
افتتاح پايگاه بسيج مركز تخصصي حقوق و قضاي اسلامي حوزه علميه قم
پايگاه بسيج مركز تخصصي حقوق و قضاي اسلامي حوزه علميه قم نهم ديماه راه اندازي شد.
به گزارش خبرگزاري رسا، پايگاه بسيج مركز تخصصي حقوق و قضاي اسلامي حوزه علميه قم روز يكشنبه، نهم ديماه، در مراسمي افتتاح شد.
حجتالاسلام عباس رفعتي، رييس مركز تخصصي حقوق و قضاي اسلامي، در سخناني در اين مراسم با اشاره به نقش حساس بسيج در دورانهاي مختلف انقلاب اسلامي گفت: امروز بسيج و بسيجيان بايد به سوي نهضت علمي و فرهنگي در كشور حركت كنند.
وي با بيان اينكه كساني كه از نظر علمي قويترند، ميتوانند با حضور در بسيج تأثير بيشتري در رشد اين نهاد انقلابي داشته باشند، افزود: پيشگامان عضويت در بسيج بايد با تلاش فراوان در فراگيري دروس و عمل به آموختههاي خود در اين راستا گام بردارند.
اين استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: نقد و به چالش كشيدن حقوق غرب، كه امروزه چماقي بر سر ملتها شده است، تنها از دانشپژوهان بسيجي اين مركز علمي بر ميآيد؛ چرا كه ظلم ستيزي و استكبار ستيزي جزئي از روحيه بسيجي است كه سبب ميشود بسيجيان مجذوب حقوق غرب نشوند و بتوانند به سادگي آن را به چالش بكشند.
وي با اشاره به اينكه امروز كاركرد بسيج فراتر از كاركرد نظامي است اظهار داشت: بر همين اساس هم اكنون سطح انتظارها از اين نهاد انقلابي بسيار بالاست و از اين رو بسيج اين مركز بايد با سرلوحه قرار دادن ولايت پذيري و ولايت مداري در جهت اهداف خود گام بردارد.
در ادامه حجتالاسلام محسن آذري، معاون هماهنگ كننده تيپ 83 امام جعفر صادق(ع)، با تأكيد بر اينكه راه درست را بايد از رهبر آن راه شناخت تصريح كرد: امروز اگر بخواهيم بسيج و كاركرد آن را بهتر بشناسيم، بايد به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامي درباره اين نهاد انقلابي توجه كنيم.
وي با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامي در روز پنجم آذر سال جاري در جمع بسيجيان گفت: ايشان با مقايسه نهاد بسيج و انقلاب اسلامي ما را به اين نكته رهنمون شدند كه بسيج با انقلاب اسلامي همپوشاني تمام دارد.
حجتالاسلام آذري با بيان اينكه نهاد بسيج ده ماه پيش از جنگ از سوي معمار كبير انقلاب اسلامي بنا نهاده شد، افزود: اين نكته نشان دهنده اين است كه از نظر حضرت امام خميني(ره) كاركرد بسيج تنها نظامي نبوده است.
وي در بخش ديگري از سخنانش همه علاقه مندان به نظام اسلامي و ارزشهاي آن را بسيجي معرفي كرد و افزود: حضرت امام خميني(ره) در سال 1367 و پس از پايان جنگ، فرمان تشكيل بسيج طلاب و دانشجويان را صادر كرد كه اين مسأله نشان دهندة ژرف نگري ايشان درباره اين دو مركز حساس علمي كشور است.
معاون هماهنگ كننده تيپ 83 امام جعفر صادق(ع) نشاط، ايستادگي، سربلندي، عزم و اراده را از جمله ويژگيهاي روحي بسيجيان دانست و خاطرنشان كرد: نقش طلاب بسيجي در پيروزي حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه اين كشور بركسي پوشيده نيست.
وي در پايان با تأكيد بر ضرورت باز تعريف بسيج و كاركردهاي آن در برخي مراكز اظهار داشت: بسيج مركز تخصصي حقوق و قضاي اسلامي هم بايد با تعريف دوباره نوع فعاليت و كاركرد خود با استفاده از يك پشتوانه فكري قوي براي رسيدن به اهداف والاي نظام مقدس جمهوري اسلامي گامهاي مؤثري بردارد.