داوران مسابقه بخش در جست و جوی حقیقت( سینمای معناگرا)
نادر طالبزاده
متولد ۱۳۳۲ تهران. فارغالتحصیل کارشناسی ادبیات انگلیسی و کارشناسی ارشد کارگردانی سینما از دانشگاه کلمبیا آمریکا. وی بیشتر بهعنوان مستندساز شهرت دارد و از فیلمهای مستند او میتوان مجموعه «واقعیت خوزستان»، «شوش»، «شهر شهیدان گمنام» (۱۳۵۹ـ۱۳۶۰)، «والعصر» (۱۳۶۲)، «فتح۱» (۱۳۶۵)، «فتح۲» (۱۳۶۶)، «بشیر عشق در شهر کوران» (۱۳۶۸)، «ساعت ۲۵» (۱۳۷۱)، «خنجر و شقایق» (۱۳۷۲)، «رویش در آتش» (۱۳۷۳)، «عصر انتظار» (۷۲ـ۱۳۷۵)، «ظلمت در نیمروز» (۱۳۷۷) و «بیداد خاموش» (۱۳۷۸) را نام برد. در سالها اخیر، کارگردانی در سینمای حرفهای را نیز تجربه کرده که حاصل آن، ساخت دو فیلم «بشارت منجی» (۱۳۸۳) و «مسیح» (۱۳۸۴) است.
پیتر مالون
پیتر مالون در سال ۱۹۳۹ در سیدنی استرالیا متولد شد. او منتقد سینمایی است و در مورد سینما و مذهب مطلب مینویسد. او تاکنون به عنوان رییس او سی آی سی (سازمان سینمای کاتولیک بینالملل) و نیز سیگنیس (انجمن ارتباطات کاتولیک جهانی) مشغول به کار بوده است. فعالیت این موسسه در حوزه رادیو، تلویزیون، سینما، ویدئو، آموزش رسانهای، اینترنت و فناوریهای جدید حرفهای خلاصه میشود. او اکنون مدیریت بخش سینمایی سیگنیس را بر عهده دارد.
مایکل پترونی
نویسنده و کارگردان استرالیایی فارغالتحصیل مؤسسه فیلم امریکا در سال ۱۹۹۶. در هنگام تحصیل در این مؤسسه فیلمنامه «تا وقتی صدای انسانی بیدارمان کند» را نوشت که در سال ۲۰۰۲ برنده جایزه بهترین فیلمنامه این مؤسسه شد و جایزه بهترین اولین فیلمنامه و همچنین جایزه ادبی نیو سوث ولز را از آن خود کرد. او نویسنده مشترك فیلم ملكه نفرینشدگان (اقتباسی از رمان آن رایس) و زندگیهای خطرناك پسران دانشآموز است كه جودی فاستر، وینسنت دونوفریو و كیرن كالكین در آن ایفای نقش كردند. او در سال ۲۰۰۷ دو پروژه مختلف برای فاکس ۲۰۰۰ نوشت: «زندگی پس از مرگ» و «کتابدزد» که براساس رمانی به همین نام از مارکوس ژوساک است. چهارده سال است که در هالیوود زندگی و کار میکند و در حال حاضر برای شرکت نیولاین مشغول نگارش فیلمنامه «آیین» است.
ماریو گرتر
متولد ۱۹۷۱ در مرانوی ایتالیا. تحصیلکرده رشته الهیات کاتولیک در سال ۱۹۹۸، مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته الهیات عمومی از دانشگاه لئوپولد دریافت کرده است. او همچنین دارنده مدرک کارشناسی رشته مطالعات عربی است. به عنوان کشیشی کاتولیک به چهار زبان مسلط است و تجربه تدریس در کالجهای محلی را دارد و از سال ۲۰۰۷ با جشنواره فیلم مذهبی امروز نیز همکاری کرده است.
احسان نورالله قابیل
متولد ۱۹۵۹ در استانبول. دارای مدرک دکترای آموزش فیلم از دانشگاه ایالتی اوهایو و پایاننامهاش درمورد برسون و تارکوفسکی بوده است. او مقالات متعددی در جراید سینمایی ترکیه منتشر کرده است و در حال حاضر نماینده ترکیه در سازمان صوتیتصویری اروپاست. پیش از این عضو هیأت داوران جشنواره فیلم شهر در تهران و جشنواره فیلم شاكن در آلماتی (۱۹۹۶) بوده و در سال ۱۹۹۷ نیز عضویت هیأت داوران جشنواره فیلم سازمان کنفرانس اسلامی را برعهده داشته است.