تله‌های اعتیادآور اینترنتی

انواع اعتیاد به اینترنت دسته‌ها یا طبقه‌بندی‌های متعددی از رفتارها و فعالیت‌های اعتیادآور مرتبط با اینترنت را توصیف می‌کند. در یک سری از مطالعات منتشر شده، دکتر کیمبرلی اس. یانگ، روان‌شناس دارای مجوز و متخصص شناخته شده بین‌المللی، انواع مختلف اعتیاد به اینترنت را دسته‌بندی کرده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

 انواع اعتیاد به اینترنت دسته‌ها یا طبقه‌بندی‌های متعددی از رفتارها و فعالیت‌های اعتیادآور مرتبط با اینترنت را توصیف می‌کند. در یک سری از مطالعات منتشر شده، دکتر کیمبرلی اس. یانگ، روان‌شناس دارای مجوز و متخصص شناخته شده بین‌المللی، انواع مختلف اعتیاد به اینترنت را دسته‌بندی کرده است.
 

اعتیاد به فعالیت‌های جنسی آنلاین

استفاده از پورنوگرافی آنلاین و اتاق‌های گفتگوی بزرگسالان اعتیادآور است. این وضعیت نه‌تنها بر فرد مبتلا تأثیر می‌گذارد؛ بلکه تأثیر منفی بر همسر و خانواده وی نیز می‌گذارد. اثرات اعتیاد به فعالیت‌های جنسی آنلاین ممکن است با روش‌های روان‌شناختی و رفتاری آشکار شود و ممکن است شامل کاهش بهره‌وری در کار، اختلال در روابط شخصی، ازدست‌دادن عزت‌نفس، انزوا و افسردگی باشد.

 اعتیاد به روابط سایبری

 اعتیاد سایبری یا روابط آنلاین نیاز اجباری برای یافتن و حفظ روابط آنلاین است. این امور سایبری اغلب در اتاق‌های گفتگو، شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های پیام‌رسان مجازی شکل می‌گیرند، اما همچنین می‌توانند در هر جایی که فرد می‌تواند با افراد دیگر به‌صورت آنلاین تعامل داشته باشد، رخ دهد. هنگامی که شخصی برای صمیمیت به رایانه روی می‌آورد، روابط واقعی ممکن است آسیب ببیند و ممکن است منجر به مشکلات روابط، طلاق و ناتوانی در حفظ ارتباطات دنیای واقعی شود.

 استفاده اجباری

 استفاده اجباری نوعی اختلال اعتیاد به اینترنت است که شامل فعالیت‌های مجازی است که از نظر مالی و اجتماعی مضر است، از جمله قمار آنلاین، تجارت اجباری سهام، خرید آنلاین و بازی آنلاین. دلایل استفاده اجباری شامل سهولت دسترسی به فروشگاه‌ها و قمارخانه‌های آنلاین، مسائل زمینه‌ای سلامت روان و تأثیر خانواده یا دوستان است که به دلیل مقدار زیادی پول برای دامن‌زدن به این نوع اعتیاد به اینترنت، اغلب منجر به مشکلات مالی، اختلال در روابط شخصی، نگرانی‌های قانونی، عملکرد ضعیف در کار و حتی افکار خودکشی می‌شود.

 اعتیاد به بازی

 اعتیاد به رایانه یا بازی شامل صرف زمان زیادی از صفحه‌نمایش برای انجام بازی‌های ویدئویی است تا جایی که در عملکرد روزانه فرد مبتلا اختلال ایجاد می‌کند. علل اعتیاد به رایانه شامل برانگیختگی بیش از حد از طریق افزایش دوپامین در مغز، اعتمادبه‌نفس پایین و اضطراب اجتماعی است. پیامدهای مرتبط با اعتیاد به رایانه یا بازی نیز می‌تواند شدید باشد و ممکن است شامل چاقی، مشکل در خواب یا بی‌خوابی، عدم مهارت‌های اجتماعی، مشکلات گردن و کمر، فشار چشم، و مشکلات در کار یا مدرسه باشد.

جستجوی اجباری اطلاعات

 حجم وسیعی از اطلاعاتی که به‌آسانی به‌صورت آنلاین در دسترس است باعث شده است که برخی افراد تمایل غیرقابل‌کنترلی برای جستجوی مداوم اطلاعات بیشتر پیدا کنند. علل جستجوی اجباری اطلاعات عبارت‌اند از اضطراب، شخصیت تازگی طلب و افزایش تولید دوپامین در مغز. این شرایط همچنین می‌تواند منجر به کاهش بهره‌وری کار و احتمالاً ازدست‌دادن شغل و در نهایت مشکلات مالی شود.
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت