تبیان، دستیار زندگی

دومین اکسچنج بزرگ ارز دیجیتال آلمان معاملات بیت کوین را آغاز کرد

بازار بورس اشتوتگارت، دومین اکسچنج اوراق بهادار آلمان (BSDEX)، یک حوزه ژتجارت تنظیم شده برای دارایی‌های دیجیتال را افتتاح کرده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
دومین اکسچنج بزرگ ارز دیجیتال آلمان معاملات بیت کوین را آغاز کرد
بر اساس این بیانیه، معاملات امروز در اکسچنج دیجیتال اشتوتگارت (BSDEX)، یک اکسچنج کاملا قانونگذاری شده دارایی دیجیتال تحت قانون بانکداری آلمان آغاز شد. در حال حاضر، BSDEX  فقط یک جفت یعنی بیت کوین – یورو bitcoin-euro را تبادل می‌کند.
پیش از این، اکسچنج BSDEX اعلام کرد قصد دارد یک اکسچنج دارایی دیجیتالی کاملاً تنظیم شده را در دسامبر ۲۰۱۸ راه‌اندازی کند، که در ابتدا برای آغاز به کار در نیمه اول سال ۲۰۱۹ برنامه‌ریزی شده بود اما طبق برنامه به سرانجام نرسید.

در این اکسچنج راه برای سرمایه‌گذاران خرده فروشی که قصد خرید و فروش بیت کوین دارند ، باز خواهد شد. مانند سایر اکسچنج‌های ارز دیجیتال، معاملات به صورت 724 (هر روز و کل ایام هفته) ممکن خواهد بود. مدیرعامل این اکسچنج در گفتگو با CoinDesk گفت که قصد دارد امسال جفت‌های تجاری اتریوم (Ethereum)، لایت کوین (litecoin) و ریپل XRP  یورو را اضافه کند.
دکتر دیرک اشتورز (Dirk Sturz )، مدیرعامل این اکسچنج، در بیانیه‌ای گفت: «بازار کریپتوکارنسی‌ها میلیاردها دلار ارزش دارد و دارایی‌های دیجیتالی بیشتری بر اساس بلاکچین پدیدار می‌شوند. هدف ما ایجاد حوزه ی پیشروی تجارت اروپا برای این دارایی ها است.»

وی در پاسخ به امکان انجام معاملات خرید و فروش عمده تتر در این اکسچنج اعلام کرد که این پروژه فعلا در دستور کار ما قرار ندارد.
اکسچنج اشتوتگارت برای این پروسه با بانک SolarisBank همکاری کرده است. این بانک پرداخت و حفاظت از وجوه یورو را انجام می‌دهد. یک سال پیش بورس اشتوتگارت از راه اندازی پلتفرم عرضه اولیه کوین (ico) خبر داد و اخیراً معاملات لایت کوین litecoin و ETNs و ریپل XRP را آغاز کرده است.

دولت آلمان از طرح جدیدی برای مسدود کردن ارزهای موازی نظیر لیبرا پرده برداشت

دولت آلمان یک استراتژی بلاکچین (Blockchain) را تصویب کرده است که هدف آن جلوگیری از تبدیل شدن استیبل کوین‌ها به ارزهای جایگزین و تهدید حاکمیت دولت است.
پس از رشد محبوبیت بیت کوین در بازارهای جهانی، رمزارزهایی با پشتوانه ارزهای سنتی به وجود آمدند تا سرمایه‌گذاران بازارهای ارز دیجیتال بتوانند در نوسانات دارایی‌های خود را به رمزارزهای با قیمت ثابت تبدیل کنند که به این نوع رمز ارزها، استیبل کوین گویند.
رویترز در تاریخ ۱۸ سپتامبر گزارش داد که کابینه صدراعظم آلمان آنگلا مرکل (Angela Merkel) در اوایل امروز با هدف کاهش خطرات ناشی از کریپتوکارنسی بعدی لیبرا Libra توسط غول رسانه‌های اجتماعی فیس بوک، این استراتژی را تصویب کرد.
رویترز با استناد به سخنان (Olaf Scholz)، وزیر دارایی، اظهار داشت که در حالی که دولت آرزو دارد که آلمان را به عنوان یک رهبر فناوری پیشرو در زمینه تقویت و نوآوری بلاکچین blockchain تقویت کند، ولی نسبت به صدور آینده ارز دیجیتال از طریق بخش خصوصی محتاطانه عمل می‌کند.

ما باید از مصرف کنندگان و حاکمیت دولت محافظت کنیم. یکی از عناصر اصلی حاکمیت دولت، صدور ارز است، ما این وظیفه را به شرکت‌های خصوصی واگذار نمی‌کنیم.

با استراتژی تازه ی تصویب شده، آلمان در ارتباط نزدیکی با متحدان اروپایی و بین المللی برای جلوگیری از تبدیل شدن ارز دیجیتال به ارزهای جایگزین و همچنین تشدید گفتگو با بانک Bundesbank برای کشف مزایا و خطرات احتمالی پول دیجیتالی بانک مرکزی خواهد بود. آلمان و فرانسه مواضع ضد لیبرای خود را برجسته می‌کنند. همان طور که رویترز گزارش می‌دهد، این سند استراتژی بیشتر نشان داد که دولت آلمان قصد دارد تا در سال ۲۰۱۹ قانون جدیدی را وضع کند که اجازه ورود اوراق الکترونیکی مبتنی بر بلاکچین را فراهم کند.

آقای Felix Hufeld، رئیس دیده بان مالی آلمان Bafin، هفته گذشته به خبرنگاران گفته بود که این آژانس در  «بحث‌های فشرده با لیبرا  Libra» قرار گرفته است. وی نگرانی خود مبنی بر اینکه موضوعات مربوط به اهمیت اقتصادی بحرانی فقط توسط طراحان لیبرا Libra به صورت تصویری در نظر گرفته شده است، ابراز کرد: ما سؤالاتی را مطرح کرده‌ایم و پاسخ‌هایی دریافت کرده‌ایم. سؤالات بسیار خاص، پاسخ‌هایی با جزییات کمتر.

وی همچنین اظهار داشت که آلمان به صراحت باید ارزهای همتا مانند لیبرا Libra را رد کند.