میان وعدهها نقش مهمی در رژیم غذایی بچهها دارند. کودکان حتی با مصرف وعدههای غذایی اصلی سالم باید میان وعدههای سالمی نیز مصرف کنند تا به بدن در حال رشدشان سوخت کافی برسد
دانشآموزان به طور متوسط ۶ ساعت یا بیشتر در مدرسه هستند و تمام این ساعات آموزشی، قدرت زیادی از مغزشان میگیرد. پس خیلی مهم است علاوه بر ناهار، یکی دو وعده میانوعده سالم و مقوی بخورند.
با کودکی که غذای جدید نمی خورد آرام باشید و سعی نکنید کودک را وادار به خوردن کنید و جنگ راه نیندازید. انواع غذاها را به کودک ارائه دهید از جمله غذاهای جدید؛ اما در یک روز بیشتر از یک غذای جدید نباشد.
بچهها معمولاً انتخابی غذا میخورند. یعنی به یک سری غذاها تمایل دارند و فقط همینها را میخورند. علاقهمندیها ممکن است برای مدتی یکجور بماند یا بهمرور تغییر کند. بچهها با تقلید از اطرافیانشان، خوردن را یاد میگیرند؛ بنابراین اگر اعضای خانواده طیف متنوعی از غذاها را بخورند، کودک نیز این رفتار را تقلید و الگوبرداری میکند.
یک کودک خردسال که غذا نمیخورد ممکن است تنها در حال تمایل نشاندادن به بعضی از غذاها باشد یا ترس از تجربهٔ غذاهای جدید. مشکلات حسی هم میتوانند دلیل دیگری برای غذا نخوردن کودک باشند. اما گاهی که یک کودک خردسال غذا نمیخورد میتواند علامتی از یک مشکل پزشکی باشد، مثلاً بیماری ویروسی یا حساسیت غذایی.
بهترین رویکرد برای اینکه خیالتان راحت باشد کودک شما ویتامینها و املاح موردنیازش را دریافت میکند این است که انواع غذاها را به او بدهید و خودتان هم الگوی مناسبی برای او باشید. رژیم غذایی بچهها باید شامل میوهها و سبزیها، غلات کامل، پروتئینهایی مثل گوشت قرمز و ماهی و تخممرغ و بوقلمون و حبوباتی مثل عدس و لوبیا و لبنیات (یا جایگزین لبنیات) باشد.
امروزه انگار برای هر چیزی داروی مکملی وجود دارد؛ از تقویت حافظه و سیستم ایمنی گرفته تا بهبود عملکرد بچهها در مدرسه و افزایش انرژی. پدر و مادرها هر روز با بمبارانی از تبلیغات مکملها روبرو هستند که هر کدام ادعا میکنند به نفع بچههاست این مکملها را مصرف کنند. اما آیا واقعاً مکملهای ویتامین و مینرال برای بچهها لازماند؟
برای کمک به رشد نوجوانان لازم است بدن آنها مواد مغذی ضروری را به میزان کافی دریافت کند، در غیر این صورت دچار مشکلاتی خواهند شد. با کمبود برخی از مواد مغذی در بدن نوجوانان حتی احتمال بیماریهای مزمن و پیچیده نیز بیشتر میشود. در این مطلب همراه ما باشید تا هر چیزی را که لازم است دراینرابطه بدانید به شما بگوییم.
کمتر از یک هفته است که مدارس باز شده و حالا خیلی از بچهها بعد از نزدیک به دوسال آموزش آنلاین امسال حضوری سرکلاسها میروند و بردن میانوعده یکی از دغدغههای والدین به حساب میآید. خوراکیهای سالمی که هرکدام خواص مخصوص به خودشان را دارند.
سهم ژنتیک در تعیین قد افراد ۸۰ درصد است، اما با توجه به مطالعات، فاکتورهای محیطی مانند تغذیه و سبک زندگی نیز میتوانند بر رشد قد افراد طی سنین رشد اثر بگذارند. خوردن غذاهایی که به رشد قد بچهها کمک میکنند مطمئنا بیاثر نیست.
خیلی وقتها والدین از کماشتهایی کودک خود شاکی و نگراناند. با این که کماشتهایی در سنین ۲ تا ۵ سالگی شایع است؛ اما در برخی موارد میتواند علامت وجود یک مشکل باشد. در این مطلب همراه ما باشید تا به دلایل احتمالی کماشتهایی بچهها بپردازیم و بگوییم چگونه میتوانید آن را برطرف کنید.
گاهی کودکان با فعالتر شدن، مقداری وزن کم میکنند و وزن آنها ممکن است نسبت به رشد قدیشان افت کند؛ اما این کودکان همچنان با سرعت نرمالی در سن خود رشد میکنند. با این حال اگر در یک سنجش وزن، افت وزن قابلتوجهی دیده شود، پزشک به دقت بررسی میکند که آیا نیاز به سنجشهای دیگری هست یا خیر.
اگر نگران تغذیه و سلامتی کودکتان هستید حتماً سیب را در برنامه غذایی او بگنجانید. چون فواید زیادی برای بدن او دارد. در ادامه در خصوص 3 خاصیت ویژه سیب برای کودکان بیشتر توضیح میدهیم. لطفاً با ما همراه باشید.
اضافه وزن در بین کودکان به یک پدیده نگرانکننده در سرتاسر جهان تبدیل شده است. بنابر اعلام سازمان بهداشت جهانی، تعداد کودکان و نوجوانان دچار چاقی مفرط در طی چهار دهه گذشته 10 برابر شده است و متأسفانه این روند ادامه دارد.
آرزوی هر مادری است که فرزندی بلندقامت و بهاصطلاح خوش قد و بالایی داشته باشد و در این راه تمام تلاش خود را به کار میبندد. بدون شک با یک تغذیه مناسب کودکان به رشد خود ادامه داده و روز به روز قد میکشند. شاید سؤالات مختلفی در زمینه رشد قدی کودکان ذهنتان را درگیر کرده باشد. این که بچهها تا چه سنی قد میکشند؟ آیا بعد از بلوغ رشد قدی آنها متوقف میشود؟ کدام مواد غذایی به رشد قد کودکان کمک بیشتری میکند؟ در این مطلب به این سؤالات پاسخ میدهیم و مواد غذایی مفید برای رشد فرزندانتان را عنوان میکنیم.
اگر شما هم کودکی در خانه دارید که غذا نمیخورد و مجبور هستید به زور به او غذا دهید، احتمالاً این پرسش و پاسخ به کارتان خواهد آمد. در اینجا یک متخصص به ما میگوید که هنگام تغذیهی فرزندانمان چه کارهایی را نباید انجام دهیم.
گوجهفرنگی، توتها و مرکبات از خوراکیهای ممنوعه برای کودکان زیر یک سال است. میوههای هستهدار نیز باید به صورت خرد کرده و بدون هسته به آنها داده شود.
یک گزارش جدید نشان میدهد که سموم زیادی در غذای کودکان وجود دارد. آزمایشهای انجام شده بر روی غذاهای کودک فروخته شده در آمریکا نشان داد 95 درصد آنها حاوی یک یا چند ماده شیمیایی سمی مانند سرب، جیوه، آرسنیک و کادمیوم هستند.
شاید تغذیه کودک اصلیترین دغدغه والدین باشد. اگر به این مسئله توجه نشود، کودک در آینده دچار مشکلات گوارشی و سوءتغذیه خواهد شد. یکی از مشکلات کودک در حدود 2 الی 3 سالگی، مشکل تغذیه و بیاشتهایی اوست. همین امر باعث نگرانی والدین و مراجعه آنها به مشاور تغذیه است. اما راهکارهای سادهای برای حل این مشکل وجود دارد.