بهبود شرایط بد زندگی با مثبت نگری

فشار اقتصادی در همه جوامع دیده می شود و با توجه به وضعیت خانواده ها در برهه های مختلف تعدادی زیادی از خانواده ها را درگیر می کند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بهبود شرایط بد زندگی با مثبت نگری 


فشار اقتصادی در همه جوامع دیده می شود و با توجه به وضعیت خانواده ها در برهه های مختلف تعدادی زیادی از خانواده ها را درگیر می کند. اکثر افراد علاقه مند هستند در کنار خانواده خویش وضعیت اقتصادی رضایتبخش را تجربه کنند اما نکته حائز اهمیت این است که گاهی درآمد افراد با مخارج زندگی برابری نمی کند.

معمولا در این مواقع یک خانواده درگیر این امر نیست و همین که درد و دل  افراد بازگو می شود ،آینه ای می شوند برای یکدیگر. مشاعره ای بین افراد رخ می دهد که اول و آخر ابیات آن فشار اقتصادی است. حال سوال اینست که اگر در این شرایط قرار گرفتیم چه واکنشی از خود بروز دهیم؟

معمولا در این شرایط زودتر از مواقع دیگر دچار دلزدگی و افسردگی می شویم. به نوعی می توان گفت، گویی فشار روان افراد با جیب شان تنظیم شده است. در این مواقع بهتر است کمتر اخبار گوش دهیم و از افرادی که غرق در این مسائل شده اند و مداوم راجع به فشار اقتصادی حرف می زنند، کناره گیری کنیم.

نگاه به جنبه های مثبت زندگی

بسیار پیش می آید که ناشکری می کنیم و مداوم اتفاقات بد و منفی  زندگی را برای خود یادآوری می کنیم. بهتر است در مواقعی که احساس می کنیم اقتصاد نامطلوب ما را احاطه کرده است کمی به جنبه های مثبت زندگی بنگریم. بسیاری از حملات قلبی زمانی اتفاق می افتد که ما خود را غرق در این مشکلات می کنیم پس لازم است به خاطر سلامتی مان هم که شده به روی نکات مثبت زندگی تاکید کنیم.

ما در کنار یک جمع مثبت نگر از میدان مبارزه با شرایط بد اقتصادی سربلند بیرون می آییم.

زندگی عاشقانه، خانواده خوب، دوستان با وفا و سلامتی خودمان و اعضای خانواده نعمت های زیبایی هستند که خداوند به ما عطا کرده است.یادمان باشد ما هیچ یک از اینها را با مادیات عوض نمی کنیم. شرایط نامطلوب اقتصادی سخت است و تحمل آن سخت تر اما برای داشتن روانی آرام بهتر است به خوبیها ی زندگی تکیه کنیم تا بتوانیم در برابر مشکلات محکم  باشیم.

آبی آسمان، دیدن پرندگان، رنگها را دررنگین کمان وصدای باران، پیچیدن باد در میان درختان تبریزی ، شنیدن صدای آب همه مواردی است که  ما  هر روزه  می بینیم و می شنویم ، اما گاهی اوقات آنها را نادیده می گیریم زیرا آنها برایمان تکراری شده است اما اگر روزی یکی از آنها را نداشته باشیم،عظمت و قیمت آنها را متوجه می شویم. حتی درک کردن و احساس کردن آنها قیمتی دارد که ما آن را از خداوند رایگان دریافت کرده ایم. در فشار اقتصادی نگاه کردن  از زاویه دیگر به اوضاع واحوال تا حدودی زندگی را بهبود می بخشد.

در اوضاع بد اقتصادی با افرادی مواجه می شویم که اصرار دارند موارد مثبت زندگی را کم رنگ کنند پس در روابط اجتماعی خود مثبت ها را جذب کنیم. ما در کنار یک جمع مثبت نگر از میدان مبارزه با شرایط بد اقتصادی سربلند بیرون می آییم

ورود افکار منفی ممنوع!

مقابل  تمام  افکار منفی های زندگی مان علامت ممنوع را بگذاریم. به افراد منفی نگر حتی نباید اجازه ورود به ذهن مان را بدهیم. اقتصاد و کسب درآمد وتعادل هزینه های زندگی سخت است اما با تمرکز روی افکار مثبت کمی راحت تر این شرایط را تحمل می کنیم.

در اوضاع بد اقتصادی بهتر است، عداوت و کینه توزی را کنار بگذاریم، سعی کنیم به تعداد افرادی  که دوست داریم، بیافزاییم. شاید این امر به کمک کند، برخلاف جریان زندگی حرکت کنیم و کمتر درد روزگار را درک نکنیم. در این میان گاهی با افرادی مواجه می شویم که اصرار دارند موارد مثبت زندگی را کم رنگ کنند پس در روابط اجتماعی خود مثبت ها را جذب کنیم. ما در کنار یک جمع مثبت نگر از میدان مبارزه با شرایط بد اقتصادی سربلند بیرون می آییم.

اما این نکته حائز اهمیت است، فشار اقتصادی علاوه بر اینکه سلامت زندگی افراد اعم از تغذیه مطلوب ،هزینه های درمان، افزایش آمار حملات قلبی را تحت تاثیر قرار می دهد همچنین سلامت روانی افراد را مختل می کند.در یک چنین شرایطی افراد معمولا عصبی می شوند، نا امیدی ، دلزدگی، افسردگی در این افراد حرف اول را می زند و به نوعی افراد احساس می کنند در بازی زندگی بازنده شده اند اما با تمامی این موارد این نکته هم وجود دارد که افراد در چنین شرایطی معمولا خلاق می شوند و استعدادهایشان شکوفا می شود.

در کنار این امور خانواده ها متکی به خود و صرفه جو می شوند و تجمل گرایی کم رنگ تر می شود و مورد آخر اینکه پول کمتری مصرف نمی کنند بلکه موارد بیهوده و بی معنی را از زندگی شان حذف می کنند.

 

 

 

هانیه ورشوچی

بخش خانواده ایرانی تبیان


مطالب مرتبط:

باورهای‌تان را باور کنید

محلی برای عبور

چه وقت باید تسلیم شویم؟

امروز چه یاد گرفته ای؟

 

در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط مجموعه :
آخرین مطالب سایت