کتاب «تحریمها را چگونه طراحی میکنند» میگوید: مفهوم موفقیت و موثر بودن متفاوت از یکدیگر هستند و موفقیت تحریم به معنی پذیرش خواست تحریمکنندگان از سوی تحریمشونده و موثر بودن به معنی اثر تخریبی بر محیط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی تحریمشونده است.
در دنیای کتابهای خاطرات انقلاب، کتابهایی با جلد پررنگ وجود دارد که روایتی ناب از گره خوردن زندگی پرسنل نیروی هوایی با مردم و انقلاب را به تصویر میکشد. کتابهایی به روایت همافران نیروی هوایی از روزهای گلوله و خون.
«شب ناسور» داستانی را از زبان یک شکنجهگر ساواک به نام «اصغر ضحاک» روایت میکند که در اتفاقات روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و در جریان آزادسازی زندان کمیته به دست نیروهای انقلابی، فرنچ و لباس زندانیها را بر تن میکند تا بتواند از این فضا فرار کند و ناشناخته باشد.
کتاب «اخلاقی برای زندگی امروز: یافتن مبنایی مشترک میان فلسفه و دین» میکوشد، اخلاق امروز را به رسمیت شناختن هرچه بیشتر دیگران، لحاظ کردن هرچه بیشتر خواستهای دیگری اعم از زنان، فرودستان، اقلیتها و در یک کلام، گستردن هرچه بیشتر »دایره ما» تعریف میکند.
ریچارد تیلر در کتاب «سقلمه» چگونگی تصمیمگیریهای غیرمنطقی و انتخابهای غیرعقلانی را بررسی کرده است و نحوه بهبود تصمیمات روزمره سازمانها را بیان میکند.
کتاب «کمون زندان»(روایتی تاریخی با رویکرد جامعهشناختی از کمون زندان در دوره پهلوی دوم) نوشته علیرضا اسکندریون و گلشید کریمیان توسط انتشارات گلآذین منتشر و راهی بازار نشر شد.
کتاب «شب ظلمانی شاهنشاهی» شامل مجموعه بیانات مقام معظم رهبری دربارۀ حکومتهای پادشاهی ایران است که در قالبی حتیالامکان منسجم ضمن پنج فصل ارائه شده است. به مناسبت سالروز فرار شاه معدوم نگاهی به این کتاب میشود.