ما را نترسانید از اینکه ما نظامی میآوریم، ما نظامیهای شما را اینجا دفنشان میکنیم
امام خمینی (ره): ما را نترسانید از اینکه ما نظامی میآوریم، ما نظامیهای شما را اینجا دفنشان میکنیم.
نویسنده : شراره داودی
بازدید : 2996
زمان تقریبی مطالعه : کمتر از 1 دقیقه
تاریخ : چهارشنبه 1403/01/29 ساعت 11:53
مطالب مــــــرتبط
ما برای تکلیف جنگیدهایم، نه نتیجه…
ما در جنگ برای یک لحظه هم نادم و پشیمان از عملکرد خود نیستیم. راستی مگر فراموش کرده ایم که ما برای ادای تکلیف جنگیده ایم و نتیجه فرع آن بوده است.
تولید سالانه 4 میلیون تن پسماند پلاستیکی در ایران
ایران سالانه حدود ۴ میلیون تن پسماند پلاستیکی تولید میکند که ۵۰۰,۰۰۰ تن از آن پسماند کیسه پلاستیکی است.
هر ۱۰ ایرانی یک حیوان خانگی
نگهداری از حیوانات خانگی انکار پدری و مادری است، انسانیت ما را کم و نوع بشر را محو میکند. در اینفوگرافیک این شماره از مجله اینترنتی «مکث» به بررسی آماری گرایش به نگهداری حیوانات خانگی، مخالفت با گسترش این پدیده در بین شهروندان و مقایسه هزینههای نگهداری از حیوانات در مقایسه با هزینههای یک کودک در خانواده پرداختهایم.
سرانجام خزر چه خواهد شد؟
دریای خزر، با وسعتی بالغ بر 600 هزار و 384 کیلومتر مربع و سواحل گستردهای که به 7000 کیلومتر میرسد، بهعنوان بزرگترین دریاچه جهان شناخته میشود. این دریاچه به پنج کشور ایران، روسیه، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان دسترسی دارد و به دلیل منابع غنی نفت و گاز در بستر خود، از اهمیت اقتصادی و ژئوپلیتیکی بسیار بالایی برخوردار است. پس از خلیج فارس و سیبری، دریای خزر در رتبه سوم از نظر ذخایر نفت و گاز قرار دارد. با این وجود، این دریاچه در سالهای اخیر با کاهش چشمگیر سطح آب روبهرو بوده که تأثیرات گستردهای بر محیط زیست و اقتصاد منطقه داشته است.
ایران در جمع سازندگان تایرهای پیشرفته برقی
فناوران یک شرکت دانش بنیان موفق شدند به دانش فنی تولید انواع لاستیک برای خودروهای برقی دست یابند و نام ایران را در فهرست هشت کشور سازنده تایرهای تک مرحلهای ثبت کنند.
کدام تکایای تهران به حسینیه تبدیل شدند؟
زمان برگزاری آیینهای عزاداری محرم و صفر در ایران (دوران صفوی به بعد) اغلب مراسمها همانند تعزیه و شبیهخوانی در تکایا برپا میشد. تهران در دوره قاجار دارای تکیههای زیاد و معتبر بود که برخی از آنها همچنان فعال هستند و تبدیل به حسینیه شدند.
امام راحل جامع بین غیب و شهادت، عرفان، فلسفه و سیاست بود
طوبی برای کسی که بین غیب و شهادت از یک سو، بین عرفان و سیاست از سوی دیگر، و بین فلسفه و سیاست از سوی سوّم جمع کرد. او نه تنها قائل به «ولایت فقیه» بود، بلکه چون حکیم بود، قائل به «ولایت حکیم» بود و چون عارف بود، قائل به «ولایت عارف» بود؛ او «ولایتی» را آورد که در آن فقاهت، آمیخته با حکمت و حکمت، عجین شده با عرفان بود.
آیت الله جوادی آملی، کتاب بنیان مرصوص
سیره عملی امام خمینی (ره) با خانواده
امام خمینی(ره) فردی با ابعاد مختلف وجودی بود. شاید برای کسی باورکردنی نباشد که مردی چنین سیاسی، رفتاری متواضعانه با خانوادهاش داشته است.
عدد زیر را وارد کنید