اینجوری لوازم التحریر بخر!
خرید لوازم التحریر مانند سایر خریدها اصول و قواعدی دارد با این تفاوت که سلیقه بچهها هم دخیل میشود و به نحوی باید مورد رضایت و خوشحالی آنها نیز قرار بگیرد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ :
چهارشنبه 1403/06/28 ساعت 16:40
خرید این ملزومات هم مانند سایر خریدها اصول و قواعدی دارد با این تفاوت که سلیقه بچهها هم دخیل میشود و به نحوی باید مورد رضایت و خوشحالی آنها نیز قرار بگیرد.
بعضی مدارس قوانین خاص خود را دارند و کیفیت و کمیت لوازم مورد نیاز بچهها را خودشان تعیین میکنند. برای مثال در بعضی مدارس کیفهایی که تصویر شخصیتهای کارتونی دارد ممنوع است. یا اینکه در بعضی مدارس رنگ جلد دفترها را معلم تعیین میکند. بنابراین بهتر است چنین لوازمی را که احتمال دارد معلم آن را برای دانش آموزانش شخصیسازی کند بعد از اولین حضور در مدرسه بخرید تا دوباره کاری نشود.
البته میتوانید لوازمی مانند مداد، پاک کن و... که احتمال کمی دارد مدرسه شکل و شمایل آن را تغییر ندهد را پیش از شروع سال تحصیلی بخرید.
پس از اینکه متوجه شدید چه لوازمی مورد نیاز است، مقدار بودجهای که میتوانید برای خرید لوازم تحریر اختصاص بدهید را روی کاغذ بنویسید و برای دانش آموز خود این عدد را توضیح دهید.
سپس همراه با فرزند خود لیستی از لوازم مورد نیاز را با تعداد و رقم تقریبی بنویسید. اگر مجموع آن از بودجه شما بیشتر شد، از فرزند خود بخواهید که روی لوازمی که غیر ضروری است خط بزند. با این کار شما مفهوم نیاز و خواسته را نیز به فرزندتان آموزش میدهید. نیازها لوازم ضروری هستند مثل مداد و پاک کن و خواستهها لوازم غیر ضروری که بدون آنها نیز امکان تحصیل وجود دارد مثل مدادهای تزئینی و گران.
اگر با اصرار و پافشاری بچهها مواجه شدید با روی خوش راضیشان کنید که تا چند ماه بعد صبر کنند و بعد از اینکه پول دستتان آمد، در صورت نیاز آن را خواهید خرید. حتی ممکن است بچهها در گذر زمان خواسته خود را فراموش کنند.
همچنین پیش از لیست نوشتن برای دانشآموزانی که اولین سال تحصیلیشان نیست، لوازمی که از سال گذشته باقی مانده را یادداشت کنید و در مورد لوازمی که نیاز دارد همفکری کنید.
برای اینکه خرید مقرون به صرفه داشته باشید از افرادی که تجربه خرید لوازم التحریر دارند پرس و جو کنید تا بتوانید سراغ فروشندههای منصف بروید.
همچنین هنگام خرید کردن تنها تصمیم نگیرید و به نظر بچهها توجه کنید. برای اینکه در فروشگاه با پافشاری بیش از حد بچهها برای خرید یک وسیله نامناسب مواجه نشوید، در منزل در مورد محدودیتها با او صحبت کنید. مثلا اینکه نمیتواند هر نوع کولهای را بخرد چون بودجه محدود است یا مدرسه اجازه نمیدهد.
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت