روحانی فعال اینستاگرام؛ نمونه امروزی فیلم «طلا و مس»
«محمد حسن روحانی» 27 ساله روحانی جوانی است و البته یکی از شناختهشدهترین طلبههای فضای مجازی. سالهاست در شبکههای اجتماعی فعال است و چند ماهی میشود که با کسالتی که برای همسرش به وجود آمده به نوعی نمونه واقعی روحانی فیلم «طلا و مس» هم شدهاست. با او درباره فعالیتها و زندگیاش همکلام شدهایم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ : چهارشنبه 1398/06/13 ساعت 12:18


والد خوب
زندگی هرکس مبتنی بر یک ارزش است اگر ارزشمان خوشی و لذت باشد هم ازدواج و هم فرزند آوری دیوانگی محض است! چون وقتی ازدواج میکنیم نا خواسته دچارچالش میشویم و با به دنیا آمدن فرزند این چالشها بیشتر میشود. اما اگر هدفمان رشد وتعالی باشد با چالشهای حاصل از ازدواج و فرزندآوری با روی خوش روبرو میشویم و از این امتحانها موفق بیرون میآییم
در پروفایل صفحه اینستاگرامش نوشته است: «اینجا برشی از زندگی واقعی ما را میبینید نه تمام آن را و ایمان داریم که برای تحول در تاریخ نباید از معیارهای عصر خویش تبعیت کرد!» عکسها و ویدیوهایی که حاج آقا روحانی از والدگری اش در فضای مجازی منتشر میکند مورد استقبال شمار زیادی از مخاطبان قرار گرفته است. ویدیویی که در خانه کودک به همراه امیرعباسش شن بازی میکند یا بعد از واکسن زدن فرزند همانطور که به او نوشیدنی میدهد از دردپایش دلجویی میکند. همه اینها نشان از والدگری خوب این پدر جوان دارد.
خودش تعریف میکند: «تا سن نوجوانی مثل خیلیهای دیگر فکر میکردم فرزند پروری تنها وظیفه مادر است تا اینکه در 15-14 سالگی برای تعطیلات نوروز تصمیم گرفتم به تنهایی با قطار به مشهد سفر کنم. درکوپه قطار با یک پدر و 2 فرزند 5 و 8 ساله همسفر بودم که همسر مرد در زلزله بم مرحوم شده بود و پدرهم نقش پدری و هم مادری را برای بچهها ادا میکرد. در طول سفرشاهد بودم که پدر چطور کارهای بچهها را انجام میداد و آن دو را در آغوش میکشید و به آنها محبت میکرد و حواسش به خورد و خوراک و خوابشان بود همانجا با خودم گفتم: اگر روزی بچه دار بشوم اینطور والدگری میکنم!»
زن شجاع میخواستم
ابایی ندارد که با لباس روحانیت به همراه خانواده به کافه، کنار دریا، سینما یا حتی به استادیوم برای تماشای دربی استقلال- پرسپولیس برود یا در هیات محل زنجیر بزند. متولد 1371 محله سعادت آباد تهران و پنجمین فرزند یک خانواده دانشگاهی است که پدرش استاد دانشگاه شریف و 2 خواهر و یک برادرش هم فارغالتحصیل این دانشگاهند. خودش بعد از گرفتن دیپلم ریاضی وارد حوزه علمیه شده و همزمان از دانشگاه علامه هم ارشد فقه و حقوق گرفته و زمانی که تنها 20 سال داشته ازدواج کرده و حاصل ازدواجشان امیرعباس 2 سال و 3 ماهه و امیرحیدر 5 ماهه است.
غیرت یعنی همین!
کارهایی که این روحانی جوان میکند، شاید به چشم بعضیها مردانه نباشد: «خیلی وقتها در مهمانیها خودم پوشک بچه را تعویض و به بچه رسیدگی میکنم. چون میبینم اگر خانمم بخواهد با چادر این کارها را انجام بدهد به سختی میافتد. در حالی که بعضی از مردها دم از غیرت میزنند اما اینها را وظیفه زن میدانند هرچند زن به دشواری بیفتد! متاسفانه خیلی از مردهای ما نه همسرداری بلد هستند نه والدگری- البته من هم خیلی چیزها را بلد نیستم اما سعی میکنم یاد بگیرم- این کارها زن ذلیلی نیست بلکه سیره پیغمبر است. اسلام در ذات خودش به زنها توجه دارد و به آنها کرامت داده است. روایت داریم هر کس به همسرش در کارهای منزل کمک کند ثواب شهید را میبرد.»خیلی مردی!
این کارها زن ذلیلی نیست بلکه سیره پیغمبر است. اسلام در ذات خودش به زنها توجه دارد و به آنها کرامت داده است. روایت داریم هر کس به همسرش در کارهای منزل کمک کند ثواب شهید را میبرد
او میگوید:« البته تنها این مورد نیست. خیلی از اقوام من را شماتت میکنند که چرا اینقدر به کارهای بچهها رسیدگی میکنی؟ برایم این حرفها مهم نیست شما هرکاری که بخواهی انجام بدهی و فرهنگ سازی کنی یک عده شماتت میکنند اینها عُرفهای غلط است که والدگری فقط وظیفه مادر است. در کلاس والدگری که شرکت میکردم یکی از آقایان تعریف میکرد در سفری که به شمال داشتیم موقع نهار فرزندم میخواست بازی کند وتمایلی به غذا خوردن نداشت به همسفرانم گفتم: من همراه شما نمیآیم شما بروید غذا بخورید هرکدامتان که غذایش زودتر تمام شد بیاید بچه رانگه دارد تا من بروم غذا بخورم؛ همه مردهای همسفرمان من را بابت این کار مسخره میکردند اما برایم مهم بود.»
اما، بازخورد این رفتارها بیشتر وقتها شیرین است. روحانی جوان میگوید: «مثلاً یکبار با خانواده به فست فود رفته بودیم. به همراه فرزندم در صف پرداخت بودم یک آقایی جلو آمد و گفت: پدرمن یک آیت الله وعالم مشهور در شهر بجنورد است. ما در زندگی طعم لذت را نچشیدیم و درنوجوانی از خیلی ازلذت ها مثل پارک و سینما محروم بودیم. چون پدرمان روحانی بود نمیتوانستیم این کارها را انجام بدهیم و چقدر لذت بردم شما را با خانواده اینجا دیدم.»

چالشها و ارزشهای زندگی
اردیبهشت امسال و بعد از به دنیا آمدن امیرحیدر، همسر آقای روحانی دچار افسردگی بعد از زایمان میشود و به دنبال آن عمل جراحی و کسالتی برایش پیش میآید که مسئولیتهای آقای روحانی را دوچندان میکند. این روزها درساعاتی که سرکار نیست، نگهداری از 2 فرزند خردسال برعهده اش و به نوعی نمونه واقعی روحانی فیلم طلا و مس است. میگوید: «چند روز قبل یکی از پرستاران بیمارستانی که همسرم در آن بستری بود از من حلالیت خواست. میگفت وقتی همسرت بستری شد ما گفتیم شوهرش آخونده ببین چه بلایی سرش آورده که افسرده شده! اما وقتی مراقبتهای شما را دیدیم از حرف خودمان پشیمان شدیم. از طرفی زمانی که در بیمارستان بستری بودند دقیقاً مثل فیلم طلا و مس یکی از پرستاران حرف جالبی به ایشان زد که من و تو شرایط یکسان داریم. هم تو که متأهل هستی افسردهای هم من که مجردم افسردهام. همان چالشهایی که زندگی مشترک دارد همان چالشها هم در زندگی مجردی است و من آرزویم این است که ازدواج کنم و فرزند دار شوم.»آقای روحانی میگوید زندگیاش را بر مبنای ارزشهایی چیدهاست که رویارویی با چالشهای این مسیر، خانوادهاش را قویتر میکند: «زندگی هرکس مبتنی بر یک ارزش است اگر ارزشمان خوشی و لذت باشد هم ازدواج و هم فرزند آوری دیوانگی محض است! چون وقتی ازدواج میکنیم نا خواسته دچارچالش میشویم و با به دنیا آمدن فرزند این چالشها بیشتر میشود. اما اگر هدفمان رشد وتعالی باشد با چالشهای حاصل از ازدواج و فرزندآوری با روی خوش روبرو میشویم و از این امتحانها موفق بیرون میآییم.»
منبع: خبرگزاری فارس
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .