوند. در بخش منو هم می‌توانید تعداد ردیاب‌های تبلیغاتی مسدود شده را مشاهده کنید. اگر به خاطر این مسدودسازی ردیاب‌ها سایتی باز نشد، می‌توانید موقتا اجازه‌ی فعالیت را برای ردیاب سایت مذکور صادر کنید.
وقتی‌که کارتان با مرورگر تمام شد، Firefox Focus هیچ تاریخچه‌ای از کوکی‌ها یا آدرس سایت‌هایی را که دیده‌اید ذخیره نمی‌کند. حتی گزینه‌ای در پایین مرورگر وجود دارد که با ضربه بر آن، تمام تب‌ها فورا بسته و تمام داده‌ها هم پاک می‌شوند. اگر دغدغه‌ی حریم خصوصی را دارید، حتما از این اپلیکیشن رایگان اندرویدی استفاده کنید.
منبع:دیجی‌کالا
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت