راهنمای خرید کفپوش ساختمانی ( مسکونی و اداری )

انتخاب کفپوش ساختمانی مناسب یکی از تصمیمات مهم در دکوراسیون داخلی است که بر زیبایی، دوام و راحتی فضای شما تاثیر گذار است. با توجه به تنوع بالای کفپوش ساختمانی در بازار، انتخاب مناسب ممکن است کمی چالش برانگیز باشد. در این مقاله به شما کمک می‌کنیم تا با در نظر گرفتن عوامل مختلف بهترین کفپوش را برای مکان مورد نیاز خود انتخاب کنید. قبل از این که به بررسی این عوامل بپردازیم بهتر است با انواع کفپوش و مزایا و معایب آن‌ها کمی آشنا شویم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

انتخاب کفپوش ساختمانی مناسب یکی از تصمیمات مهم در دکوراسیون داخلی است که بر زیبایی، دوام و راحتی فضای شما تاثیر گذار است. با توجه به تنوع بالای کفپوش ساختمانی در بازار، انتخاب مناسب ممکن است کمی چالش برانگیز باشد. در این مقاله به شما کمک می‌کنیم تا با در نظر گرفتن عوامل مختلف بهترین کفپوش را برای مکان مورد نیاز خود انتخاب کنید. قبل از این که به بررسی این عوامل بپردازیم بهتر است با انواع کفپوش و مزایا و معایب آن‌ها کمی آشنا شویم.
نوع کفپوش مزایا معایب کاربری
چوبی ظاهر طبیعی و گرم، تنوع طرح و رنگ بالا، طول عمر و ماندگاری بالا، بسیار نفیس و با ارزش حساس به رطوبت، نیاز به نگهداری بالا، گران قیمت اتاق نشیمن، اتاق خواب و انواع مکان‌های مسکونی و اداری (محیط‌های بدون رطوبت)
سرامیک مقاوم در برابر رطوبت و سایش، سهولت در نظافت، تنوع طرح و رنگ بالا انتقال سرمای کف ، لغزنده، سخت و غیر قابل انعطاف بودن آشپزخانه، حمام ، راهرو ، اتاق خواب ، پذیرایی
پی وی سی (PVC) مقاوم در برابر آب و لکه، تنوع طرح و رنگ بالا، خاصیت ارتجاعی و مقاومت بالا ممکن است به مرور زمان خراشیده شود، حاوی مواد تجدید ناپذیر آشپزخانه، حمام ، راهرو
لمینت ظاهر شبیه به چوب، مقاوم در برابر سایش، نصب سریع و آسان، طول عمر و ماندگاری بالا آسیب پذیر در مکان‌های مرطوب انواع مکان‌های اداری، تجاری و مسکونی
موکت نرم و راحت، عایق گرما و سرما به راحتی کثیف می‌شود اتاق خواب
سنگ طبیعی لوکس، مقاوم، تنوع طرح و رنگ بالا قیمت بالا انواع سطوح

1. چه فضایی را می‌خواهید کفپوش کنید؟

برای انتخاب بهترین کفپوش ابتدا باید مشخص کنید که قصد دارید کدام فضا را کفپوش کنید. هر فضایی در خانه یا محیط کار نیاز به نوع خاصی از کفپوش دارد. برای مثال، کفپوش آشپرخانه با اتاق خواب متفاوت است.

انتخاب کفپوش مناسب برای مکان‌های مرطوب مانند حمام، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و ... از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا رطوبت می‌تواند باعث آسیب به برخی از انوع کفپوش‌ها شده و عمر مفید آن‌ها را کاهش دهد. برای محیط های مرطوب می‌توانید از کفپوش‌های ضد آب مثل کفپوش‌های PVC، سرامیک‌ها یا کاشی‌ها استفاده کنید. طبیعتا استفاده از کفپوش‌های چوبی برای محیط‌های مرطوب انتخاب مناسبی نمی‌تواند باشد و چیزی به نام پارکت لمینت‌های ضد آب وجود خارجی ندارند.

برای محیط‌ های غیر مرطوب گزینه‌های بیشتری مثل انواع پارکت‌ها‌، کفپوش‌های چوبی و ... پیش روی شما هستند که می‌توانید با توجه به سلیقه،سبک دکوراسیون و... از آن‌ها استفاده کنید.


 جهت مشاهده لیست قیمت پخش انواع کفپوش به فروشگاه آذرخش دکور مراجعه کنید.


2. قیمت کفپوش ساختمانی چقدر است؟

یکی از عوامل بسیار مهم در انتخاب کفپوش، بودجه است. با توجه به تنوع بالای کفپوش‌ها در بازار و تفاوت قیمت آن‌ها انتخاب مناسب ممکن است کمی سخت باشد پس بهتر است قبل از خرید کفپوش بودجه خود را تعیین کنید تا دچار سردرگمی نشوید. برای مثال کفپوش‌هایی پارکت مهندسی شده با چوب طبیعی جزو گزینه های لاکچری گران قیمت بازار و کفپوش‌های پی وی سی و لمینت جزو کفپوش‌هایی با قیمت مناسب تر هستند. علاوه بر هزینه خرید کفپوش، هزینه نصب و طول عمر مفید آن نیز باید در نظر گرفته شود.

3. چه میزان تردد در فضای شما وجود دارد؟

میزان تردد در یک فضا، یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر انتخاب نوع کفپوش است. کفپوشی که برای یک اتاق خواب انتخاب می‌شود، ممکن است برای یک راهرو پر رفت و آمد مناسب نباشد.

عومل موثر در انتخاب کفپوش با توجه به تردد :
   . میزان تردد: فضاهایی با تردد بالا مانند راهرو‌ها، ورودی ساختمان‌ها به کفپوشی مقاوم‌تر مثل سرامیک‌ها، پارکت لمینت‌ها با کلاس سایش بالا نیاز دارند.
   . نوع تردد: نوع ترددی که در فضا وجود دارد (مثلا تردد افراد، جابه‌جایی وسایل سنگین) نیز در انتخاب کفپوش موثر است

4. هماهنگی کفپوش ساختمانی با دکوراسیون

کفپوش باید با سایر عناصر دکوراسیون مانند رنگ دیوارها، مبلمان، پرده‌ها و ... هماهنگ باشد تا یکپارچگی ایجاد شود. انتخاب نامناسب کفپوش می‌تواند باعث ایجاد تضاد و آشفتگی در فضا شود و جلوه زیبایی ایجاد نکند. برای مثال کفپوش‌های چوبی با طرح‌های کلاسیک و سنگ‌های طبیعی برای سبک کلاسیک ،کفپوش‌های سرامیکی و پارکت‌های چوبی ساده برای سبک مدرن مناسب هستند.

5. نگهداری و نظافت کفپوش ساختمانی

یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در انتخاب کفپوش نگهداری و نظافت آن است. برخی از کفپوش‌ها زمان بیشتری برای نظافت و تمیزکاری را می‌طلبند.

   . سرامیک : نگهداری و نظافت آن راحت بوده و طول عمر بالایی دارند.
   . کفپوش‌های پی وی سی: PVC و اپوکسی به دلیل داشتن سحطی صاف و ضد آب بودن در برابر لکه‌ها مقاوم هستند و به راحتی تمیز می‌شوند.
   . لمینت: به دلیل سطح صاف، نگهداری نسبتا آسانی دارند اما باید از شوینده‌های ملایم در نظافت آن‌ها استفاده شود.
   . پارکت: مغزی آن از HDF است، نیاز به مراقبت بیشتری دارند و در برابر آب آسیب پذیر هستند.
   . موکت: به دلیل الیاف خود، گرد و غبار را به خود جذب می‌کنند و نیاز به جاروبرقی کشیدن و شستن دوره‌ای دارند.

6. انتخاب کفپوش با توجه به ساکنین خانه

انتخاب کفپوش به نیازها و شرایط زندگی افرادی که در آن ساکن هستند نیز بستگی دارد. هر فرد با توجه به سن، سبک زندگی، شرایط جسمی و ... به کفپوشی با ویژگی‌های خاص نیاز دارد.

اگر در خانه شما گروه‌های حساسی مثل کودکان و سالمندان زندگی می‌کنند کفپوشی که انتخاب می‌کنید نباید لغزنده و سر باشد تا خطر زمین خوردن را کاهش دهد. هم‌چنین کودکان معمولا لکه‌های زیادی روی کف ایجاد می‌کنند بنابراین کفپوشی که به راحتی تمیز شود انتخاب مناسب‌تری است. بنابراین کفپوش‌هایی مثل موکت، پارکت لمینت برای افرادی که در منزل خود کودک و یا سالمند دارند می‌تواند گزینه بهتری باشد.

اگر از حیوان خانگی نگهداری می‌کنید بهتر است کفپوشی را انتخاب کنید که در برابر خراشیدگی مقاوم باشد. هم‌چنین کفپوشی که به راحتی تمیز می‌شود برای شما انتخاب مناسب‌تری است. بنابراین می‌توانید از سرامیک‌ها، پارکت لمینت‌های با کلاس سایش بالا (ضد خش) استفاده کنید.

7. انتخاب کفپوش متناسب با سلیقه

انتخاب کفپوش، فراتر از یک تصمیم فنی است. سلیقه شخصی شما در این انتخاب نقش بسیار مهمی دارد. کفپوش می‌تواند به طور چشمگیری بر ظاهر و احساس یک فضا تاثیر بگذارد و به همین دلیل انتخابی که با سلیقه شما همخوانی داشته باشد، بسیار اهمیت دارد. با در نظر گرفتن نکات ذکر شده و کمی خلاقیت، می‌توانید کفپوشی را انتخاب کنید که نه تنها به زیبایی فضای شما بیفزاید، بلکه به شما احساس راحتی و رضایت نیز بدهد. مشورت با یک طراح داخلی نیز می‌تواند به شما در انتخاب بهترین کفپوش کمک شایانی بکند.

آذرخش دکور
شرکت آذرخش دکور با بیش از دو دهه سابقه در واردات، تولید و نصب انواع لوازم دکوراسیون داخلی مثل پارکت، موکت، چمن مصنوعی، کاغذ دیواری، تجهیزات دکوراسیون اداری و ... آماده همکاری با مشتریان عزیز می‌باشد. جهت مشاوره و یا خرید می‌توانید به وب سایت این مجموعه به آدرس Azarakhshdecor.com مراجعه فرمایید.
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت