تبیان، دستیار زندگی
برگزاری مسابقات پایتخت كشورهای آسیایی و اسلامی بانوان است مدیر كل ورزش بانوان كشور گفت: بر اساس نظام جامع توسعه‌ی تربیت بدنی و ورزش، ورزش بانوان در چهار مولفه ورزش همگانی، قهرمانی، تعلیم و تربیتی و ورزش حرفه‌یی در مبحث بودجه،...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

مدیر كل ورزش بانوان

:

شهرداری، مسوول برگزاری مسابقات پایتخت كشورهای آسیایی و اسلامی بانوان است

مدیر كل ورزش بانوان كشور گفت: بر اساس نظام جامع توسعه‌ی تربیت بدنی و ورزش، ورزش بانوان در چهار مولفه ورزش همگانی، قهرمانی، تعلیم و تربیتی و ورزش حرفه‌یی در مبحث بودجه، تشكیلات و امكانات سهیم می‌باشد.

پروانه علی نظری، افزود: ورزش بانوان در حال حاضر دچار تغییراتی شده است كه مسئولین بسیاری از استانها ممكن است نتوانند خود را با آن منطبق كنند. تمام تلاش ما در این راستا این است كه جنسیت را در ورزش از بین ببریم زیرا در ورزش تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد.

وی گفت: علیرغم تلاشهای مسئولین نسبت به ورزش بانوان نگرش بخشی وجود دارد كه این مسئله بسیار مشكل‌زا می‌باشد و در واقع ما می‌خواهیم فرابخشی باشیم، با ادغام پیش آمده در اعتبارات موافق هستیم زیرا باید تساوی بین اعتبار ورزش بانوان و آقایان باشد ولی به لحاظ فنی و اجرایی مسابقات باید به عهده بانوان باشد.

نظرعلی با اشاره به ایجاد شاخص بندیهای مختلف در جهت اختصاص بودجه به ورزش استانها گفت: شاخصها دو بعدی و سه بعدی هستند و در عملكرد استانها با نگرش درصدی علاوه بر تعداد جمعیت به تعداد مستعدان و قهرمانان نیز توجه می‌شود تا با توجه به این مسئله حمایت‌ها از نظر مالی و تجهیزات برای استانها در نظر گرفته شود.

وی با تأكید بر اینكه بعد قهرمانی هدف اصلی ورزش بانوان نیست، اظهار داشت: هدف اصلی ما ورزش همگانی است و در واقع در بطن ورزش همگانی پتانسیلها و استعدادها شناسایی می‌شود زیرا ورزش حرفه‌ای با اصل سلامتی جسم مخالف است و در این راستا باید برای جذب دختران در سنین پایین تلاش كنیم تا بتوانیم از مشكلات بعدی جسمانی آنها در آینده جلوگیری كنیم.

مدیر كل ورزش بانوان با اعلام این خبر كه سال 83 شهرداری و شورای شهر تهران مسئول برگزاری رقابت‌های پایتخت كشورهای آسیایی و اسلامی بانوان هستند، گفت: ورزش بانوان فقط در امر اجرایی این مسابقات دخیل می‌شود.

وی در خصوص تأثیر مسابقات بانوان كشورهای اسلامی با بیان اینكه دو دوره اول آن به جهت نمایش توانمندی زنان ایرانی به دنیا خوب بود، تصریح كرد: سومین دوره مسابقات دستاورد جدیدی برای ورزشكاران نداشت لذا چنانچه هزینه‌ها در جهت همگانی كردن ورزش و فعالیتهایی در این خصوص صرف شود، مطمئنا نتایج مطلوب‌تری در بر خواهد داشت.

نظرعلی با اشاره به بخشنامه جدید پایگاه‌های قهرمانی اذعان داشت: پایگاه‌های قهرمانی در گذشته برای آقایان برنامه‌ریزی شده بود كه اكنون طبق بخشنامه كلاسهایی در تهران با مدرسین عالی‌تر جهت آموزش و آشنایی مسئولین ورزش بانوان استانها با دستگاه‌ها و دانش‌روز دایر می‌شود تا مسئولین نیز بتوانند فعالیت خود را در بخش قهرمانی ادامه دهند.