"سه دوست قدیمی در منزل عابد زاده"
![]() |
شنبه سه تن از همبازیان سابق احمدرضا عابدزاده به اتفاق اعضای خانواده خود به منزل وی رفته و شام را در کنار سنگربان پر افتخار فوتبال ایران بودند.
![]() | ![]() | ![]() |
کریم باقری، علیرضا منصوریان و حمید بابازاده طبق معمول در ابتدا پیش از هر صحبتی همه جویای احوال عابدزاده شدند و او با حرارت، فقط به گفتن این 2 کلمه بسنده کرد و گفت: توپ توپم. عابدزاده همچنان پی گیر تمریناتش است و در منزل هم حرکات کششی و نرمشی انجام می دهد، در این ضیافت خودمانی تنها بحث ورزشی، دلاوری حسین رضا زاده بود و عابدزاده اظهار داشت: وقتی رضازاده وزنه ها را بالای سرش برد واقعاً لذت بردم. عابدزاده از کریم باقری در مورد کتفش سؤال کرد و چهره جدید و کله تراشیده و تیپ علیرضا منصوریان نیز سوژه ای خوب برای احمدرضا بود.
در پایان بابازاده گفت: جالب است بدانید احمدرضا 2-3 روز بعد از بازگشت از سوئد برای تجدید دیدار به منزلمان آمد، وقتی او را جلوی درب دیدم شوکه شدم، چون خانه قدیمی مان را عوض کرده و در جایی خانه گرفته ام که کوچه هایش خیلی پیچ در پیچ است و به راحتی نمی توان آنرا پیدا کرد، اما عابدزاده که چند ماه قبلش فقط یکبار آنجا آمده بود دوباره خیلی راحت منزل مرا پیدا کرد .