تبیان، دستیار زندگی
مدیر منطقه یک حوزه های علمیه خواهران تحقق برنامه مدیریت تحول در حوزه را نیازمند کار تشکیلاتی و ایجاد سازمانی قوی دانست.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

مدیریت تحول در حوزه نیازمند کار تشکیلاتی است

راستی مدیر منطقه یک حوزه های علمیه خواهران مدیریت تحول در حوزه نیازمند کار تشکیلاتی است

مدیر منطقه یک حوزه های علمیه خواهران تحقق برنامه مدیریت تحول در حوزه را نیازمند کار تشکیلاتی و ایجاد سازمانی قوی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر،‌ راستی در نشست مدیریت تحول در حوزه با رویکرد به حوزه های علمیه خواهران که به همت دفتر جنبش نرم افزاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شده بود با تکیه بر آمارها و سرعت پیشرفت علم گفت: با توجه به رشد تحولات سریع علم حوزه‌ها باید به سمت تولید علم و جنبش نرم افزاری حرکت کرد زیرا آینده نگری نقش مهمی در این زمینه دارد.

وی در مسئله مدیریت تحول در حوزه ها به توضیح واژه‌های آن پرداخت و افزود: تحول یک واژه جامعه شناسی است که تحول در سازمان یکی از بحث‌های آن به شمار می‌رود اما آنچه که ما از آن در اینجا اراده می‌کنیم تغییر و دگرگونی است یعنی تغییر از حالتی به حالتی دیگر که البته می‌تواند هم به سمت حق باشد و هم به سمت باطل.

مدیر منطقه یک حوزه های علمیه خواهران افزود: برای مدیریت تعریفهای زیادی وجود دارد ولی 6 عنصر هدایت و رهبری، ‌نظارت، کنترل، برنامه ریزی، سازماندهی و هماهنگی نقش کلیدی دارند و هر کدام از این عناصر به هر میزان که مغفول قرار گیرد، مدیریت ما مدیریت ناموفقی خواهد بود.

راستی در خصوص مدیریت تحول بیان داشت: مدیریت تحول مدیریتی است که بتواند این ابعاد شش‌گانه را در تمام محورهایی که می‌تواند دستخوش تحول و پوشش قرار دهد و برای آنها برنامه ریزی داشته باشد. در این میان اگر هدایت تحولات به نحو مطلوبی صورت نگیرد دچار خسران خواهیم شد. باید سازمانی برای تحقق برنامه مدیریت تحول تشکیل و مشخص شود و جایگاه ستاد و ثبت، عرصه عملی و نظری تبیین شود.

استاد حوزه علمیه خواهران تاکید کرد: در مدیریت تحول حتماً وضع موجود و وضع مطلوب باید مورد ملاحظه قرار گیرد که در حوزه‌های علمیه خواهران می توان به نقاط قوت و نقاط ضعف، فرصت‌ها و تهدیدها اشاره کرد.