بیوباتری
امروزه بسیاری از کارهای ما به کمک انرژی صورت می گیرد و همه ما نیاز به یک منبع تجدید پذیر که مزرات آن برای محیط زیست کمتر باشد و از نظر مادی هم به صرفه باشد. در این پژوهش سعی به تعریف باتری زیستی که می تواند از انرژی های تجدید پذیر انرژی الکتریکی زندگی ما را تهیه کند و جایگزینی برای باتری های لیتیومی که مزرات زیادی دارند شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ :
چهارشنبه 1396/08/03
نوع پروژه: علمی - تحقیقاتی
درجه سختی: متوسط
زمینه: محیط زیست
مقطع تحصیلی: راهنمایی - دبیرستان
تعداد جلسات: 8 جلسه
شرح یک جمله ای: امروزه بسیاری از کارهای ما به کمک انرژی صورت می گیرد و همه ما نیاز به یک منبع تجدید پذیر که مزرات آن برای محیط زیست کمتر باشد و از نظر مادی هم به صرفه باشد. در این پژوهش سعی به تعریف باتری زیستی که می تواند از انرژی های تجدید پذیر انرژی الکتریکی زندگی ما را تهیه کند و جایگزینی برای باتری های لیتیومی که مزرات زیادی دارند شود
خلاصه پروژه:
تلاش برای کاهش مصرف انرژیهای فسیلی که نتیجهی آن انتشار گازهای گلخانهای است به یک چالش برای دانشمندان در کشورهای مختلف تبدیل شده است. در این راستا دانشمندان کانادایی موفق به تولید انرژی از جلبکهای موسوم به سبز-آبی شدهاند. در واقع محققان با استفاده از این جلبکها، باتریهایی را تولید کردهاند که قادرند از طریق انجام فتوسنتز و تنفس سیانوباکتری به تولید انرژی بپردازند. سیانوباکتریها در خانوادهی میکروارگانیسمهایی قرار دارند که جلبکهای سبز-آبی به لطف آنها به حیات خود ادامه میدهند.
مهارت های آموزش داده شده در این پروژه:
· آشنایی با انواع انرژی
· آشنایی با تاریخچه انرژی زیستی
· آشنایی با عملکرد باتری زیستی
· آشنایی با ساختار باتریهای پیشرفته لیتیومی
· آشنایی با نقش دیواره متخلخل
· آشنایی با سیستم های انرژی
· آشنایی با تولید انرژی به کمک جلبک ها
· آشنایی با مزایای ورمی کمپوست
· آشنایی با خواص ورمی کمپوست
· آشنایی با تولید انرژی از ورمی کمپوست
شما عزیزان می توانید برای انجام این پروژه در سایت پروژه های دانش آموزی ثبت نام نمایید.
بخش پژوهش های دانش آموزی تبیان
تهیه: الهام گارسچی، تنظیم: راضیه پورحسین
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت