قوت «سه در چهار» در نقشآفرینی بازیگران آن
گفتههای تعدادی از مخاطبان این روزهای این سریال
تعدادی از بینندگان سریال تلویزیونی «سه در چهار» معتقدند كه ابتكاری در آن صورت نگرفته است و آن را مشابه سریال های طنز یكی دیگر از كارگردانان میدانند و همچنین آنها به خبرنگار ایسنا گفتند كه نقطهی قوت «سه در چهار» نقشآفرینی بازیگران آن است.
بعد از مدتها پخشنشدن سریالهای طنز از تلویزیون؛ در ایام تابستان مدتی است كه طنز«سه در چهار» از شبكه اول سیما سه روز در هفته درحال پخش است. این سریال به كارگردانی مجید صالحی و تهیهكنندگی حسن روستا، داستان دو خانواده است كه در زندگی خود دچار مشكلات اقتصادی و اجتماعی میشوند.
در سریال «سه در چهار» كه روایتی از محمدحسین لطیفی است، مجید كاسبی، مهران رجبی، علی صادقی، شهره لرستانی، اشكان اشتیاق، نادیا دلدار گلچین، مریم سلطان و شمس فضلاللهی ایفای نقش كردهاند.
خانمی 26 ساله ساكن منطقه نارمك درباره ی این مجموعه گفت: سریال بیمحتوایی است. من فقط برای وقت تلفكردن آن را تماشا میكنم. چنین سریالهایی فقط جیب سازندگانشان را پر میكنند.
نامی از مردان ساكن منطقه 14 و فوقلیسانس ادبیات نمایشی درباره سریال «سه در چهار» ادامه داد: از فیلمنامهی خوب نه ایدهآل برخوردار است. این امر باعث شده است كه فضای خوبی برای شخصیتهای داستان ایجاد شود.
وی تصریح كرد: عدم تجربه كارگردان كاملا در ایفای نقشها قابل مشاهده است. كارگردان نتوانسته است بازیگران را به درستی هدایت كنند. همچنین محتوای آن به علت پرداختن به مسایلی كه عموم مردم با آنها سروكار دارند، سبب جذب عموم مردم میشود.
سردابی، حسابدار، ساكن منطقه پیروزی به ایسنا خاطرنشان كرد: این سریال از بازیگرهایی استفاده كرده است كه چهرههای شاخص طنز هستند. بخش جالب «سه در چهار» در این است كه مشكلات مردم از جمله نیستند. به عبارتی دیگر از زاویه فكر خودشان سریالی تولید نكردند. تنها در سالهای اخیر میتوان از مهران مدیری و رضا عطاران به عنوان یكهتاز مجموعههای طنز تلویزیونی نام برد.
این كارشناس ادبیات ادامه داد: بهتر به نظر میرسد كه بودجه سازمان صداوسیما به كارگردانهایی تعلق بگیرد كه از خود سبك خاصی داشته باشند؛ نه افرادی كه كپیبرداری میكنند. چراكه تقلید به لحاظ تصویری یا نوشتاری در عرصه فرهنگ و هنر ضربه سختی به پیكره فرهنگ و هنر جامعه وارد میكند.
دختری 19 ساله ساكن منطقه تجریش به ایسنا در این رابطه خاطرنشان كرد: «سه در چهار»، فقر را به شكل طنزگونه بیان میكند.
خانمی 45 ساله و آموزگار هم گفت: زمانی كه سریال سه در چهار پخش میشود، مردم خسته از كار روزانه هستند. با توجه به اینكه سریال طنز در ایران كم است پخش چنین سریالهایی مناسب به نظر میرسد.
محمدحسین كارشناس ادبیات دربارهی سریال «سه در چهار» تصریح كرد: این سریال مانند مجموعه چهارخانه به كارگردانی سروش صحت، برگرفته از آثار عطاران است و از سبك و سیاق این كارگردان وام گرفته است.
و ادامه كار آنها تنها سبب لوسشدن آثار و شیوه عطاران میشود.
وی افزود: سروش صحت و مجید صالحی هیچكدام فعلا مبتكر در آثار طنز تلویزیونی نیستند جنس كار شبیه آثار طنز عطاران است كه به قشر كمدرآمد جامعه میپردازند. همچنین در بسیاری از صحنهها بازیگران بدون اینكه كارایی داشته باشند، حضور دارند. به همین علت صحنهها بیش از اندازه شلوغ هستند.
امیرحسین ساكن منطقه 17 شهریور 32 ساله بازیگر تئاتر گفت: داستان سریال به نحوی است كه اكثر مردم را جذب میكند. اما مقداری شبیه سریالهای طنز كارگردانان دیگر است. البته بازیها باعث شدهاند كه كمی از آثار عطاران فاصله بگیرد. همچنین بیشتر از هر مسالهی دیگر بازیها جلوه میكند. تمام بازیگرها خوب انتخاب شدهاند. چنانچه افراد دیگری انتخاب میشدند، سریال شكل دیگری به خود میگرفت.
خانمی 50 ساله سكن منطقه نیز در پایان این گفتهها تاكید كرد كه خوشبختانه بعد از مدتها با طنزی مواجه هستیم كه برای خندیدن در كنار خانواده مناسب است و با برخی از بیادبیها، مخاطب را نمیخنداند.
منبع : ایسنا