تبیان، دستیار زندگی

خواص مهم گیاه هندوانه ابوجهل

هندوانه ابوجهل در زبان بومی خیار تلخ نامیده می‌شود، هندوانه ابوجهل از راسته کدوئی‌ها است، این گیاه با نام علمی "سیترولوس کولوسینتیس" یا "کوکوربیتاسه" شناخته می‌شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
هندوانه ابوجهل
این گیاه اثر ضد ویروسی، ضد میکروبی و ضد سرطانی آن است، نتایج تحقیقات حاکی از آن است که عصاره تام گیاه هندوانه ابوجهل ممکن است برای مهار رشد و از بین بردن برخی از سلول‌های سرطانی نظیر حنجره مؤثر باشد، مصرف گیاه هندوانه ابوجهل همراه با اشعه رادیو اکتیو دارای اثرات متوقف کنندگی در رشد تومورهای سرطانی می‌باشد.

خواص دیگر هندوانه ابوجهل

در بچه هایی که انگل دارند باید آب جوشانده شده این گیاه را از به صورت ضماد در داخل ناف آنها مالید.

پودر گیاه هندوانه ابوجهل به عنوان ترکیب درمان کننده بیماری‌های قند و دیابت مصرف می‌شود؛ مالیدن روغن آن همراه با سرکه دندان درد را تسکین می‌دهد، این گیاه خلط آور است و در کاهش فشار خون و چربی خون موثر است.

طبع آن خیلی گرم و خشک است، افراد سردمزاج باید از خوردن آن خودداری کنند، برای بیماران بلغمی مفید می‌باشد زیرا مسهل بسیار قوی بلغم است و اخلاط بلغمی را از اعماق بدن خارج می‌کند.

هندوانه ابوجهل یک آنتی‌بیوتیک قوی است، جهت درد سیاتیک از روغن این گیاه به محل عصب بمالند، جهت درد مفاصل و نقرس با روغن میوه هندوانه ابوجهل ماساژ دهند، جهت واریس از روغن آن بر قسمت‌های واریس بمالند.

برای درمان جذام از روغن آن بر پوست بمالند و حدود نیم گرم از گرد کاملاً ساییده شده آن همراه نشاسته یا صمغ‌ عربی میل‌ کنند، ریشه هندوانه ابوجهل پادزهر سم مار و عقرب است بصورت دمکرده حدود 4 گرم الی 8 گرم میل کنند.

جهت بیماری‌های سردرد و درد شقیقه و فلج و لقوه و صرع نیز مفید می‌باشد، برای درمان صدا در گوش 1 یا 2 قطره از روغن این گیاه را در گوش بچکانند، برای حدود نیم گرم از پودر کاملاً سائیده این گیاه همراه کمی ادویه با غذا میل شود.

جهت جلوگیری از سفیدشدن مو میوه هندوانه ابوجهل را سوراخ کرده دانه‌های آن را بیرون آورده سپس با روغن زنبق داخل آن را پر کنند و سوراخ را با قطعه‌ای از میوه مسدود کنند آن‌ را داخل خمیر گذاشته در آب‌جوش بگذارند بپزد سپس از روغن آن بصورت خضاب استفاده کنند.جهت توجه جریان خون از مغز به سایر اندام‌ها حدود نیم گرم از پودر کاملاً سائیده شده این گیاه همراه با کمی نشاسته میل شود، برای از بین بردن کک در اتاق برگ تازه هندوانه ابوجهل را می‌پاشند، جهت خارش پوست پودر هندوانه ابوجهل را با ماست مخلوط کرده بمالند.

افرادی که سکته مغزی کرده‌اند نیم گرم همراه نشاسته با غذا 4 روز در ماه میل کنند، برای بیماری قند نیم گرم همراه نشاسته با غذا 7 روز در ماه میل کنند.

هندوانه ابوجهل در زبان بومی خیار تلخ نامیده می‌شود، هندوانه ابوجهل از راسته کدوئی‌ها است، این گیاه با نام علمی "سیترولوس کولوسینتیس" یا "کوکوربیتاسه" شناخته می‌شود.



در بچه هایی که انگل دارند باید آب جوشانده شده این گیاه را از به صورت ضماد در داخل ناف آنها مالید.

در اسهال های عفونی می توان مقدار هفت گرم از برگ خشک شده گیاه حنظل (ابوجهل) را با ده گرم نشاسته و ۵ گرم صمغ عربی مخلوط کرده و در دو یا سه نوبت در روز از آن استفاده کرد.

کسانی که در معده و روده های خود انگل دارند و با مصرف دارو های ضد انگل نمی توانند از دست این انگل ها خلاص شوند، می توانند دو گرم از روغن حنظل را بخورند تا از شر این انگل ها رهایی پیدا کنند.

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .