آموزش تصویری تبلاگ نویسی-قسمت اول

خونه دار و بچه دار زنبیل و بردار و بیار - آموزش داریم! آموزش توپ - از مبتدی تا حرفه ای بدو بیا
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

 آموزش تصویری تبلاگ نویسی -جلسه اول

دوستان خوب تبیانی عاشق تبلاگ با یه آموزش تصویری و کامل در خدمتتون هستیم.

عضویت:

برای تبلاگ داشتن علاوه بر اینکه باید عضو تایید نهایی تبیان جون باشید. باید در سامانه ی وبلاگ نیز ثبت نام کنید. این کار به راحتی آب خوردن است. فقط کافیست فرم عضویت را پر کنید. البته باید کمی صبر داشته باشید تا همکاران خوب ما وبلاگ شما را تایید کنند. پس از تایید شدن شما دوست خوب تبلاگی من هستید!

اگر هنوز عضو تبیان جون نیستید اینجا کلیک کنید و اگر میخواهید عضو تبلاگی ما شوید اینجا کلیک کنید.

ثبت وبلاگ جدید: 

   شاید هم عضو تبلاگی باشید و مایل باشید تبلاگ دیگری هم داشته باشید. در این صورت پس از وارد شدن در سامانه ی تبلاگ دکمه ی ثبت وبلاگ جدید را بزنید.

البته قبل این کار باید با نام کاربری خود وارد تبیان شده باشید در غیر این صورت تبیان جون از شما نام کاربری و رمز عبور میخواهد که وارد میکنید.

سپس وارد صفحه ای با عنوان ایجاد وبلاگ می شوید.

آدرس مورد نظر و عنوان مورد نظر خود را وارد میکنید. یادتان باشد که آدرس باید حتما لاتین باشید.

با استفاده از لیست قالب های تبیان میتوانید قالب مورد نظر خود را نیز انتخاب کنید.

قوانین تبلاگ را مطالعه می فرمایید و در نهایت اگر موافق قوانین بودید تیک موافقت و دکمه ی ایجاد را میزنید.


*ورود به بخش مدیریت تبلاگ*

وبلاگ های من:



حال اگر وبلاگ یا وبلاگ هایی ساختید. برای ایجاد پست جدید و مدیریت مطالب و دوستان خود باید وارد صفحه ی مدیریت وبلاگتان شوید. بنابراین در صفحه ی سامانه ی تبلاگ دکمه ی وبلاگ های من را میزنید تا از لیست وبلاگ های خود وارد صفحه ی مدیریت هر کدام از وبلاگ ها که تمایل داشتید شوید.

در تصویر میبینید که لیست وبلاگ های کاربر برای او به نمایش گذاشته شده است. شما میتوانید هر کدام از وبلاگ ها را طبق میل خود حذف کنید. البته در زمان حذف دقت کنید چون وبلاگ شما دیگر قابل بازگشت نیست.

میتوانید بررسی کنید ببینید کدام وبلاگتان تایید شده است و تعداد یادداشت ها و نظرات وبلاگ خود را ببینید. و همچنین میتوانید سریعا " ارسال مطلب جدید" را بزنید و وبلاگ خود را به روز کنید. یا میتوانید روی عنوان وبلاگ کلیک کنید تا وارد صفحه ی مدیریت وبلاگتان شوید.

ما میخواهیم وارد وبلاگ شماره 2 کاربر یعنی مادران مذهبی شویم پس روی عنوان "مادران مذهبی" کلیک میکنیم.

  

صفحه مدیریت تبلاگ: 

صفحه ی مدیریت تبلاگ را در تصویر میبینید. منوی سمت راست منوی مدیریت شماست که با آن آشنا خواهید شد.

در منوی سمت راست یک زیر منو میبینید که در آنجا میتوانید وبلاگ مورد نظر خود را برای مدیریت کردن و ارسال مطلب و .. انتخاب کنید.

در زیر این زیر منو لینک وبلاگ های من است(در عکس قبلی ببینید) که دسترسی دیگری  به تمام وبلاگ های شما می باشد.

 

 پروفایل:  

یک وبلاگ نویس حرفه ای همیشه برای وبلاگ خود لوگو انتخاب میکند. شما میتوانید لوگوی وبلاگتان را خودتان طراحی کنید و یا عکس و یا تصویری که نمایانگر موضوع وبلاگتان می باشد را به عنوان لوگوی وبلاگ انتخاب کنید.

در قسمت معرفی وبلاگ هم هر آنچه در مورد خودتان و وبلاگتان مایل هستید میتوانید بنویسید.

در آخر یادتان نرود دکمه ویرایش تنظیمات را بزنید.

 

 تنظیمات عمومی:  

در این قسمت همانطور که در تصویر میبینید اگر نمایش باکس جستجو در وبلاگ را انتخاب کنید(تیک بزنید) باکس جستجو در وبلاگ شما به نمایش در می آید و کاربران میتوانند مطالب وبلاگ شما را جستجو کنند.

تنظیمات معرفی وبلاگ هم به این شکل است که اگر نمایش کامل را انتخاب کنید متن و تصویر لوگوی شما هر دو در وبلاگ دیده خواهد شد. دو گزینه ی دیگر نمایش بدون عکس یا نمایش بدون متن هم که واضح می باشد. یعنی یا تصویر لوگوی شما نمایش داده نمیشود یا متن معرفی وبلاگ شما در وبلاگ دیده نخواهد شد.

نحوه ی نمایش تاریخ امروز و تاریخ پست هم طبق سلیقه ی شما انتخاب میشود.

در مورد تعداد پست در وبلاگ هرچه تعداد کمتر انتخاب کنید وبلاگ شما زودتر بالا می آید. من خودم همیشه ترجیح میدهم حداکثر تعداد پست در صفحه سه پست باشد و بقیه ی پست ها آرشیو میشود.

اگر آرشیو را غیر فعال کنید مطالب قبلی شما دیده نخواهد شد.

اگر تصمیم گرفتید عنوان وبلاگتان را تغییر دهید در قسمت عنوان درخواستی مینویسید. عنوان درخواستی شما باید مورد تایید مدیر تبلاگ قرار گیرد.

طول نمایش پست در وبلاگ هم بهتر هست صفر انتخاب شود چون اگر عددی را به عنوان طول مطلب وارد کنید شاید مقداری و یا کل مطلبتان در صفحه ی اصلی نمایش داده نشود.

در باکس موضوعات هم موضوعاتی که در موردش مایلید مطلب بنویسید را انتخاب کنید تا وبلاگ شما در لیست وبلاگ های موضوع مورد نظر قرار گیرد.

در آخر هم  دکمه ویرایش تنظیمات فراموش نشود.

نمایش وبلاگ:

در هر مرحله از کار میتوانید نمایش وبلاگ را انتخاب کنید تا تغییرات وبلاگتان را مشاهده نمایید.

این آموزش ادامه دارد

انشاءالله در جلسات بعدی با ارسال مطلب و عکس به وبلاگ و مدیریت نظرات و لینک ها و آر اس اس ها و انتخاب قالب و .. آشنا می شوید.


باشگاه کاربران تبیان - فاطمه مرادی نسب

 

مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت