دهمین مدیرعامل خانه سینما چه كسی خواهد بود؟
«اشراف به موقعیت كلان و مسایل صنفی سینما، سابقهی مدیریت اجرایی »
سرانجام با انتخاب اعضای هیات مدیرهی جدید خانه سینما، انتخاب مدیر عاملی این تشكل صنفی، بحث این روزهای سینمای ایران است و این موضوع مطرح است كه دهمین مدیرعامل خانهی سینما پس از منوچهر عسگرینسب، محمدآقاجانی، تورج منصوری، احمدرضا درویش،یدالله صمدی، منوچهر محمدی، ابوالحسن داودی ، سید ضیا هاشمی و رضا میركریمی چه كسی خواهد بود؟
منوچهر محمدی دربارهی انتخاب مدیرعامل از هیات مدیره یا خارج از آن در پاسخ به خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: فرق نمیكند مدیرعامل خانه سینما از داخل یا خارج از هیأتمدیره انتخاب شود؛ مهم آن است كه یك برنامه نسبتا روشن برای مسایل اجرایی و جاری خانه سینما داشته باشد.
این تهیهكننده انتخاب مدیرعامل خانه سینما از داخل یا خارج از هیأتمدیره را نكته مهم و جدی ندانست و اظهار داشت: مدیرعامل خانه سینما باید شخصی توانا و آشنا به سینما و دارای شناخت كامل از نیروها و امكانات بالقوه در دورن سینما باشد و با وجود اشراف به موقعیت كلان سینما در كشور، قدرت تعامل با سینماگران و مسوولین دولتی را نیز داشته باشد.
وی ادامه داد: هر شخصی كه این مسوولیت را قبول میكند، مخصوصا وقتی از سینماگران باشد یك نوع از خودگذشتگی را نسبت به مسایل كاری خودش انجام میدهد بنابراین باید قدر آن را بدانیم و تمام نیروها در مقام پشتیبانی و همكاری با او باشند.
غلامرضا موسوی هم مهمترین نكته را در انتخاب مدیرعامل خانه سینما هماهنگی او با هیأتمدیره دانست و به ایسنا گفت: داخل و خارج هیأتمدیره فرق نمیكند، مهم آن است كه بتواند با هیأتمدیره تعامل داشته باشد و با هم كار كنند.
تورج منصوری اولین رییس هیأتمدیره خانه سینما هم با بیان اینكه خانه سینما به مدیری نیاز دارد كه اشراف كاملی روی مسایل صنفی داشته باشد اظهار داشت: مدیرعاملی باید انتخاب شود كه بتواند مسایل سینما را درك كند و واقعا مدیر باشد.
وی ادامه داد: متأسفانه خانه سینما در دورههای مختلف گاهی به صورت هیأتی اداره شده و باید از این حالت خارج شود، بنابراین مدیرعامل جدید از داخل و خارج از هیأتمدیره فرقی نمیكند، مهم این است ویژگیهای لازم را داشته باشد.
اما علیرضا رئیسیان برنامههای مدیرعامل جدید را حائز اهمیت دانست و با اشاره به اساسنامه جدید خانه سینما به ایسنا گفت: در اساسنامه جدید، مجمع عمومی هیأت مدیره را موظف كرده است، ظرف سهماه آن را اجرایی كند و در آن وظایف مدیرعامل و اختیاراتش به صورت كامل مشخص شده و از وظایف هیأتمدیره كاملا تفكیك شده است.
وی ادامه داد: در اساسنامه جدید مدیرعامل امكان ایجاد شركتهای اقتصادی در زیرمجموعه خانه سینما را دارد و فضای تازهای به وجود خواهد آمد. این كارگردان تأكید كرد: هیأتمدیره محترم باید شرایط كاندیداهای مدیرعاملی را بسنجد و بهترین را چه در داخل و چه در خارج از هیأتمدیره انتخاب كنند و كسی را انتخاب كنند كه سابقه مدیریت اجرایی و توانایی كار در خانه سینما را داشته باشد تا بتواند با اساسنامه جدید آن اهداف و اختیاراتی كه برای مدیرعامل هست را پیاده كند كه قطعا شرایط تازهای به وجود خواهد آمد.
رئیسیان افزود: برخی معتقدند با اتمام این فرصت سه ماهه بهتر است خود رضا میركریمی همچنان وظایف مدیرعاملی را انجام بدهد و من هم با این نظر موافق هستم.
شامگاه چهارشنبه مجمع عمومی خانه سینما برای انتخاب هیات مدیرهی برگزار شد و محمدمهدی عسگرپور، مرتضی رزاقكریمی، محمد سریر، فرهاد توحیدی، محمدرضا سكوت، امین تارخ و كامران ملكی به عنوان هفت عضو اصلی هیات مدیره و مسعود اطیابی و امیر عابدی نیز به عنوان اعضای علیالبدل انتخاب شدند. ابراهیم مختاری و محمدرضا صابری هم به ترتیب بازرس اصلی و علیالبدل شدند. قرار است اولین جلسهی هیات مدیرهی جدید برای انتخاب رییس، نایبرییس و سخنگو امروز ـ15تیر ماه ـ برگزار شود.
منبع : ایسنا