تبیان، دستیار زندگی
مهندس لاجوردی، معاونت اطلاع رسانی و قائم مقام مدیر عامل موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان در مراسم سومین همایش پروژه های دانش آموزی مدرسه اینترنتی تبیان گفت...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

سخنرانی مهندس لاجوردی در سومین همایش پروژه های دانش آموزی

مدرسه اینترنتی تبیان

سخنرانی مهندس لاجوردی در سومین همایش پروژه های دانش آموزی مدرسه اینترنتی تبیان

مهندس لاجوردی، معاونت اطلاع رسانی و قائم مقام مدیر عامل موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان در مراسم سومین همایش پروژه های دانش آموزی مدرسه اینترنتی تبیان گفت: سازمان تبلیغات اسلامی بعد از تغییر مدیریتش که مقارن با رفتن آقای عراقی و آمدن آقای خاموشی بود بنا شد که یک بازنگری در اساسنامه اش انجام دهد.

وی در ادامه افزود:درآن زمان این موضوع مطرح گردید که بهتراین است که در حوزه فرهنگ اسلامی با ابزارهای نو تر وارد شویم این پیشنهادات ارائه شد و در اساسنامه واردگردید که منجر به تاسیس تبیان شد که با فراز و نشیب بسیار نیز همراه بود، آن موقع به دور از ذهن ها بود که فعالیتهایی که الان تبیان می کند بتوان انجام داد.عضو هیئت مدیره تبیان گفت: ببینید در مقوله فرهنگ ما مواجه با دو بعد اساسی هستیم آموزش و پرورش که هر کدام از این 2 دنیایی از مطلب است که نمی توان اینها را جدا از هم دانست اما درهمین حال 2 بعد متفاوت است که هر کدام ویژگی های بخصوصی دارند.

او افزود:اگر در بعد آموزشی ما می خواهیم اثر بخش تر عمل کنیم و با داده کمتری استفاده بیشتری داشته باشیم و بهره وری را بالاتر ببریم این روشی که الان در پیش گرفته شده یعنی فضای وب خیلی می تواند کمک حال ما باشد ما با اندک هزینه ای می توانیم بیشترین استفاده ببریم شما توجه کنید اگر آزمایشگاههای فیزیک در تمامی مدارس بخواهد ایجاد شود چه میزان سرمایه می خواهد .

سخنرانی مهندس لاجوردی در سومین همایش پروژه های دانش آموزی مدرسه اینترنتی تبیان

لاجوردی گفت:ما در نظرمان این طور است که با توسعه فضای وب می توانیم جنبه های آموزشی را پوشش دهیم و دل نگرانی ها از بابت این مورد کمتر شود و ظرفیت ها و زمان ها بیشتر برای حوزه پرورشی مصرف شود.

وی در بخش دیگری از این همایش افزود:حوزه وب با توجه به این که کم هزینه است که حداقل در تبیان با توجه به دارا بودن اینترانت به این صورت است که می توان با کمترین هزینه و سرعت بالا از این حوزه استفاده کرد.

وی گفت:اما مقوله پرورشی را من می خواهم تکرار کنم که اهمیتش را از دست نمی دهد و فوق العاده مهم

است که جنبه آموزشی در خدمت این مورد قرار بگیرد.

لاجوردی از قبل انقلاب خاطره ای تعریف کرد و گفت: ما در آن زمان خدمت آقای شهید محمد منتظری رسیدیم، من خودم را معرفی کردم ایشان هم مطمئن شد و من گفتم ما می خواهیم به  فلسطین برویم وآموزش دوره چریکی ببینم وبیایم اینجا و به سهم خود با رژیم شاه مبارزه کنیم ایشان گفتند شما به دنبال یاد گرفتن شیوه های مبارزه از آنها نباشید بروید با دوستان که دارید اخلاق اسلامی را پیدا بکنید وتلاش کنید آفت های گروههای مجاهدین خلق متوجه شما نباشد، گروههایی باشید هم قسم با هم ،که روزی خواهد رسید که شما به آنها آموزش می دهید .معاونت اطلاع رسانی تبیان افزود: در گذشته دانش آموزان باید فقط به تخته سیاه توجه می کردند،ولی حالا این گونه شده است که معلم نباید فقط گوینده باشد بلکه موتور دانش آموز نیز باید روشن شود، وارد تعامل با معلم شود حتی این هم کافی نیست بهتر این است که در یک کلاس با تراز عالی آموزشی نه تنها معلم با شاگرد گفتگو کند بلکه باید این گفتگو چند جانبه باشد این طوری فرایند آموزشی بهتر به بار می نشیند و عمیق در جان دانش آموز نفوذ می کند.

وی اظهار کرد:بهره مندی صحیح از تکنولوژی دغدغه دوستان ما بوده است سال گذشته که ما فاز اول را پشت سر گذاشتیم این فاز تنها در تهران بود که 20 پروژه تعریف کرده بودیم و 40 گروه دانش آموزی حضور داشتند.

در مرحله بعدی شرکت کنندگان در این همایش را  به 10 استان توسعه دادیم که بیشتر استانهای مرزی بودند و بحث های مختلفی در این پروژه ها بوده است.

لاجوردی در پایان گفت:تبیان انتظارش از تک تک شما که در این محفل حاضر هستید و از دیگر کسانی که از این بخش استفاده می کنند این است که هسته ای باشند که به طور  نهادمند   هم خودشان شکوفا بشوند و هم این استفاده را به سایرین برسانند امیدوارم که انشاالله ثمرات خوب آن را در عرصه کشور برای همه هموطنان داشته باشیم.

روابط عمومی موسسه تبیان