در تعریف نظامی پیروزی در جنگ، به معنای دستیابی به اهدافی است که از ابتدا برای آن تعیین شده است؛ نه به معنای انبوهی از اجساد بیگناهان و ویرانههایی که از خانهها، زندگیها و رویاهای انسانها باقی میماند.
طبق اعلام صریح نتانیاهو و کابینهاش حمله همه جانبه به نوار غزه بعد از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ برای دستیابی به اهداف مشخص زیر صورت گرفت، حالا بعد از گذشت ۱۵ ماه از آن روز این رژیم مجبور به قبول آتش بس شد، در حالیکه بیشتر اهدافش عملی نشدند!
به گزارش نیوعرب به نقل از تبیان؛ دلخراش ترین چیز در زندگی این است که با درماندگی به رنج و مرگ فرزندان خود در حالی که هیچ کاری از دستتان بر نمیآید نگاه کنید.
مجله Lancet یکی از معتبرترین و پرنفوذترین مجلات پزشکی جهان است که در سال 1823 در بریتانیا تأسیس شد. این مجله به خاطر مقالات علمی با کیفیت بالا و بررسیهای دقیق، به ویژه در زمینه پزشکی و بهداشت عمومی شناخته شده است. لنست به خاطر تأثیرگذاری زیادش در تعیین سیاستهای بهداشتی و انتشار تحقیقات علمی، در جامعه پزشکی و علوم سلامت از اعتبار ویژهای برخوردار است. این مجله در گزارش جدید خود «آمار واقعی شهدای غزه» را بررسی کرده است.
به گزارش الجزیره به نقل از تبیان؛ درد و رنج مردم فلسطین با روز نکبت و تأسیس کشور(جعلی) اسرائیل در سال 1948 آغاز شد و در 15 ماه گذشته به عمق جدیدی رسید. در جریان این نسلکشی تاکنون بیش از 46 هزار نفر(عمدتاً زن و کودک) کشته و بیش از 110 هزار نفر زخمی و بیش از ۱۰ هزار نفر مفقود شده و خیلی معلوم نیست که در بازداشت خودسرانه به سر میبرند یا در زیر آوار منازلشان دفن شدهاند. هیچ کجا از این حملات در امان نیست.
منابع آمریکایی میگویند در مارس ۲۲ تجهیزات آتشنشانی لسآنجلس برای کمک به اوکراین اهدا شد. آتشسوزی اخیر کالیفرنیا تا امروز (۲۲) دی ماه حدود ۱۵۰ میلیارد دلار به آمریکا خسارت وارد کرده است. با این مبلغ ایالت متحده چه اقداماتی میتوانست برای شهروندانش انجام دهد؟!
به گزارش الجزیره به نقل از تبیان؛ من (منظور اولگا چروکو از کارکنان دفتر سازمان ملل متحد برای هماهنگی امور بشردوستانه) در مجموع چهار سال در غزه زندگی کردهام که شش ماه اخیر آن در دوران جنگ فعلی بوده است. در این مدت هرگز دربرابر این ماشین جنگی که بیوقفه شلیک میکند و به نظر میرسد مهمات آن تمامی ندارد، احساس درماندگی نکردهام.
به گزارش انتفاضهالکترونیک به نقل از تبیان؛ زمستان در غزه شبیه دیگر نیست. زمستان اینجا با درد نسلکشی وارد (غزه) شد و نشان خود را در هر گوشه و هر چهرهای به جا میگذارد.
به گزارش گاردین به نقل از تبیان؛ من یک مادرم... مادری فلسطینی که پس از پشتسرگذاشتن دوره لیسانس و فوق لیسانس در رشته فیزیک در حال حاضر دانشجوی دکتری هستم و به عنوان مدرس در کالج علم و فناوری دانشگاه غزه کار میکنم.
کریدور نتزاریم مسیری است که از مرکز نوار غزه عبور کرده و این منطقه را به دو نیمه شمالی و جنوبی تقسیم میکند. رژیم صهیونیستی این گذرگاه را تحت عنوان «جاده 749» نیز شناسایی میکند. اما مردم غزه از عنوان «گذرگاه مرگ» برای این کریدور استفاده میکنند.
به گزارش الجزیره به نقل از تبیان؛ وقتی بچه بودم، آرزو داشتم به دنیا سفر کنم، فرهنگهای جدید را کشف کنم و چیزهای جدید یاد بگیرم.(اما) زندگی در غزه مانند نشستن در سکوهای (یک ورزشگاه) و تماشای دستاوردها، پیشرفتها و شگفتیهای تکنولوژیکی جهان است. شگفتیهایی(صرفا دیدنی) که امکان مشارکت در آنها وجود ندارد.
به گزارش میدلایستآی به نقل از تبیان؛ روزهای سرد غزه فرا رسید و کابوس مردم غزه و کارشناسانی که نسبت به فرا رسیدن فصل سرما در این باریکه میترسیدند و هشدار میدادند به حقیقت تبدیل شد. تنها در دو هفته گذشته 5 کودک بر اثر سرما و یخزدگی جان خود را از دست دادهاند. متن زیر به روایتی از شرایط این روزهای غزه میپردازد.
به گزارش میدلایستآی به نقل از تبیان؛ از زمان آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه، نحوه پوشش رسانههای غربی با این بحران در کانون توجهات قرار گرفته و شکایات مردمی و گروههای مختلف را به همراه داشته است.