حضرت زهرا(س) پیشگام در مبارزه با جریان نفاق بودند
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) با دفاع از حریم ولایت مانع جدایی قرآن و عترت شدند، گفت: حضرت زهرا(س) پیشگام در مبارزه با جریان نفاق بودند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ : سه شنبه 1397/11/23
حجت الاسلام والمسلمین «مسعود عالی» به مناسبت شب شهادت دردانه رسول خدا حضرت زهرا(س) در هیات ثارالله با اشاره به مقام و جایگاه زن، گفت: مهمترین جایگاهی که در آخرالزمان مورد هجوم دشمن و شیطان قرار می گیرد کانون خانواده است زیرا اگر خانواده دچار فروپاشی شود انسان ها به راحتی منحرف می شوند.
استاد حوزه علمیه و خطیب مشهور افزود: سومین تجارت پر سود در جهان قاچاق زن و کودک است، یکی از منابع درآمد گروه تکفیری داعش علاوه بر نفت، فروش زنان ایزدی و مسیحی به اسرائیل بود؛ این یکی از آن بلاهایی است که امروز دشمنان بر سر خانه و خانواده می آورند.
حجت الاسلام والمسلمین عالی با تاکید بر اینکه خانواده محلی است که انسان در آن به آرامش و امنیت می رسد، اظهار کرد: خانه و خانواده محل عبادت، تربیت و ریاضت است، گاهی در خانه استحکاک هایی ایجاد می شود و یا بداخلاقی هایی به وجود می آید هنر آن است که انسان در این مواقع با صبر و شکیبایی آن بد اخلاقی ها را تحمل کند و با گذشت رضایت الهی را در نظر بگیرد.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: لازم است والدین با فرزندان و زوجین با یکدیگر رفتاری با محبت داشته باشند تا به واسطه این محبت پیوند میان اعضا مستحکمتر شود، پیامبر اکرم(ص) فرمودند: یکی از چیزهایی که سبب می شود برکت از در و دیوار برای انسان ها ببارد این است که انسان نسبت به والدین احسان داشته باشد؛ پدر و مادر حتی اگر کافر هم باشند باید به آنان احسان کرد، احسان به والدین سبب طولانی شدن عمر و افزایش رزق می شود.
وی ادامه داد: پدر و مادر اگر سال ها از دنیا رفته باشند آنان بیشتر به احسان فرزندان نیازمند هستند. روایت است گاهی فرزند در حیات پدر و مادر عاق والدین نیست اما بعد از مرگ آنان عاق والدین می شود چون نسبت به آنان بی توجه شده و والدین خود را فراموش می کند.
حجت الاسلام والمسلمین عالی با تاکید بر اینکه در اسلام همه روزها روز پدر و مادر است و تنها اختصاص به یک روز خاص ندارد، ابراز داشت: این نامگذاریهای تقویمی با عنوان روز مادر و روز پدر به سبب غفلتی است که امروز در جوامع بشری ایجاد شده در غیر این صورت انسان باید همه روزهای عمر به والدین احترام بگذارد و آنان را یاد کند. مادر از یک جایگاه ویژه ای برخوردار است به قدری که با احسان به او گناهان انسان بخشیده می شود. مرحوم شیخ انصاری در زمینه اجتهاد و تقوا در عصر خویش بی نظیر بودند ایشان مادری داشتند که به شیخ می گفت پسرم تو بنده خدا هستی مبادا روزی خودت را گم کنی.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: زمانی که قضیه کربلا پیش آمد امام حسین(ع) 56 سال سن داشتند که حاکم مدینه از سوی یزید برای حضرت بیعت نامه آورد امام حسین(ع) در این هنگام جمله قابل تاملی فرمودند اینکه ما هرگز زیر بار این ذلت نمی رویم هم خدا به این ذلت راضی نیست و هم دامنی که در آن پرورش یافتم؛ والدینی که با فرزندانشان رفیق هستند بدانند که این رفاقت مانع گمراهی فرزندان در جامعه می شود امام حسین 56 سال داشتند اما فرمودند مادرم راضی به این بعیت نیستند.
وی با اشاره به سوره تحریم، گفت: براساس این سوره جریان نفاق به خانه پیامبرهم نفوذ کرده بود و تا زمانی که پیامبر زنده بودند این جریان جرات نداشت اقدامی علیه اسلام انجام دهد اما با رحلت حضرت آنان اقدام به جدایی قرآن و عترت کردند اما حضرت زهرا(س) با ورود به میدان جهاد ازحریم ولایت دفاع کردند و تمامی محاسبات دشمنان را تا ابد به هم ریختند.
منبع:خبرگزاری شبستان