حجاب اجباري-عفاف در سایر کشورها-حجاب و فساد
چرا با اين همه تاكيد بر حجاب هنوز ميزان فساد و فحشا بالاست.؟من كل اروپا و آسياي ميانه و شرق را تا آفريقا را رفته ام،آنقدر كه چشم هاي ناپاك به بدن ها ي با حجاب ايراني هست در آن ديار نديده ام.كسي به كسي نگاه نمي كند.هر چيزي جايي دارد.بخدا كفر آنها را از اسلام خودمان بالاتر ديده ام.اينكه در رسانه ها آنها را متهم به فساد و فحشا و بي بند وباري مي كنيم بي شك دروغي محض است.ما با اين فشار نا درست بر زنانمان براي حجاب-آنهم به شكلي بد بوسيله گشت هاي ارشاد-از آنسوي بام مي افتيم.اي كاش كساني كه شمشير علي ع را مي بينند گريه هاي شبانه بر سر چاهش را نيز ببينند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ :
پنج شنبه 1396/10/14 ساعت 11:52
جامعه اروپا نيز عليرغم تمام پيشرفتهاي مادي كه داشته است ، قادر به محافظت از زنان در برابر آسيب هاي اجتماعي نيست . شمار زناني كه در يك خانواده اروپايي مورد خشونت جسمي و رواني قرار مي گيرند نگران كننده است . بان كي مون دبيركل سازمان ملل دراين رابطه اظهار داشت : 70 درصد از زنان در زندگي خود با خشونت رواني يا جسمي از سوي مردان ( شوهران ؛ مردان همراه زندگي و يا مردان آشنا ) مواجه مي شوند . در انگلستان تقربيا درهر دقيقه يك زن با پليس تماس مي گيرد و اعلام مي كند كه بخاطر اعمال خشونت هاي خانوادگي درمعرض خطر قرار دارد . درهر هفته دو زن در انگلستان و ولز ، بخاطر اعمال خشونت نامزدهاي قبلي و فعلي خود كشته مي شوند .اين آمار تنها محدود به كشور انگلستان نيست و زنان ساير كشورهاي اروپايي نيز به نوعي با خشونت هاي خانوادگي دست به گريبان هستند . در اين راستا فدراسيون حمايت از زنان ؛ يك خط تلفن اضطراري براي حمايت از زناني كه مورد انواع خشونت جسمي و جنسي قرار گرفته اند ؛ قرار داده است . تنها در سال 2009 از اين خط 150 هزار زن تقاضاي درخواست كمك داشته اند. [3] بر اين اساس در سال 2009 سازمان ملل اقدام به شناسايي شبكه جهاني مبارزه با خشونت عليه زنان نمود. در بسياري از كشورهاي اروپايي همچون آلمان ، ايتاليا ، فرانسه آسيب هاي اجتماعي رو به افزايش است . ويليام گاردنر نويسنده كانادايي افول اخلاق را از جمله موارد سقوط جوامع غربي مي داند و مي گويد : يكي از قطعي ترين علايم سقوط اخلاقي ، فرهنگي و در نتيجه خانوادگي ما ، عدم اعتقاد به سلسله مراتب اخلاقي است ... [4].
پس برادر گرامي اينكه بعضي مظاهر فساد را در آن جا عيني نمي بينيم دال بر اين نيست كه آن جا فساد نيست ؛ در عين اينكه ممكن است در بعضي جهات پيشرفت هم داشته باشند؛ ما هرگز آن را انكار نمي كنيم . اما نكته اي كه اشاره به آن نيز ضروري است اينكه در آنجا مردم پذيرش خوبي در رعايت قوانين دارند . در مورد مساله حجاب و كلا بايدها و نبايدها بايد گفت ، ما بطور دقيق شناخت دقيقي از آن چه كه مي توانيم و از آن چه كه نمي توانيم نداريم .امروزه چه چيزي بيشتر از مد آزادي هاي افراد را گرفته و دست و پاي افراد را بسته است . آن جايي كه احساس مي كنيم آزاديم محدوديم و آن جا كه احساس مي كنيم محدود هستيم اتفاقا آزاد هستيم .
اما نگاه احساس عدم امنيت به آن معنايي كه شما مي گوييد كه آنها مسلمان تر از ما هستند؛ نيست . شواهد نشان مي دهد امنيتي كه در كشور ما براي خانمها است ؛براي آنها نيست . خانمها در ايران به مراتب بيشتر از آنها احساس امنيت مي كنند . بديهي است ، حجاب براي حفظ زن و مرد ، و پاكي و سلامت جامعه وضع شده است. اصلا حجاب براي اين وضع گرديده كه زنان با شخصيت انساني خويش وارد جامعه شده و براي سازندگي جامعه مشاركت فعال و انساني داشته باشند ؛ چنين جامعه اي ( جامعه عفيفانه ) نام دارد .درواقع جامعه عفيفانه جامعه اي است كه در آن مردان درك وسيعي از حجاب داشته باشند و نگاه هاي خود را حفظ كنند و زنان نيز زيبايي هاي خود را بپوشانند و خودنمايي و تبرج در حريم عمومي نداشته باشند و همچنين محيط نيز براي زنان و مردان و حفظ عفت و طهارت عمومي آماده باشد .اين را قبول داريم كه در جامعه ما در مورد عمل به قوانين بخصوص حجاب بايد فرهنگ سازي شود و به افراد آموزش داده شود. اما در نظر داشته باشيد برخي افراد خواسته يا ناخواسته با رفتارهاي دور از شان يك انسان سبب انحراف جامعه ؛ و افول اخلاق در بين مردان و زنان جامعه مي شوند. بديهي است ، افزايش اينگونه ناهنجاري ها در جامعه در نهايت سبب فروپاشي نهاد خانواده خواهد شد . به نظر مي رسد هر عقل سليمي براي حفظ نهاد خانواده و تداوم زندگي زوجين ،و پاكي و سلامت جامعه و از آن مهمتر حفظ ارزش و شخصيت انساني زن ، اعتقاد به اعمال كنترل هاي بيشتري دارد . به شما برادر محترم توصيه مي كنم براي افزايش اطلاعات خويش كتابهاي جنگ عليه خانواده اثر ويليام گاردنر ، كتاب مرگ غرب اثر پاتريك . جي . بوكانان و همچنين كتاب مساله حجاب شهيد مطهري را مطالعه كنيد . براي شما آرزوي سربلندي و موفقيت دارم .
منبع : پرسمان/ حقوق زن
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت