نظام تعلیم و تربیت ایران دارای نظریه تربیتی در سطح جهان است
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، حجت الاسلام علی ذوعلم در دومین نشست تخصصی مردمی پاسداشت چهلساله انقلاب اسلامی که با عنوان تعلیم و تربیت برای ارائه دستاوردها و عملکرد انقلاب در این حوزه در خانه موزه شهید مطهری برگزار شد، اظهار کرد: طاغوتگرایی، غربزدگی و غربگرایی، باستانگرایی و القای هویت کاذب، جهتگیری آموزش و پرورش قبل از انقلاب اسلامی بود و هماکنون توحید و توحید گرایی، عقلانیت و پیشرفت از مهمترین اهداف آموزشوپرورش است.
وی افزود: انقلاب اسلامی باعث ایجاد خودباوری در جوانان شد شد اما امروز با برخی جریانهای ارتجاعی رو به روهستیم که قصد دارند ضرورت وابستگی به غرب را القا کنند و هنوز در جامعه مبارزه بین انقلاب و ارتجاع وجود دارد البته جریان انقلاب با قدرت ادامه دارد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: انقلاب اسلامی با تغییر جهتی که در ملت به وجود آورد، انقلابی کاملاً پیروز و در حال تکامل است و امروز دستگاه تعلیم و تربیت مستقل و دارای نظریه تربیتی در سطح جهانی است.
در ادامه این مراسم زکریا یازرلو کارشناس آموزشی عنوان کرد: طبق قانون، جمعیت 6 تا 11 ساله کشور حق تحصیل دارند و هماکنون 98.5 درصد از جمعیت 6 تا 11 ساله و 87 درصد نوجوانان بالای 15 سال کشور باسواد هستند که با سطح جهانی برابر است و در دوران قبل از انقلاب 40 درصد از دانشآموزان لازم التعلیم به مدرسه نمیرفتند.
وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در آموزشوپرورش تحولات بزرگی رخ داده است و دانش آموزان با بهترین و بهروزترین امکانات دنیا تحت آموزشوپرورش و در سال 85 دبیر کل سازمان ملل اعتراف کرد که ایران الگوی کشورهای دیگر در آموزش و بهداشت کودکان باید باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی اسبق وزارت آموزش وپرورش مطرح کرد: در جمهوری اسلامی ایران مدارسی تحت عنوان مدارس نمونه دولتی ایجاد شد تا دانش آموزان مستعد به دلیل فقر از تحصیل محروم نشوند و این مدارس مختص تهران و مراکز دیگر استانها نیست و در سراسر کشور در حال فعالیت هستند همچنین مدارس استعدادهای درخشان و طرح شهاب نیز برای بهبود وضعیت آموزش و پروش در حال اجراست.
یازرلو بیان کرد:معمولاً پیشرفت و عمران با نیروهای فنی ایجاد میشود که ایران سومین کشور در حوزه فارغالتحصیلان فنی در دنیا است و باید به جوانان امروز به عنوان فرصت نگریست.
انتهای پیام/