"تجربه" و "آمادگی" دو فاكتور ورزشكار المپیكی
تكواندوكای وزن سوم ایران، دربارهی آخرین وضعیت جسمانی خود گفت: پس از مصدومیت در آخرین انتخابی پیش از اعزام به مسابقات ویتنام، كماكان با این آسیب دیدگی دست به گریبان هستم و فعلا به تمرینات بدنسازی میپردازم.
مهدی بیباك به ایسنا گفت: با توجه به این كه اردوهای تیم ملی از اول دی ماه آغاز میشود، در انتظار اعلام نظر پزشك معالجم هستم تا مشخص شود از چه زمانی میتوانم تمرینات تكنیكی را آغاز كنم. البته این احتمال نیز وجود دارد كه زانوی خود را به تیغ جراحان بسپارم كه در این صورت حدود چهار- پنج ماه باید دوران نقاهت را طی كنم.
وی دربارهی دعوت شدگان به اردوهای تیم ملی تكواندو و معیارهای گزینش نفرات المپیكی خاطرنشان كرد: هر چقدر تعداد نفرات حاضر در اردو بیشتر باشد انگیزهی بالاتری نیز در بین ملیپوشان ایجاد خواهد شد. المپیك میدان بزرگی است كه افراد، با تجربهی جهانی و المپیك میتوانند در آن شركت كنند و به همین منظور همیشه آمادهترینها و باتجربهترینها باید در چنین سطح از مسابقاتی حاضر شوند.
بیباك ادامه داد: تجربه و آمادگی دو فاكتوری است كه همزمان باید در یك ورزشكار المپیكی وجود داشته باشد. در نهایت گزینش بهترین فرد به نظر مربیان تیم ملی برمیگردد و قطعا براساس یك فاكتور نخواهد بود.
این ملیپوش در پاسخ به این سوال كه آیا استفاده از مربیان اختصاصی میتواند نتایج مناسبتری را از نظر آمادگی ملیپوشان در پی داشته باشد گفت: در برخی از رشتهها چنین چیزی متداول است ولی مربی اختصاصی از انسجام تیمی ما كم میكند. ما همواره در طول سالهای گذشته بدون مربی اختصاصی نتیجه گرفتهایم و كار به روی مسایل روحی - روانی از نظر من به عنوان ملیپوشی كه 12 سال در عضویت تیم ملی تكواندو بودهام، از اولویتهاست.
دارندهی مدال نقرهی بازیهای آسیایی دوحه با تاكید بر این كه همهی نفرات حاضر در اردو باید برای موفقیت تیم در المپیك تلاش كنند، گفت: خود من در دو دورهی گذشته پیش از اعزام به المپیك در اردو حضور داشتم و اعتقاد دارم اگر فردی هم انتخاب نمیشود، اما باید به هم تیمیهای خود كمك كند.
بیباك دربارهی این كه در صورت ضرورت انجام جراحی به روی زانو آیا میتواند كماكان امیدوار به حضور در المپیك باشد، تصریح كرد: مسلما چهار، پنج ماه دوری از تمرین شرایط سختی است. اما، باز هم تلاش خود را خواهم كرد و هرگز در شرایط سخت ناامید نشدم. هدف من كسب افتخار برای تكواندوی ایران است.
وی در پایان با اشاره به دشواری سطح مسابقات المپیك 2008 یادآور شد: مسابقات تكواندوی المپیك 2004 از مسابقات 2000 سیدنی سختتر بود و با توجه به سرمایهگذاری و پیشرفت سایر حریفان منطقی است كه كار دشوارتری در مسابقات 2008 داشته باشیم. البته ملیپوشان ایران همواره نشان دادهاند كه از پتانسیل بالایی برخوردارند و به همین دلیل با استفاده از تمام توانمندیهای خود نگاه امیدوارانهای به آینده داریم.