اگر شبها با هجوم فکر و خیال دستوپنجه نرم کنید و نتوانید راحت به خواب بروید، به احتمال زیاد روز بعد پریشان و عصبی خواهید بود. در این مطلب نکاتی برای خواب بهتر به شما ارائه میکنیم. با ما همراه باشید...
ممکن است زمان رفتن به تختخواب، بر خطر ابتلا به بیماری قلبی تأثیر بگذارد. در حقیقت، محققان میگویند، یک نقطهی طلایی برای به خواب رفتن و در عین حال حفظ سلامت قلب وجود دارد که زمانی بین ساعت ۱۰ تا ۱۱ شب است.
ظهور ناگهانی افکار منفی و نگرانی میتواند مانع خوابتان شده و بیخوابتان کند. اگر این موقعیتها برایتان آشناست پس باید تکنیکی که در ادامه ذکر میشود را یاد بگیرید تا در عرض کمتر از یک دقیقه به خواب بروید!
در آپنه، نفس فرد در خواب به مدت چند ثانیه قطع میشود و هنگام وصل مجدد تنفس، شخص خروپف میکند و این باعث اختلال در خواب و عوارض کوتاهمدت و بلندمدت آن بر سلامتی میشود.
اگر صبح بعد از بیدار شدن و در طول روز احساس خستگی و سردرد دارید یا دچار کجخلقی میشوید ممکن است از آپنه خواب باشد. در این مطلب شما را با علائم این مشکل بیشتر آشنا میکنیم.
به طور پیوسته شبها بیشتر از نه ساعت خوابیدن که به آن هایپرسومنیا یا پُرخوابی میگویند، میتواند نشاندهنده وجود مشکلی در سلامتی باشد، چه جسمی و چه روحی و روانی. خصوصاً اگر کسی بیشتر اوقات این اندازه میخوابد و همچنان احساس کسالت و کسر خواب دارد، حتماً مشکلی در سلامتی او وجود دارد
با توجه به اینکه مسئلهی کمبود خواب و بیخوابی رایج است، زیاد در موردشان صحبت میشود؛ اما در مورد مضرات زیاد خوابیدن کمتر میشنویم، در حالی که زیاد خوابیدن هم میتواند بد باشد، خصوصاً اگر با مشکلی در سلامتی ارتباط داشته باشد، مثلاً افسردگی یا برخی از بیماریهای مزمن.
خواب خوب و باکیفیت یکی از ضروریات سلامتی است. اینکه بعد از بخواب رفتن ناگهان چشمانتان باز میشود و به ساعت خیره میشوید چندان جالب و البته عادی نیست. دلایل متعددی برای بیداریهای نیمهشب و به هم ریختن خواب وجود دارد.
اینکه بعد از بخواب رفتن ناگهان چشمانتان باز میشود و به ساعت دیواری خیره میشوید چندان جالب و البته عادی نیست. دلایل متعددی برای بیداریهای نیمهشب و به هم ریختن خواب وجود دارد که در این مطلب در خصوص آنها صحبت میکنیم. لطفاً با ما باشید.
برای همه ما پیش میآید که شب بدی را گذرانده باشیم و خواب به چشممان نیامده باشد. اینکه بیخوابی به سر آدم بزند امری طبیعی است اما اگر این بیخوابی و بدخوابی تبدیل به یک عادت دائمی شود و شما همیشه دچار کمبود خواب باشید میتواند نشانه مشکلی در سلامتیتان باشد.
بیش از اندازه خوابیدن، برنامهی روزانهتان را به هم میریزد و باعث میشود به موقع نتوانید سر کار و مدرسه و دانشگاه حاضر شوید. علاوه بر اینها زیاد خوابیدن باعث احساس خوابآلودگی و سستی نیز میشود.
هیچ چیزی بدتر از تقلا کردن برای خوابیدن نیست. از کار و فعالیت روزمره خستهاید و طبیعی است عملکرد نرمالی نداشته باشید اما وقتی به رختخواب میروید، خوابتان نمیبرد.