بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از بازدید از ابتکارات و دستاوردهای نظامی نیروی هوایی سپاه

بحمداللَّه نیروی هوایی سپاه در طول سالهای متمادی به یک مجموعه ی ستایش برانگیز تبدیل شده است
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
 

بسم الله الرحمن الرحیم
خدای متعال را به خاطر وجود شما جوانهای مؤمن و عزیز، شکرگزاری و سپاسگزاری می کنم. یکی از ارزنده ترین سرمایه های هر کشور، انسانهای مؤمن و پرانگیزه و کارآمدند. امروز به فضل پروردگار، ما در میان جمعی از این گونه انسانها هستیم. همه ی شما جوانان عزیز، مسؤولان نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همه ی کارکنان این نیرو را گرامی می دارم و از همه ی شما به خاطر تلاشهایتان تشکر می کنم.
بحمداللَّه نیروی هوایی سپاه در طول سالهای متمادی به یک مجموعه ی ستایش برانگیز تبدیل شده است. آمادگیهای خوبی را ایجاد کرده اند، نیروهای خوبی در این مجموعه گِرد آمده اند و کارهای با ارزشی انجام گرفته است؛ این بخشی از نیروی ملت ماست که در زمینه های مربوط به نیروی هوایی خود را نشان می دهد.
برای دفاع از آرمانهای متعالی، هر ملتی احتیاج دارد به این که خود را قوی کند. البته تعریف قدرت از نظر منطق دین و معنویت، با تعریف قدرت در منطق مادی بسیار متفاوت است. منطق مادی، قدرت را در ابزارها و وسایل مشاهده می کند؛ در اتم، در سلاح شیمیایی، در سلاح میکربی، در وسایل گوناگون پیشرفته ی مادی؛ اینها همه ی قدرت نیست. بخش عمده ی قدرت در وجود انسانهایی است که می خواهند این قدرت را به کار بیندازند. وقتی مجموعه یی حقانیت دارد و برای حق و آرمانها و ارزشهای والا تلاش و مجاهدت می کند و آماده است برای این مجاهدت، وجود و امکانات و همه ی توان خود را به کار گیرد، قدرت واقعی آن جاست. مجموعه یی که برای حق و ارزشهای حقانی تلاش می کند، از قدرت به شکل حیوانی استفاده نمی کند؛ ظلم نمی کند، استکبار نمی ورزد، انسانها را تحقیر نمی کند، به سرزمین دیگران تعرض و تجاوز نمی کند، ملتها و منافع و امکانات آنها را از آنها سلب نمی کند و به خود متعلق نمی سازد؛ این اخلاق قدرت معنوی است. قدرت مادی از اخلاق بویی نبرده است و خبری ندارد. قدرتهای مادی برای حق و ارزشهای حقانی به کار گرفته نمی شوند. منطق صاحبان قدرت مادی، منطق جنگل است. چون قدرت مادی دارند، حق را متعلق به خودشان می دانند؛ و این غلط است؛ این معادله ی باطلی است.
امروز شما ببینید استکبار امریکا - که انقلاب اسلامی مُهر باطله یی را از اول بر پیشانیِ آن دولت باطل خواه زده است و چهره ی او امروز در دنیا آشکار شده است - در صحنه ی عالَم چگونه عمل می کند. آنچه به آن نمی اندیشد، حقوق انسانها و ملتها و اخلاق انسانی و رعایت حقوق مظلومان عالَم است. آنچه برای او بیشترین اهمیت را دارد، تأمین منافع استکباری است. وقتی قدرت مادی در این جهت به کار بیفتد، کرّ و فرّی دارد؛ اما امید فلاح و پیروزی نهایی برای آن نمی رود.
وقتی قدرت با معنای الهی معنا شد، امکانات مادی را با پشتوانه ی معنوی، آن چنان به کار می گیرد که حقوق انسانها تضییع نمی شود؛ تعدی و تجاوزی به حقوق کسی صورت نمی گیرد؛ در موضع حق قرار می گیرد و برای حق تلاش می کند و پیروزی نهایی متعلق به اوست. این معنای از قدرت که عنصر اصلی آن، اراده ی مردم و حکومت برای دفاع از ارزشهای والا و متعالی است، امتحان خود را در بیست وچهار سال گذشته بخوبی پس داده است. قدرتهای مادی نتوانستند در مقابل اقتدار معنوی حق در ایران، در لبنان، در فلسطین و در هر نقطه یی که قدرت حق وارد میدان شد، مقاومت کنند و آن را به زانو دربیاورند و با حجم سنگین خودشان او را از میدان خارج کنند. این حقیقت همیشه بوده، هست و بعد از این هم خواهد بود.
امریکایی ها در عراق در مواجهه ی با رژیم صدام، با یک قدرت مادی از نوع خودشان و بمراتب ضعیف تر روبه رو بودند؛ لذا پیش رفتند و پیروز شدند؛ اما امروز بعد از آن که بظاهر پیروزی نظامی را به دست آورده اند، در مواجهه ی با اراده و خواست مردم عراق احساس ضعف و شکست و عقب نشینی می کنند. آنچه امروز در مقابل اشغالگران عراق قرار دارد، یک نیروی نظامی و یک تجهیزات پیشرفته نیست؛ بلکه یک اراده ی عمیق مردمی است؛ مردمی که نمی خواهند اشغالگر را در خانه ی خود، مسلطِ بر خود و منابع حیاتی خود مشاهده کنند؛ نمی خواهند هویت اسلامی و ملی خود را به وسیله ی اشغالگران در تحقیر ببینند. این همان چیزی است که یک قدرت حقانی را به وجود می آورد و اگر در صحنه باقی بماند و اراده ی مقاومت در دل انسانها باقی باشد، هیچ قدرتی در مقابل آن تاب مقاومت ندارد. فلسطین و لبنان، نمونه های دیگر است.
نظام جمهوری اسلامی از آرمان حق، از حقوق انسان، از هویت ملی و اسلامیِ ملت خود و از سربلندی ملتی که شایسته ی سربلندی است، دفاع می کند و در مقابل ظلم عقب نشینی نمی کند. جمهوری اسلامی از آغاز گفت و ثابت کرد که در مقابل زورگویی، ستمگری، تحمیل، فشار و توقعات متکبرانه ی مستکبران عالَم عقب نشینی نمی کند و از آرمانهای والای خود دست برنمی دارد. این یک منطق صحیح، انسانی، حقانی و متکی به قدرت معنوی است. ملت ایران در طول بیست وچهار سال گذشته این قدرت معنوی را نشان داده است. در طول جنگ تحمیلی، نیروهای مسلح و همین جوانهای مؤمن پاسدار، این قدرت را نشان دادند. نمی شود گفت معجزه ی فاو و شلمچه با نیروی آتش و ابزارهای جنگی به دست آمد؛ با شهادت طلبی، با عزم راسخ، با قدرت اراده ی انسانی، با اتکاء به خدا، با ایمان و تلفیق اینها با امکاناتی که رزمندگان در اختیار داشتند، به وجود آمد. امروز ملت ایران و نیروهای مسلح - ارتش و سپاه پاسداران و بسیج - آماده اند نیروها و امکانات مادی خود را با پشتوانه ی این نیروی معنوی، این ایمان و این اراده، در هرجایی که لازم باشد و در مقابل هر دشمنی که در مقابل نظام جمهوری اسلامی قصد تعرض و تجاوز داشته باشد، به کار گیرند. پیروزی، متعلق به چنین قدرت معنوی و اقتدار معنوی است.
جوانهای عزیز ما در نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با نقش بسیار حساسی که این نیرو در وضعیت جدید رویارویی های دنیا پیدا کرده است، باید آمادگی های خود را هرچه بیشتر کنند. امروز بحمداللَّه نشانه های آمادگی در ظاهر و باطن این نیرو دیده می شود و این را من از خلال اطلاعات و گزارشهای خود می دانم؛ اما راه برای تلاش و تداوم فعالیت همواره باز است؛ هم در جهت معنوی و تقویت آرمان و انگیزه، هم در جهت آمادگی های مادی. همه ی تلاش و ابتکار و خلاقیت و دانش و تخصص و ایمان و صفا و معنویت خود را باید به کار گیرید تا بتوانید نقش تاریخی خود را که برای دنیا - نه فقط برای ایران اسلامی - تعیین کننده است، ایفا کنید.
خداوند متعال را به خون پاک شهیدان و به حق اولیای برگزیده ی خود سوگند می دهیم ما را در راه این شهیدان پایدار بدارد و سرانجامِ نیکبختانه ی شهیدان را برای ما مقدر فرماید.
والسّلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته

منبع : حوزه نت
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت