تبیان، دستیار زندگی
رییس كمیته ملی المپیك در نشست مشترك با ناظران كاروان اعزامی ایران به مسابقات المپیك پكن گفت....
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

مدال دوپینگی نمی‌خواهیم

قراخانلو رییس کمیته ملی المپیک

رییس كمیته ملی المپیك در نشست مشترك با ناظران كاروان اعزامی ایران به مسابقات المپیك پكن گفت: اگر برای ورزشكاران المپیكی كار فرهنگی نكنیم نتیجه نخواهیم گرفت.

به گزارش ایسنا، دكتر رضا قراخانلو با بیان این مطلب در جمع ناظران اظهار كرد: اگر ما بدون كار فرهنگی‌ به المپیك برویم مانند این است كه پول را در چشم ورزشكاران‌مان كنیم؛ بی‌تردید این ورزشكار به دنبال دوپینگ خواهد رفت.

وی همچنین در ادامه افزود : متاسفانه ورزشكاران ما بدیهیات را در مسایل فرهنگی نمی‌دانند و من از ناظران می‌خواهم روی مسایل فرهنگی ورزشكاران ورود كنند.

قراخانلو با اشاره به شعار IOC پیرامون مبارزه با دوپینگ "یا دوپینگ ورزش را شكست می‌دهد و یا ورزش بر دوپینگ پیروز خواهد شد" اظهار كرد: من رسما از شما می‌خواهم به همه ابلاغ كنید كه شدیدترین برخورد را با ورزشكاران دوپینگی انجام دهند.

وی با بیان این كه " ما مدال نمی‌خواهیم" گفت: ‌نظام جمهوری اسلامی ایران فرهنگی است، بنابراین اگر می‌خواهیم با دوپینگ به مدال برسیم، این مدال را نمی‌خواهیم. البته عمدتا بخشی كه دوپینگ می‌كنند با این قضیه آگاه نیستند.

رییس كمیته ملی المپیك با اشاره به رشته‌ی كشتی گفت: ما حساب زیادی روی رشته‌ی كشتی باز كرده‌ایم؛ ولی تا حدودی نگران هستیم. چرا كه باید از برآورد سهمیه بگذریم و به برآورد مدال برسیم. كشتی سهم جدی را در مسابقات المپیك پكن دارد و باید هر چه زودتر مساله كشتی جمع شود.

وی به مساله‌ی اعزام ناظران به مسابقات المپیك پكن اشاره كرد وافزود: اعزام همیشه در ایران با مسایل خاص مخصوص به خود همراه بوده است. در این زمینه كمبود ظرفیت داریم اما باید راه هایی را پیدا كنیم تا ناظران همه به المپیك بیایند و در كنار تیم‌ها قرار بگیرند.

قراخانلو در رابطه با وظیفه‌ی عمده‌ی ناظران گفت: از شما می‌خواهیم تنها تاكیدتان روی تیم ملی باشد، این در حالی است كه اگر پول داشته باشیم نیز پروژه‌ی خاصی را برای توسعه‌ی ورزش زنان اجرا می‌كنیم.

وی همچنین یكی از مهم‌ترین خلاهای موجود را نداشتن برنامه‌ی جامع از سوی بسیاری از فدراسیون‌ها دانست و گفت: هنوز با این مشكل مواجهیم كه فدراسیون‌های ما برنامه ندارند. در این زمینه آمادگی داریم به فدراسیون‌هایی كه برنامه ندارند كمك كنیم. بی‌تردید تغییر روسای فدراسیون‌ها به این دلیل یك عملكرد منسوخ شده‌ی جهان سومی است.

قراخانلو ادامه داد: واژه‌ای كه در دنیا نهادینه شده است، گرفتن برنامه‌ی انفرادی از هر ورزشكار است كه سال‌هاست اجرا می‌شود. باید به این مفهوم نزدیك شویم كه هر ورزشكار انفرادی دارای برنامه‌ی مخصوص به خود باشد. هم اكنون با توجه به این كه دوومیدانی‌كاران ما هر كدام دارای مربی اختصاصی مخصوص به خود هستند، از این برنامه‌ی اختصاصی بهره می‌برند.