تبیان، دستیار زندگی

10 عادت خوشمزه برای زندگی بهتر

همه ما به دنبال روش‌‌هایی برای تغییر عادت‌‌های بد به عادت‌‌های خوب هستیم اما بعضی از عادت‌‌ها را می‌‌توان از صفر شروع و زندگی را بهتر کرد
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
عادت‌‌ها زندگی، تغییر عادت‌‌های بد ، عادت‌‌های خوب ،  مثبت‌‌اندیشی ریال
نویسنده : سید سورنا ساداتی| روزنامه نگار موفقیت 
عادت‌‌ها زندگی ما را می‌‌سازند، ما با عادت‌‌ها زندگی می‌‌کنیم، گاهی مهم نیست چه شخصیتی داریم، چه چیزی را ترجیح می‌‌دهیم و در چه محیطی بزرگ شده‌‌ایم، گاهی عادت‌‌ها قبل از ما برای نوع رفتار ما تصمیم می‌‌گیرند، خیلی از ما دوست داریم عادت‌‌های‌‌مان را دگرگون کنیم تا رفتارهای بهتری داشته باشیم اما همیشه برای زندگی بهتر لازم نیست عادت‌‌های بد را پیدا کنیم و تغییر بدهیم. گاهی می‌‌توانیم از عادت‌‌های خوب و ساده شروع کنیم. در این مطلب چند نمونه‌‌اش را بررسی کرده‌‌ایم.

چند دقیقه ساعت‌‌های منزل، گوشی و ساعت مچی‌‌تان را جلو بکشید تا همیشه از جریان زندگی جلوتر باشید و به‌‌هیچ قراری دیر نرسید.

سعی کنید به‌‌جای برنامه‌‌ریزی برای مطالعه و کاهش استفاده از شبکه‌‌های اجتماعی یا تلویزیون، راه‌‌حل‌‌های ساده به‌‌کار ببرید، به‌‌طور مثال کتاب‌‌ها را در دسترس بگذارید، کنترل تلویزیون را دور از دست بگذارید، گوشی را به‌‌جای پاوربانک با شارژر معمولی شارژ کنید تا زمانی از شما دور باشد.

برای هرکاری از جملات طلایی مثل «امکانش هست؟»، «لطفاً»، «ممنونم» و... استفاده کنید تا دیگران برای  تعامل با شما رغبت بیشتری داشته باشند.

در طول روز ساعتی را به خودتان اختصاص بدهید، نه برای استراحت بلکه برای فکر کردن، برنامه‌‌ریزی، بررسی روزی که پشت سر گذاشتید و روزی که پیش رو دارید.

وقتی در محل کار هستید از فرصت‌‌های خوب و مناسب برای تماس بدون استرس کاری با خانواده استفاده کنید تا انرژی روحی خودتان و خانواده را اصلاح کنید.

مثبت‌‌اندیشی بی‌‌دلیل تاثیری بر شما ندارد اما یافتن معنای خوب برای هر چیز، نگاه مثبت واقعی را به شما تزریق خواهد کرد.



هر وقت فیلم یا کتابی را تجربه می‌‌کنید حسی که از آن داشتید یا برداشت‌‌تان را با دیگران در میان بگذارید. اجازه بدهید بهانه‌‌های خوب و موثری برای ارتباط و تعامل با دیگران داشته باشید تا هم دایره ارتباطات‌‌تان را گسترش داده‌‌باشید، هم حس خوبی از فعالیت‌‌تان داشته باشید.

در بازه‌‌های زمانی یک ساله یا شش ماهه دنبال یادگیری مهارت‌‌های جدید و ساده مثل زبان، داستان‌‌نویسی، خاطره‌‌گویی و... باشید تا هم از ایستایی و رکود خارج شوید، هم با هر موفقیتی به توانایی خودتان ایمان تازه‌‌ای پیدا کنید.

وقت‌‌های مُرده را با فعالیت‌‌های ساده  و کم‌‌خرجی مثل پادکست، کتاب صوتی و... پر کنید.

تمام کانال‌‌ها، پیج‌‌ها و اپلیکیشن‌‌های غیرضروری را از روی گوشی‌‌تان پاک کنید. خبرهای مهم خودشان را به‌‌شما خواهند رساند، شما هم برای زندگی معمولی نیازی به همه اخبار ندارید. انرژی ذهنی و روحی را صرف خبرهای بد، بحث با آدم‌‌های منفی‌‌نگر و... نکنید.

زندگی‌‌تان را به یک معنای خوب گره بزنید، در هر فرصتی و در هر ماجرایی یک معنای خوب پیدا کنید که انگیزه شما برای تلاش و پیشبرد زندگی باشد. معنای زندگی، تحمل رنج‌‌ها را ممکن می کند و به زندگی انسان هدف و جهت درستی می‌‌دهد.

مثبت‌‌اندیشی بی‌‌دلیل تاثیری بر شما ندارد اما یافتن معنای خوب برای هر چیز، نگاه مثبت واقعی را به شما تزریق خواهد کرد.
منبع: زندگی سلام
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .