فیفا مشکلى با حجاب بانوان ندارد

بنابر اعلام فریده شجاعى نایب رئیس سوم فدراسیون فوتبال، تیمملى بانوان کشورمان که براى دور دوم رقابتهاى مقدماتى جامجهانى با تیمهاى میانمار، چینتایپه و ویتنام همگروه است، قبل از شروع این دیدارها یک بازى دوستانه با تیمملى تایلند انجام خواهد داد.
به نقل از خبر ورزشی، در حال حاضر هدایت تیمملى بانوان را شهرزاد مظفر برعهده دارد ولى فدراسیون در حال مذاکره با یک مربى آلمانى است تا به کادرفنى این تیم اضافه شود.
تیم بانوان که عنوان 55 فیفا را در اختیار دارد یک دعوتنامه تلفنى و غیررسمى از آمریکا دارد و منتظر دعوتنامه رسمى و البته نظر سازمان تربیتبدنى درباره این سفر است.
همچنین شجاعى اعلام کرد که کشورهاى انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز با حجاب اسلامى بانوان در جامجهانى مخالفند ولى فیفا مشکلى با حجاب بانوان در جامجهانى ندارد. البته هدف تیم بانوان حضور موفق در جام ملتهاى آسیا و سپس صعود به جامجهانى است.