تبیان، دستیار زندگی
هنوزهم پنج طرحمان در شبكه دو مسكوت مانده است. مسؤولان صدا و سیما باید ضرورت پروژه‌های انرژی هسته‌ای را احساس كنند ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

چرا تلویزیون دیر به فكر ساخت سریالی با موضوع انرژی هسته‌ای افتاده؟!

علیرضاجلالی

علیرضاجلالی:

هنوزهم پنج طرح‌مان در شبكه مسكوت مانده است

هنوزهم پنج طرحمان در شبكه دو مسكوت مانده است. مسؤولان صدا و سیما باید ضرورت پروژه‌های انرژی هسته‌ای را احساس كنند.

یكی از تهیه كنندگان سریال «فتانه» در پاسخ به پرسش كه چرا سازمان صدا و سیما دیر به فكر ساخت مجموعه‌ای تلویزیونی با موضوع انرژی هسته‌ای افتاده است، گفت: همین الان هم مدت یك سال است كه پنج طرحمان با موضوع انرژی هسته‌ای در شبكه دو سیما مسكوت مانده است و باید از مسؤولان صدا و سیما علت این امر را پرسید.

علیرضا جلالی در گفت و گو با خبرنگار سرویس تلویزیون ایسنا، درباره ساخت دیر هنگام فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی با موضوع انرژی هسته‌ای در سازمان صدا و سیما، خاطر نشان كرد: از مدت‌ها قبل، طرح پنج فیلم با موضوع انرژی هسته‌یی را به شبكه دو سیما ارائه دادیم كه به تصویب رسید و كارهایش هم انجام شد. اما پس از مدتی، مدیران جدید آمدند و اعلام كردند كه این طرح‌ها با سیاست‌های ما هم‌خوانی ندارند.

وی ادامه داد: همخوانی نداشتن با سیاست‌های شبكه درحالی علت به تعویق افتادن ساخت این پنج فیلم عنوان شده است كه تمام كارهای این فیلم‌ها انجام شده بود و كارشناسان انرژی اتمی نیز در مورد این پنج فیلم نامه نظر داده و اعمال كارشناسی كرده بودند.

به گفته وی، فیلمنامه‌های این پنج فیلم با موضوع انرژی هسته‌یی در چندین نوبت بازنویسی شده بود اما در حال حاضر مدیران جدید اعلام كرده‌اند كه این طرح‌ها در اولویت شبكه قرار ندارد.

علیرضا جلالی در پاسخ به پرسش دیگر ایسنا درباره لزوم پرداختن حرفه‌یی به موضوع انرژی اتمی در فیلم‌ها و سریال‌ها اظهار كرد: در زمانه‌ای قرارداریم كه خارجی‌ها فیلم 300 درست می‌كنند و این فیلم در همه كشورها پخش می‌شود. اما ما برای سریالی مانند «فتانه»، بودجه بسیار كمی اختصاص می‌دهیم.

جلالی در عین حال به این نكته اشاره داشت كه مسؤولان شبكه دو و خصوصا مهدی فرجی مدیر این شبكه قول مساعد درباره‌ی همكاری با این كار را داده است.

این تهیه كننده سینما و تلویزیون در ادامه خاطرنشان كرد: مسؤولان صدا و سیما باید بدانند كه پروژه‌های حساس مانند فیلم‌ها و سریال‌هایی كه با موضوع انرژی اتمی ساخته می‌شوند، باید با كیفیت ساخته شوند، وگرنه ما كه برایمان فرقی نمی‌كند چقدر بودجه می‌دهند با خدای خود عهد كرده‌ایم كه به خوبی از عهده این كار برآییم.

وی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره دلایل به تعویق افتادن ساخت سریال «فتانه»، آن هم پس از سه سال، خاطرنشان كرد: این طرح قبلا توسط آقای اردكان نوشته و به شبكه دو سیما تحویل داده شده بود. اما به دلیل تغییر مدیریت‌ها، بازنویسی فیلم‌نامه كار به تعویق افتاده بود. پس از این تغییرات، گروه فیلم و سریال شبكه دو سیما از من و آقای آخوندی خواست كه تهیه كنندگی سریال «فتانه» را بر عهده بگیرم و ما هم پس از این كه فیلم نامه را خواندیم، متوجه شدیم كه قابلیت‌های خوبی برای موضوع انرژی اتمی دارد، بنابراین قبول كردیم و تهیه آن را جلو انداختیم.

علیرضا جلالی، در ادامه خاطرنشان كرد: بودجه‌ای كه در ابتدا به سریال «فتانه» اختصاص یافته بود، در رده كارهای «ب» بود، اما ما از دوستان خواهش كردیم كه برآورد آن را به «الف» تبدیل كنند.

وی با بیان این كه درحال حاضر بودجه‌ی سریال «فتانه» درخور موضوعی چون انرژی اتمی نیست تصریح كرد: از نظر بودجه هنوز ما را تامین نكرده‌اند، اما مدیر شبكه دو قول داده‌اند كه نگذارند كار لطمه بخورد.

علیرضا جلالی در پایان این گفت و گو با اشاره همكاری مناسب مسؤولان انرژی اتمی، خاطرنشان كرد: مسؤولان سازمان انرژی اتمی هر گونه امكاناتی را در اختیار ما قرار دادند و با آغوش باز از ما استقبال كردند.

منبع : ایسنا