همراهی با همسر دوم در تربیت فرزندان
شیوههای تربیتی فرزندان در ازدواج مجدد
طبیعی است که در ابتدای زندگی بچهها سر ناسازگاری بگذارند آنها در هر سنی که باشند با زیرکی و هوشیارانه عملکرد والدین را ارزیابی میکنند و در صورت اینکه ناهماهنگی در تربیت والدینشان احساس کنند، آنها نیز روی دیگری از خود نشان خواهند داد. پس برای ایجاد پل ارتباطی با فرزندانمان باید همواره با شریک زندگی خود هماهنگ عمل کنیم.

برای ایجاد پل ارتباطی و پر كردن شكاف بین ما و فرزندمان باید سعی كنیم كه خودمان را جای آنها بگذاریم و از دیدگاه و منظر آنها به دنیا نگاه كنیم، باید یادمان باشد كه قبل از هرگونه واكنش كمی تأملکنیم؛ ببینیم چرا فرزندمان رفتار خاصی دارد و یا چرا این توجیه و تفسیر خاص را دارد. البته تمام والدین درباره تربیت فرزندان باهم جر و بحث میکنند (خصوصاً شما که در هر حال شرایط خیلی خاصتری دارید). ولی وقتی زوجین تصمیم بگیرند که تربیت فرزندان را با همکاری هم بر عهده بگیرند، مهمترین اقدامی که آنها میتوانند در قبال هم انجام دهند عبارت است از چگونه صحبت کردن درباره استرسها و تنشها و اختلافنظرها باهم.
بیشتر بخوانید
ضمناً فرزندان باملاحظه سبک برخوردی والدین پیرامون مشکلات میآموزند که چطور اختلافات و مشکلات را حل و فصل کنند.
برای بهتر شدن اوضاع به زمان زیادی نیاز است و عضو جدید خانواده باید سعی كند با محبت، جلب توجه و رضایت فرزندان، تنشها را از آنها بگیرد.
بیشتر بخوانید
نکاتی برای دستیابی زوجین به احساس نزدیکی در تربیت فرزندان
- اعتقاد و باور داشتن بر اینکه همسرتان توانایی یک والد خوب شدن را داراست.- قدردانی و تشکر و احترام گذاشتن به همسرتان و همراهی وی در چالشهای مختلف زندگی روزمره
- حمایت کردن از تصمیمات و سختگیریهای والدین با همدیگر (حتی اگر شما بهطور صد درصد با آنها موافق نیستید)
- تحقیر نکردن همسرتان از طریق سرزنش و نکوهش و انتقاد کردن از او
- تقسیم کردن دوستانه مسئولیت و کارهای خانه
بیشتر بخوانی د
- مشارکت و درگیر شدن با یکدیگر در روند رشد و تعالی فرزندان
- باهم کار کردن و فهم و تشخیص پیشرفت همسر در ایفای نقش والد
- هیچگاه در زندگی سعی نکنید به انتقاد و نکوهش همدیگر بپردازید بلکه مهم تشخیص احساساتی است که سبب میشود احساس اتحاد و یکی بودن بکنید نه احساس تنهایی و در مرحله بعد کار کردن روی این احساسات. لذا مثلاً اگر کارهای منزل بهطور دوستانه و منصفانه میانتان تقسیمنشده؛ وقت آن است که سعی و تلاش کنید، فکر کنید و دنبال راهی یا کاری بگردید که با انجام آن قادر شوید کمی شرایط را بهبود ببخشید.

- به یاد داشته باشید لازم نیست روی همهچیز توافق کنید آنچه مهم است این است که در طرز برخورد با فرزندان و موضوعات مربوط به آنها متحد باشید.
- اعتقاد داشتن به تواناییتان مهمترین جنبه کارگروهی والدین است؛ بنابراین شروع کردن با موضوعاتی که بیشتر نسبت به آنها خوشبین و دلگرم هستید بهتر است.
- همیشه در زندگی فراز و فرود هست اما زوجینی که معتقدند میتوانند موفق شوند به احتمال بیشتری میتوانند پس از برخورد با یک مشکل به عقب بازگردند و کارها را درست مدیریت کنند. فرزندان شما باید بدانند که در این خانه مقررات ثابت است و نوعی ثبات ضمنی را در فضای خانه احساس کنند نه اینکه به این نتیجه برسند که مقررات مادر با مقررات پدر متمایز است.
- مانع دیدن فرزندانتان با مادرشان نشوید. اگر آنها رابطه عاطفی سالمی با مادرشان داشته باشند کمتر دچار مشکلات اخلاقی و روانی خواهند شد.
بیشتر بخوانید
منبع: مرکز مشاوره تبیان