بیتوجهی مسئولان دانشگاه الزهرا(س) به سند چشمانداز این دانشگاه
این روزها کلیپی از بخشی از برنامههای همایش به اصطلاح رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی ایران در دانشگاه الزهرا(س) در فضای مجازی دست به دست میشود که هر فرد فرهیخته و متعهد ایرانی را به تأمل وا میدارد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ :
چهارشنبه 1397/09/28
پیش از این نیز ماجرای برگزاری یک شوی لباس در این دانشگاه انتقاداتی را به بیتوجهی مسئولان این دانشگاه به سند چشمانداز علمی - فرهنگی دانشگاه مذکور برانگیخته بود.
براساس آنچه در قالب یک کلیپ کوتاه در فضای مجازی منتشر شده است گروهی از به اصطلاح دانشجویان دختر اقدام به انجام حرکتهای نمایشی بسیار قابل تامل و شرم برانگیز در برابر دیدگان جمعی از مردان حاضر در این مراسم کردهاند.
روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س) در واکنش به بازتاب منفی اجرای این برنامه در گفتوگویی با یکی از رسانهها مدعی شده است که این فیلم چند دانشجو با لباس ورزشی به اجرای نمایشی «برایتونیک» پرداختهاند. مسئولان این روابط عمومی درباره چرایی اجرای این برنامه در برابر مردان حاضر در مراسم سکوت کردهاند.
درهمین حال، دانشگاه الزهرا( س) در بیانیهای توجیهآمیز به سادگی از کنار موج انتقادات نسبت به برگزاری این برنامه قابل تامل عبور کرده و مدعی شده است که وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی در سال 1391 این ورزش را به رسمیت شناخته و در سال 1392 انجمن «برایتونیک» به عنوان زیرمجموعه فدراسیون ورزشهای همگانی فعالیت خود را آغاز کرده است و در نقاط مختلف کشور هواداران بسیاری دارد.
اجرای این برنامه در شرایطی که دشمنان شبههافکنی و شانتاژآفرینی علیه مبانی اسلام و ارزشها و باورهای نظام جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار خود قرار دادهاند، جای تامل دارد.
این درحالی است که بر اساس چشمانداز دانشگاه الزهرا(س) در افق 1404 این دانشگاه موظف شده تا «ارائه دهنده الگوی زن مسلمان فرهیخته و معتقد به ارزشهای اسلامی باشد.» همچنین در بخشهای دیگری از سند چشمانداز دانشگاه عنوان شده است «این دانشگاه با تربیت زنان متعهد، دین مدار و عفیف، الگوی عملی زن مسلمان توانمند و تأثیرگذار در منطقه و جهان است و نیز در تعامل مؤثر با زنان دانشمند جهان، به ویژه زنان مسلمان، برای ارتقای جایگاه و کرامت زن و خانواده بر پایه اندیشه ناب اسلامی میکوشد».
حال سئوال این است که آیا برگزاری این چنین برنامههای شبههبرانگیز و قابل تامل در راستای تحقق چشمانداز این دانشگاه است؟ آیا در تعریفی که مسئولان مربوطه دانشگاه از احکام دین مبین اسلام دارند، انجام حرکتهای نمایشی مقابل مردان نامحرم توجیه شرعی دارد؟ آیا اجرای چنین برنامههایی در راستای «تربیت زنان متعهد، دین مدار و عفیف» مندرج در سند چشمانداز این دانشگاه است؟
منبع : تسنیم
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت