تبیان، دستیار زندگی
حضرت آیت‌الله مكارم شیرازی صبح امروز در درس خارج خود درباره رد صلاحیت برخی از كاندیداهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر من سخت‌ گیری و عدم دقت بر اثر فراوانی پرونده‌ها از علل احتمالی برخی از رد صلاحیت‌هاست.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

توصيه‌هاي آيت‌الله مكارم شيرازي درباره رد صلاحيت‌ها

مکارم

حضرت آيت‌الله مكارم شيرازي صبح امروز در درس خارج خود درباره رد صلاحيت برخي از كانديداهاي نمايندگي مجلس شوراي اسلامي گفت: به نظر من سخت‌ گيري و عدم دقت بر اثر فراواني پرونده‌ها از علل احتمالي برخي از رد صلاحيت‌هاست.

به گزارش خبرگزاري رسا،‌ حضرت آيت‌الله ناصر مكارم شيرازي، صبح امروز، هفدهم بهمن‌ماه، در ابتداي درس خارج فقه خود با اشاره به رد صلاحيت تعدادي از كانديداهاي انتخابات مجلس هشتم گفت: عده‌اي به ما شكايت‌ كرده‌اند كه در برخي از رد صلاحيت‌ها جانب انصاف رعايت نشده و ‌حتي برخي از نمايندگان ولي فقيه هم احراز صلاحيت نشده‌اند.

اين مرجع تقليد، بيان داشت: به نظر من برخي سخت‌ گيري ها و نبود دقت بر اثر فراواني پرونده‌ها از علل احتمالي برخي از رد صلاحيت‌ها است و از آنجا كه تعداد شركت كنندگان زياد بوده، ممكن است در برخي موارد دقت كمتري صورت گرفته باشد.

وي با بيان اين‌كه در هرحال بايد معدل و ميانگين را در نظر گرفت، اظهار داشت: شايد نيازي نيست كه تعداد نامزدها زياد باشد و همين كه در حد قابل قبولي باشد، خوب است.

حضرت آيت‌الله مكارم شيرازي در ادامه با پافشاري بر اين‌كه نبايد اين مسأله كوچك را بزرگ دانست، اظهار اميدواري كرد در اين مدت باقي‌مانده به اعتراض‌ها رسيدگي شود و كساني كه طرفدار نظام و پاي‌بند به انقلابند، مشمول عفو دوستانه شوند.

وي همچنين با استناد به روايتي عفو و گذشت را يك امر اخلاقي دانست كه مردم نبايد آن را فراموش كنند و تصريح كرد: اگر عفو در ميان مردم نهادينه شود، بسياري از پرونده‌هاي سنگين قضايي بسته خواهد شد.

اين مرجع تقليد در بخش ديگري از سخنان خود بيست و نهمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي را مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: در دهه فجر رسانه‌ها برنامه‌هاي مفيدي را پخش كردند كه تحولات تاريخ انقلاب را نشان مي‌داد و باعث آشنايي نسل جوان امروز با حال و هواي انقلاب شد.

اين مدرس خارج فقه حوزه علميه قم در پايان پيروزي انقلاب اسلامي را حاصل تلاش‌هاي فراوان عنوان كرد و افزود: ممكن است در برخي موارد كاستي‌هايي در جامعه وجود داشته باشد، ولي هرگز نبايد آن‌ها را اصل قرار داده و وجود انقلاب و نظام را زير سوال ببريم، بلكه همه بايد در رفع اين كاستي‌ها بكوشيم.