تبیان، دستیار زندگی

سریالی که یادآور شب‌نشینی‌هاست

فصل‌های بعدی «حکایت‌های کمال» ساخته می‌شود

تهیه‌کننده سریال «حکایت‌های کمال» گفت: چندی پیش سازمان صداوسیما به ما اعلام کرد ادامه تولید این سریال را پیش بگیرید. ما نیز به محض اینکه نگارش‌مان به جای قابل قبولی برسد، تولید را شروع خواهیم کرد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
سریال حکایت‌های کمال
«محسن شایانفر» تهیه‌کننده سریال تلویزیونی «حکایت‌های کمال» به کارگردانی قدرت الله صلح میرزایی که این روزها در بستر بیماری به سر می‌برد، در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، درباره بازخورد مخاطبان از این سریال گفت: مردم بسیاری تا الان ارتباط بسیار خوبی با این سریال گرفتند و در شرایطی که گروه تولید  چنین تصوری نداشتیم شاهد استقبال مردم از قسمت 5 به بعد بودیم. 

وی در ادامه بیان داشت: تا جایی که در ارتباط‌های مردمی شنیدم بیشتر مردم با نوستالژی کودکانه‌ای که در این سریال وجود دارد، ارتباط گرفتند. یک زمانی شمای نوعی جنگ ستارگان را می‌سازید و به عالم اکشن می‌روید و یک زمانی هم ملودرام خانوادگی را انتخاب می‌کنید که باید آن را به سمت تراژدی ببرید.
سریال حکایت‌های کمال
این تهیه کننده با بیان روایت قصه‌های تاریخی در این سریال نیز افزود: تاریخ شیرینی که همه ما داشتیم با بازی‌های کودکانه و سنت‌ها و آنچه در آنها رفاقت و دوستی بوده، گره خورده است. اما متاسفانه همه اینها با پیدایش جامعه صنعتی از بین رفته است. هم نشینی و همسایگی دیوار به دیوارها و دور هم جمع شدن‌ها همه آن مواردی است که در روزگار کنونی از بین رفته و ما در حکایت‌های کمال قصد داریم تا اینها را دوباره به زندگی مردم برگردانیم.

در دل قصه‌ها یک چیزی مخاطب را نوازش می‌کند و آنهم ارتباط خانواده است


شایانفر با اشاره به اینکه برخی معتقدند قصه خاصی در این سریال دنبال نمی‌شود و داستان‌ها زیر بار نوستالژی نمود کمتری پیدا کرده است، گفت: چنین چیزی نیست. نام سریال ما حکایت‌های کمال است و همانطور که از نامش پیداست، حکایت‌ها به معنی گزینش کردن قصه‌ها است. ما نیز آگاهانه سعی نکردیم قصه‌گو باشیم و روایت یک سر فصلی از جامعه آن زمان را انتخاب کردیم و رویداد و رخداد و نحوه ارتباط‌های یک خانواده را نشان دادیم که نقطه صفر و مرکزی آنها شخصیت کمال است.

وی ادامه داد: قصه‌های ما به شکلی است که باید به این شکل روایت می‌شد، همانطور که می‌بینید در دل قصه‌ها یک چیزی مخاطب را نوازش می‌کند و آنهم ارتباط خانواده است. برای مثال پسر خانواده می‌خواهد موهایش را کوتاه کند و همه اعضای خانواده در اینباره نظر می‌دهند، دقیقا چیزی که امروزه در جامعه ما از بین رفته و گفت‌وگویی بین اعضای خانواده دیده نمی‌شود. 

تهیه کننده سریال «هست و نیست» درباره ادامه تولید فصل بعدی «حکایت‌های کمال» نیز گفت: این سریال بی‌شک به قسمت‌های بعدی پیوند خورده است. چندی پیش سازمان صداوسیما به ما اعلام کرد تا ادامه تولید این سریال را پیش بگیرید. ما نیز به محض اینکه نگارشمان به جای قابل قبولی برسد، تولید را شروع خواهیم کرد.
سریال حکایتهای کمال
به گزارش فارس، «حکایت های‌ کمال» اقتباسی از رمانی به همین نام نوشته محمد میرکیانی است که قهرمان داستان یک نوجوان به نام کمال است.

محمود پاک نیت، شهره لرستانی، حمید ابراهیمی، نگارعابدی، شهرام عبدلی، فلورنظری، علی مسلمی، کاظم هژیرآزاد، سیروس میمنت، اکبرسنگی، آرش نوذری، داریوش سلیمی، سعید پیردوست، امیر نوری، عباس محبوب، بیتا خردمند، حسین چنگی، فریده دریامج، تقی زنجانی، حمید صفایی و شهربانو موسوی، به همراه هنرمندان خردسال محمدرضا شیرخانلو، امیرحسین کافتری، همراز اکبری و محمدحسین بلوکات و جمعی از بازیگران سینما و تئاتر در این سریال بازی دارند. این سریال روایتی از دهه ۴۰ است و ساختاری اپیزودیک دارد.

حکایت های‌ کمال» اقتباسی از رمانی به همین نام نوشته محمد میرکیانی است که قهرمان داستان یک نوجوان به نام کمال است



سایر عوامل اصلی پروژه عبارتند از نویسندگان: سید حسین امیرجهانی،نسیم عرب امیری، آزاده محسنی، کریم خودسیانی، دستیار تهیه: علی اصغر رضایی، مدیر تصویربرداری: ناصر محمودکلایه، صدابردار: وحید سلطانی، طراح صحنه و لباس: فرهاد عزیزی فرد، گریم: بابک شعاعی، تصویربردار: ناصر بیک زاده، جلوه های ویژه: حمید رسولیان، مدیر تولید: فرزین فرزدنیا، طراح بدلکاری: علیرضا فتحی، دستیار کارگردان: مجد جلالی، جانشین تولید: سعید کنگاور نظری، برنامه ریز: حامد  صلح میرزایی، امور مالی: ابراهیم تفرشی، منشی صحنه: بیتا ارسطویی، مدیر تدارکات: مهدی آقامحمدی، عکاس و تصویربردار پشت صحنه: فرامرز بیات و مشاور رسانه‌ای: هادی داداشی.
منبع: خبرگزاری فارس
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .