سمپوزيوم قرآن در کنيا، با حضور اساتيد ايراني

سمپوزيوم قرآن با برنامه ريزي و هماهنگي رايزني فرهنگي کشورمان در کنيا با همکاري دانشگاه نايروبي در کنيا برگزار شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

با حضور اساتيد ايراني

سمپوزيوم قرآن با محوريت قرآن و مسائل جهان معاصر در کنيا برگزار شد

سمپوزيوم قرآن با برنامه ريزي و هماهنگي رايزني فرهنگي کشورمان در کنيا با همکاري دانشگاه نايروبي در کنيا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، عباس فرمندي رايزن فرهنگي کشورمان در نايروبي در اين خصوص گفت: مصادف با ايام ارتحال جانسوز امام و با محوريت قرآن بعنوان کتاب مرجع مسلمانان بر آن شديم تا با همکاري مراکز علمي و قرآني داخلي و خارجي بصورت آکادميک و علمي مباحث و مفاهيم قرآني را مطرح کنيم تا انديشمندان مسيحي و مسلمان را بيشتر با آن آشنا کرده و به بحث علمي گذاريم. لذا با بخش و دانشکده فلسفه و مطالعه مذاهب دانشگاه نايروبي وارد مذاکره شديم و با ارسال فراخوان به اکثر مراکز مرتبط توانستيم با دريافت 30 مقاله شرکت کنندگان و مقالاتي از کشورهاي تانزانيا، اوگاندا، نيجريه، آفريقاي جنوبي، اندونزي، ايران و کنيا را گردهم آوريم تا اولين سمپوزيوم قرآني در آفريقا را برگزار کنيم.

رايزن فرهنگي ايران در کنيا در ادامه تصريح کرد : 8 مقاله از کشورمان 7 مقاله از ساير کشورها و 10 مقاله از کشور ميزبان کنيا ارائه و عرضه شد که نکته بارز آن حضور محققان و اساتيد ايراني بود که با محوريت انجمن علمي اعجاز قرآن و تني چند از اساتيد ديگر عنوان شد.

گفتني است دکتر عليرضا طالب پور رئيس انجمن اعجاز قرآني با ارايه مقاله با موضوع مرزهاي دانش از ديدگاه قرآن، دکتر حسن زاده با موضوع جنين شناسي در قرآن، دکتر شجاعي با موضوع بررسي علمي کلمه سما در قرآن و دکتر محمود واعظي با موضوع قرآن از ديدگاه امام خميني هر کدام مقالات خود را ارائه کردند که سخنراني دکتر واعظي با موضوع ديدگاه عارفانه امام به قرآن ياد امام راحل را در نايروبي آفريقا گرامي داشتند.

عباس فرمندي رايزن نمايندگي فرهنگي کشورمان در پايان ضمن قدرداني ويژه از محمود واعظي مشاور رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و استاد دانشگاه و خوش آمدي کاردار ايران در نايروبي و ساير همکارانش که در هر چه بهتر برگزاري اين اجلاس 3 روزه نقش داشتند تصريح کرد : سطح کيفي و کمي سمپوزيوم بسيار راضي کننده بود و مقالات ارائه شده توسط اساتيد ايراني ضمن اينکه بار علمي بالايي داشت به مراتب بيشتر مورد توجه و بحث و نقد قرار گرفت.

نکته جالب توجه ديگر اين همايش و سمپوزيوم قرآني حضور يکي از اهالي هنر و خطاطان مرکز آفرينش هاي هنري آستان قدس رضوي بود که در حاشيه همايش با برپايي نمايشگاهي از آثار و نسخ قديمي و قرآني گوشه هايي از هنر اسلامي را به تصوير کشاند.

- سخنرانان افتتاحيه اين همايش 3 روزه پروفسور واروتا رئيس دپمارتمان دين و فلسفه و خوش آمدي سرپرست سفارت ايران بودند. در ادامه اختتاميه اين همايش علاوه بر سخنرانان اختتاميه و خارجي دکتر واعظي، حجت الاسلام علي نصيري استاد حوزه و دانشگاه به ايراد سخنراني و پاسخگويي به شبهات و سوالات پرداختند.

رايزن فرهنگي ايران موضوعات و محورهاي مقالات ارائه شده را در زمينه هاي: ارتباط علم اخلاق و علوم جديد از نظر قرآن، قرآن و جنين شناسي، قرآن و عدالت اقتصادي، قرآن و چالش هاي قانوني، قرآن و چالش هاي جهاني، قرآن و محيط زيست، قرآن و روابط بين دين، قرآن و مسائل فلسفي و مردم شناسي، قرآن و نظام آموزشي و قرآن از نگاه امام خميني عنوان کرد.

                                                

                         

روابط عمومي موسسه تبيان

مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت